turbukse, utebukse, fjellbukse

Beste turbukser 2022

Vi tester de beste tur buksene til dame slik at du kan finne den buksen som passer deg best til neste fjelltur, hyttetur eller skogstur. Vi verdsetter kvalitet, og passform slik at buksen du bruker varer lengre, og er tilpasset værforholdene som er i møte. Våre turbukser kan anbefales sammen med vår kolleksjon av turklær

 

Field slacks 

Field slacks er i samme linje som Field shorts. Turbuksen kan være et smartere valg dersom det skulle vært kaldere eller regn dagen du er ute. På soldager vil Field shorts passe hakket bedre. Field slacks er den ultimate turbuksen til dame, som sitter fint på og er vannavstøtende.

Rød turbukse turbukse til dame

 

Vanntett turbukse 

Fly DWR pants er en vanntett og allsidig turbukse. På lange eller korte turer rundt hele året, hvor du har bruk for maksimal bevegelsesfrihet anbefaler vi buksen, da stoffet også er tynt og strecty. Så klart, om du har planer å beseire Mount Kilimanjaro så kan det være mer passende å bruke Field Linjen for en tjukkere turbukse. 

Treningsbukse til dameFritidsbukse til dame

 

Fritidsbukse 

Active pants er en fritidsbukse hvor bruksområdet er allsidig. Turbuksen er av topp kvalitet og komfort. Skal du på trening, tur eller trenger en bukse til hverdagen som er lett, funksjonell og høy i livet er dette valget for deg. Turbuksen er fleksibel og tynn og kan dermed kombineres med vår wool knit pants for en kaldere tur på kvelden. Denne buksen er et must å ha med seg på hytteturen. 

Fritidsbukse til dameTreningsbukse til dame

 

 

Turtights 

Essential er en trenings/ turtights som er høy i livet. Buksen er elastisk med høy tetthet for å gi deg en perfekt passform med god kompresjon. I tillegg er stoffet laget for å være mykt, solid og allsidig. Vi tilbyr modellen essential i en seamless variant også. 

Tights med kompresjon Tights med kompresjon til dame

Ønsker du en varm turtights kan vi anbefale vår Light thermal tights. Stoffet er elastisk, fukttransporterende med en børstet innside som gjør tightsen ekstra varm og komfortabel, slik at du kan nyte høst- og vintersesongen. 

Varm høsttights til dame  Blå vintertights til dame med refleks detaljer
Les mer om light thermal leggings i vintergarderoben vår!

 

Turbukse med shorts 

Celine Trekking Pants er en turbukse med belte for å stramme rundt livet og mulighet for å gjøre om buksen til shorts når du måtte ønske. Buksen er elastisk og har pustende stoff med praktiske glidelåslommer til mobil osv. 

Buksen har fin passform og gode muligheter til justering. Denne buksen er perfekt til lange kjølige turer, men også korte varme dager. 

Turbukse med shorts Shorts som turbukse

 

Slim fit Turbukse

Everest Thermal Pants er en turbuksen som er perfekt til vinteren, men også resten av sesongene. Den holder deg varm, men puster også effektivt. Denne buksen er perfekt til turer på fjellet om vinteren, den sørger for at du ikke blir altfor varm. Stoffet i buksen er elastisk og slitesterk, noe som gjør turbuksen usedvanlig komfortabel. 

Den har to lommer med glidelås, borrelås rundt livet for å justere passformen og en ton-i-ton refleks-logo.

  Everest Thermal Pants - bukser for dame   Everest Thermal Pants - slim fit bukse

Tilbake til bloggen