turbukse, utebukse, fjellbukse

Beste turbukser 2023

Vi tester de beste tur buksene til dame slik at du kan finne den buksen som passer deg best til neste fjelltur, hyttetur eller skogstur. Vi verdsetter kvalitet, og passform slik at buksen du bruker varer lengre, og er tilpasset værforholdene som er i møte. Våre turbukser kan anbefales sammen med vår kolleksjon av turklær. 

Field slacks 

Field slacks er i samme linje som Field shorts. Turbuksen kan være et smartere valg dersom det skulle vært kaldere eller regn dagen du er ute. På soldager vil Field shorts passe hakket bedre. Field slacks er den ultimate turbuksen til dame, som sitter fint på og er vannavstøtende.

 

Vanntett turbukse 

Fly DWR pants er en vanntett og allsidig turbukse. På lange eller korte turer rundt hele året, hvor du har bruk for maksimal bevegelsesfrihet anbefaler vi buksen, da stoffet også er tynt og strecty. Så klart, om du har planer å beseire Mount Kilimanjaro så kan det være mer passende å bruke Field Linjen for en tjukkere turbukse. 

Fritidsbukse 

Active pants er en fritidsbukse hvor bruksområdet er allsidig. Turbuksen er av topp kvalitet og komfort. Skal du på trening, tur eller trenger en bukse til hverdagen som er lett, funksjonell og høy i livet er dette valget for deg. Turbuksen er fleksibel og tynn og kan dermed kombineres med ullundertøy for en kaldere tur på kvelden. Denne buksen er et must å ha med seg på hytteturen. 

Turtights 

Essential er en trenings/ turtights som er høy i livet. Buksen er elastisk med høy tetthet for å gi deg en perfekt passform med god kompresjon. I tillegg er stoffet laget for å være mykt, solid og allsidig. Vi tilbyr modellen essential i en seamless variant også. 

Ønsker du en varm turtights kan vi anbefale vår Light thermal tights. Stoffet er elastisk, fukttransporterende med en børstet innside som gjør tightsen ekstra varm og komfortabel, slik at du kan nyte høst- og vintersesongen.   

  

Slim fit Turbukse

Everest Thermal Pants er en turbuksen som er perfekt til vinteren, men også resten av sesongene. Den holder deg varm, men puster også effektivt. Denne buksen er perfekt til turer på fjellet om vinteren, den sørger for at du ikke blir altfor varm. Stoffet i buksen er elastisk og slitesterk, noe som gjør turbuksen usedvanlig komfortabel. 

Den har to lommer med glidelås, borrelås rundt livet for å justere passformen og en ton-i-ton refleks-logo.

Tilbake til bloggen