beste-treningsutstyret-dame-treningsutstyr

Beste treningsutstyret 2024

Nå som høsten er her er det mange som har kommet godt i gang med trening og hverdag igjen. Det finnes ikke noe mer motiverende enn å ha bra treningsutstyr som kan bidra til at du ikke bare får en mer hyggelig treningsopplevelse, men at du også presterer enda bedre. Her har vi samlet en guide til de beste produktene du kan ha blant treningsutstyret ditt, til studio eller hjemmetrening.

Treningsstrikker i freshe farger

Treningsstrikker, eller treningsbånd (resistance bands på engelsk) er en must til treningsutstyret ditt. Resistance Bands er et godt tilskudd til treningsutstyret ditt, da de er gode på aktivere musklene som bidrar til en bedre treningsøkt. Disse passer perfekt til økter når du skal trene hjemme og ikke minst på treningsstudio. Ikke bare aktiverer de viktige muskelgrupper, men de skaper også motstand. Våre treningsstrikker finnes i tre ulike styrker, nemlig light, medium og heavy. Vi har også freshe farger som skiller seg ut og som ser bra ut når du trener. 
I tillegg har vi våre Active Hip Band som er litt tykkere og økt motstand. Disse bootybands er laget i et tykt materiale for durabilitet og komfort. 

 

Armbånd - holder ting trygt

Med vår Pace Wristband holder du enkelt og trygt vare på nøkler og andre diverse ting under treningsøkten. Dette er et praktisk armbånd med oppbevaringslomme - et tilbehør som kan gjøre treningen litt lettere da du vil sørge for at dine personlige eiendeler holdes trygt. 

Hansker til utetrening

Gode hansker er et must til aktive damer som elsker å trene ute og som vil holde hende varme. Våre Pace Vinterhansker er perfekt for deg som trenger økt varme og beskyttelse under treningen - de egner seg som de perfekte hanskene til dame til skisesongen og generelt utetrening når det er kaldt ute. Materialet er stretchy og slitesterkt, og lar deg bruke touch-funksjonen på smarttelefonen din uten å ta av hanskene. Hanskene har et spesielt silikonhåndtaksmønster som gjør at ting ikke lett sklir av, som for eksempel telefonen din eller et sykkelhåndtak. Disse gode og fine hanskene til dame er laget av 3M Thinsulate isolasjon som holder deg god og varm på de kaldeste dagene. Hanskene har praktisk borrelås som kan justeres og hanskene er designet for at de skal lett trekkes og oppbevares. Disse gode, myke og varme hanskene er et must til damer som skal på skitur til for eksempel Hemsedal.

Bag og sekk - oppbevaring av treningsutstyret

Med alt treningsutstyret må du ha en god og romslig bag eller sekk til å ha alt oppi når du er on-the-go eller på vei til trening og hjem igjen. Hvis du har lett etter en romslig og stilfull treningsbag, er du på er riktig sted. Vårtreningsbag er robust og sporty, den vil bære alt du trenger av ting til treningen, og kan brukes til reising. Her får du plass til alt det essensielle du trenger å ha med til treningen i en stilfull, elegant og klassisk treningsbag. Dette er en treningsbag  av god kvalitet; med underlag som beskytter mot fukt og skitt, og flere lommer til sørge for enda mer plass til tingene dine. Dette er en stor bag som vil se bra ut hengende over skulderen din.
Hvis du er ute etter en sekk til å bruke til treningen, har vi den perfekte treningssekken her i Famme, nemlig Ready Gym Sack. Den er funksjonell og egner seg bra når man skal ha med seg det viktigste til trening. Dette er en god treningssekk som er stilfull og enkel, med glidelåslomme på utsiden. Denne praktiske treningssekken ser sporty ut på absolutt alle og her vil du effektivt få med deg alt du trenger.
Tilbake til bloggen