Løpejakke til dame | Vanntett | Vinter | Refleks

Stor guide for løpejakker

Er du usikker på hvilken løpejakke du skal velge for din neste løpetur? 

Når været er uforutsigbart, det regner eller er kaldt, er det spesielt viktig med en god løpejakke. Det er viktig med en treningsjakke som tåler både vær og vind, og som matcher intensitetsnivået. Det kan være vanskelig å finne riktig jakke til ulike anledninger, og mange jakker har forskjellige egenskaper som skiller dem fra hverandre. Vi har et bredt utvalg av jakker til dame som egner seg til alle former for aktiviteter, om det så er fjelltur eller løping

Les også: Jakkeguide - alt du trenger å vite

 

Tynn og lett løpejakke til dame

Wonder Stretch Jacket er en allsidig løpejakke som egner seg både til trening og hverdag. Den kan både bli med på fjellturen, og en rusletur til byen. Den er designet til å tåle vær og kulde, og vil dermed holde deg varm og komfortabel. Dermed er det en must-have treningsjakke som kan brukes til mye forskjellig, og kvaliteten sikrer at du holder deg varm samt stilfull og kan veksle mellom ulike aktiviteter i løpet av dagen. Denne jakken er ikke vindtett, så  den passer perfekt som en løpejakke til sommer og høst, men kan også brukes på vinteren med en vindtett jakke over. 

Allsidig løpejakke egnet til trening og hverdag  Brun løpejakke i lett materiale

 

Vindtett løpejakke

Pace Running Jacket passer fint til trening og sommeren og høsten da den er vindtett, lett og har et pustende materiale. Den kan fint brukes om vinteren dersom man har et litt tykkere underlag, som for eksempel ullundertøy eller vår Wonder Stretch jacketJakken har praktiske egenskaper som refleks, avtagbar hette og to lommer til oppbevaring av mobil, nøkler og lommebok. 

Les også: Beste ullundertøy til dame 2022

Lett og vindtett løpejakke til dame

 

Løpejakke med god stretch

Fleek Stretch Jacket passer for deg som liker å være ute - enten om det er en løpetur i skogen eller rusletur i byen. Dette er en løpejakke med god stretch og god kvalitet, som holder deg varm. Den langermede treningsjakken er designet med to lommer, som er praktisk når man trener ute. Jakken er designet med fokus på din velvære, og jakken vil holde deg varm lenge under fysisk aktivitet ute i det kjølige været. Kulden er ikke lenger er et hinder for din treningsglede, motivasjon og prestasjon.

Grå løpejakke med god stretch  Svart løpejakke med god stretch

 

Vanntett løpejakke

Pace Rain Jacket er et perfekt alternativ til fjelltur, gåtur eller løpetur. Dette er en god 2-lags vanntett treningsjakke med pustende materiale. Den er teknisk og lett, og for deg som skal ut på tur gir den god komfort uansett hva turen vil bringe av vær og vind. Den ventilerer og passer godt sammen med klær under - enten det er ullundertøy eller en t-skjorte. Justerbar med borrelås, og praktisk med lommer. Dette er en regnjakke som vil tåle det meste.

Les også: De beste regnjakkene 2022

Sort regnjakke egnet til løping  Blå regnjakke med avtagbar hette  Løpejakke med ventilasjon

 

Løpejakke til vinter

Powerstretch Jacket er en allsidig jakke som er like godt egnet til både trening og hverdag. Stoffet er laget av et eksklusivt teknisk materiale for maksimal komfort. Den varme løpejakken har høy elastisitet, og høy varmeisolasjon samtidig som den har en fantastisk pusteevneLøpejakken er utstyrt med lommer både innsiden og utsiden av jakken. 

Varmeisolerende løpejakke  Hvit jakke egnet til løping med teknisk materiale

 

Andre relevante artikler:
Tilbake til bloggen