beste yogaklær til dame

Beste yogaklær til dame

Yoga er en populær form for trening som krever mer enn bare fysisk aktivitet, men også mental trening. Yoga innebærer flere forskjellige øvelser som varierer i utholdenhet og som innebærer pusteøvelser og meditasjon, så da gjelder det å kunne konsentrere seg godt. Siden yoga handler om fysisk aktivitet som på mange måter er svært rolig og er ment for å skape indre ro, kan det være lurt å velge gode yogaklær som vil bidra til en avslappet og vellykket treningsøkt. Her har vi laget en guide med de beste yogaklær til dame i 2022. 

Beste yogatopp

Når man skal gjøre yoga er det nok litt forskjellig hva man foretrekker å bruke som topp. Andre foretrekker å bruke noe med lange ermer, mens andre tenker det er best å bruke noe uten ermer for å gi mer bevegelsesfrihet. I yoga er det mange muligheter, og det skal vi ta en nærmere titt på. Hvis man ønsker en langermet treningsgenser til yoga, kan vi anbefale vår Ribbed Seamless Crop LS.

Seamless tøy er noe av det beste du kan velge som yogaklær. Det som er så bra med seamless tøy er at det gjør klærne på mange måter mer fleksible og noen ganger kan treningstøy med søm kjennes litt ukomfortabelt på kroppen. Når man driver med yogaøvelser er det viktig å være så komfortabel som mulig, og derfor anbefaler vi en seamless ribbestrikket treningstopp som denne. Denne toppen har tekniske egenskaper og gir god bevegelighet. Det beste med denne toppen er at den passer perfekt i et treningssett sammen med Ribbed Seamless Tights, og er et fint plagg dersom man ønsker et athleisure antrekk. 

Ellers kan vi anbefale som treningstopp til yogaklær vår Gym Sports Bra, dersom man ønsker en mindre tropp uten ermer: 

svart sportsbh  svart sportsbh med åpen rygg
Designet på denne sports bh-en er stilrent og har åpen rygg. Dette er en sports bh som har flatterende passform og gir god kontur da den er svært figurnær. Den egner seg bra som yogaklær til dame da den sitter godt på kroppen og gir god bevegelighet, samtidig som den har god støtte, noe som er utrolig viktig når man skal gjøre yoga. 

 

Power Seamless Top egner seg også utmerket som yogatopp når man trenger yogaklær: 

treningstopp til dame til yoga  Rød seamless topp med hold-in og støtte for yoga

Det som gjør denne treningstoppen til dame en favoritt er at det sømløse designet gjør selve toppen utrolig komfortabel å bruke på trening. Dette egner seg perfekt som yogaklær til dame da den vil sitte bra på under alle typer yogaøvelser og puste godt. Det som er viktig å tenke på når man skal velge yogaklær er å velge tøy som støtter og som gir hold-in effekt, noe som denne toppen gjør. I tillegg er dette en av de beste toppene som transporterer fukt, perfekt til yoga. 

 

Beste yogatights

Her har vi samlet en guide til de beste treningstightsene som passer perfekt som yogaklær til dame. 

Fit Tights:

grå seamless tights til yoga dame  Blå seamless treningstights i tynt og behagelig stoff
Denne tightsen passer utmerket som yogaklær til dame fordi den har perfekt passform, fremhever kroppen din og gir god bevegelsesevne under trening, noe som passer godt til yoga. Den har et sofistikert og stilrent utseende. Seamless-effekten gjør også tightsen ekstrem komfortabel og derfor vil du føle at du kan prestere ditt aller beste på trening. 

 

Ribbed Seamless Tights:

beige ribbestrikket seamless tights  Grønn ribbed seamless tights til yoga
Denne tightsen har høyt liv, gir hold-in effekt og er sømløs - egenskaper som gjør den perfekt som yogaklær. Denne tightsen er også svært god på å gi bevegelsesfrihet og man vil føle at man kan kunne strekke seg i alle mulige retninger og virkelig få mye ut av yogatreningen. Siden den er god og stretchy er det den perfekte yogatightsen.

 

Fleek Leggings:

svart sømløs tights til yoga  Rød, myk og elastisk yogatights til dame
Med denne tightsen vil du kunne bøye og tøye deg i alle mulige retninger da det seamlesse designet og det svært stretchye materialet gir god bevegelsesfrihet. Dette er en av de mest komfortable tightsene som vil bidra til en god økt med yoga. I tillegg har denne tightsen svært gode pustende egenskaper som ikke bare gjør tightsen mer holdbar, men som også kjennes bedre på kroppen når man driver med yoga. 

Beste yogabukse

Hos Famme har vi to typer yogabukser som egner seg perfekt til yogatreningen. 

Først kan vi anbefale vår Yoga Pants:

Svart yogabukse til dame med sleng  Grå, myk og pustende yogabukse til dame
Denne buksen passer perfekt til både yoga og til å slappe av hjemme. Buksen har sleng nederst og er laget av meget pustende stoff som transporterer fukt effektivt. Dette er de beste yogabuksene til dame. 
Et fint sett av yogaklær til dame består av denne yogabuksen som matcher med toppen Ocean Crop Long Sleeve
Cropped treningsgenser til dame i svart Cropped treningsgenser til dame i rød
Denne genseren har gode tekniske egenskaper og seamless-effekten er en favoritt hos mange. 
Hvis man heller kunne tenkt seg en yogabukse til dame som er ribbestrikket stoff kan vi anbefale vår Ribbed Yoga Pants: 
Svart ribbestrikket yogapants til dame  Blå yoga slengbukse med høyt liv for dame
Hvis man lengter etter en god og komfortabel bukse å bruke som yogaklær til dame har Famme utviklet den beste. Vår Ribbed Yoga Pants sørger for den ultimate komforten når man driver med yoga, og her skal man klare å selvsikkert mestre alle de diverse yogaøvelsene. Denne yogabuksen er også svært allsidig, og den kan helt klart brukes til å bare slappe av hjemme også. Dermed er denne yogabuksen til dame en god og bærekraftig investering. Den er myk, ribbet, har høyt liv, gir deg en flatterende og god passform, samtidig som den gir en utmerket hold-in effekt. I tillegg er stoffet elastisk og svært fukttransporterende. 

Tilbake til bloggen