Våre beste Black Friday tilbud i 2023

Våre beste Black Friday tilbud i 2023

Black Friday er rett rundt hjørnet, og vi er begeistret for å dele våre mest fantastiske tilbud med dere i år. Enten du er på jakt etter nyeste treningsmoten eller ønsker å oppdatere treningsgarderoben din, har vi noe spesielt for alle.

Seamless Mote

Opplev komforten av sømløse plagg, perfekte for enhver treningsøkt. Vi har flere seamless kolleksjoner tilgjengelige til fantastiske priser under Black Friday uken. Alt fra behagelige trenings-BH-er til elegante treningstights – noen av våre favoritter er: 

Power Seamless Top - Lekker, behagelig og allsidig sports topp til alle anledninger. Toppen kommer med uttakbare innlegg slik at du også kan bruke denne som en sports-bh.

Seamless overdel

Lunge Scrunch - Vår populære seamless serie kommer i både leggings, sports bh og shorts. Materialet i denne kolleksjonen er mykt, elastisk og komfortabelt og kan brukes til alle treningsformer. Tightsen har en flatterende scrunch søm som former rumpen, og sports bh'en kommer med nydelige ryggdetaljer. 

 

Sports bh med ryggdetaljerScrunch leggings
Vortex 2 - En annen seamless leggings du finner i vårt Black Friday salg er bestselgeren Vortex 2. Dette er en seamless leggings uten scrunch søm bak for de som foretrekker en litt enklere look. Tightsen har godt med kompresjon, et høyt liv og egner seg særlig godt til trening av høyere intensitet slik som løping og HIIT trening.
Svart komresjonstightsSvart seamless leggings

 

Løpesko på salg

Det er ikke bare våre treningsklær so kommer på tilbud under Black Friday, her kan du også gjøre et kupp på våre populære løpeskoCloud RX1 er designet for å skape den perfekte balansen mellom demping og respons. Den innovative såleteknologien absorberer støt og gir ekstra støtte til føttene, reduserer risikoen for belastningsskader og gjør løping til en lek. Ikke gå glipp av sjansen til å sikre deg et par til ekstrem lavpris under vårt salg!

Gode løpeskohvite løpesko

Eksklusive Medlemsfordeler

For våre lojale medlemmer har vi eksklusive tilbud og tidlig tilgang til Black Friday-salget. Dette er sjansen til å være først ute med de mest populære varene. Meld deg på vårt nyhetsbrev Her, og bli med i vår eksklusive Facebook gruppe Famme - Produktutvikling Her vil du motta spesielle koder og tilbud som ikke blir tilgjengelig andre steder.

Gaver til deg selv eller andre

Black Friday er ikke bare en tid for å spare – det er også en flott anledning til å begynne julehandelen. Overrask en venn eller elsket med våre trendy gaveideer. Fra praktiske treningssett til stilige tilbehør, finn den perfekte gaven til fitnessentusiasten i livet ditt. En sikker vinner under juletreet er en ny sports bh.

Oppdag det omfattende utvalget av sports-BHer i varierte farger og fasonger. Uansett om du foretrekker nøytrale toner, livlige farger, topper med solid støtte eller varianter med lekre detaljer, vil du finne noe som passer perfekt for deg hos oss..

Rosa toppGrønn sports bh

  

Shop Sikkert fra Hjemmet Ditt

Vi forstår viktigheten av bekvemmelighet og sikkerhet. Du kan derfor handle trygt fra hjemmet ditt med vår brukervennlige nettbutikk. Vi tilbyr fleksible betalingsløsninger gjennom Klarna, og har gode retur- og bytteordninger, slik at du kan handle med full tillit.

Vi gleder oss til å feire årets største shoppingdag med dere! Våre Black Friday-tilbud gir deg sjansen til å oppgradere treningsgarderoben din til de beste prisene, eller gjøre de beste julegavekuppene. 

Vi ønsker dere alle en aktiv, velkledd og energisk Black Friday!

Tilbake til bloggen