Beste yogabukser 2021 | Beste yogaklær

Beste yogabukser til dame

Ved trening av yoga er det viktig med full bevegelsesfrihet og fleksibilitet slik at du skal føle deg komfortabel og fri til å bevege deg akkurat slik du vil. Yogaklær spesialiserer seg derfor på god pusteevne, komfort og å sitte godt på kroppen. Ved å ha disse attraktive fordelene er yogapants ikke bare høyt verdsatt for trening, men også flittig brukt til hverdags eller til kos på sofaen. 

Klassisk yogapants

Yoga pants er laget i et fukttransporterende stoff slik at den er svært behagelig å trene i. Buksen har høyt liv, er myk og har god pusteevne. Yoga tightsen har også en flatterende sleng ved leggene. 

Fukttransporterende yogapants   Fukttransporterende yogabukse

 

Ribbet yogabukse

Ribbed Flare Pants er veldig anvendelig og passer like fint til hverdags som til trening i lav- til middels intensitet. Den er laget i et ribbet stoff, med høyt liv og en bred strikk i midjen. Samtidig har den sleng ved anklene og gir derfor kroppen en flatterende passform.

Svarte bukser med slengSvart yoga bukse
  

Yogatights 

Er du på utkikk etter yogatights du kan benytte istedenfor yogabukser, så har vi det perfekte utvalget for deg. Våre yogatights har både høyt liv og bred lining, med flotte passformer som passer utmerket til både pilates og yoga. 

Sarte yoga tightsGrønne yoga tights
Les mer om beste yogaklær til dame

 

Andre yogaklær

Det som muligens er det aller viktigste knyttet til yogaklær, er at man er i stand til å bevege seg uten hindring. Om stoffet er for stramt, kan yogaopplevelsen bli ødelagt. De fleste av tightsene i seamless-kolleksjonenhar en bevegelsesfrihet som egner seg godt til yoga, selv om man kanskje ønsker så stramme klær ved yogatrening. Det kan være ulike preferanser på hvilken overdel man ønsker. Noen kan foretrekke en løs og ledig overdel som sitter lett på kroppen uten at man blir klam og svett, og andre kan foretrekke å kun bruke en sports bh slik at det er minst mulig stoff å håndtere. 

Treningsbh med god støtte for yogaSvart longsleeve av mykt og behagelig materiale

Tilbake til bloggen