Sammenligning av Famme Softy Tights og Lululemon Align Pants

Når det kommer til premium treningsklær, er Famme Softy Tights og Lululemon Align Pants to av de mest populære alternativene. Begge er kjent for sin komfort og fantastiske passform. Mange som kjenner til Align Pants fra Lululemon lurer på hva forskjellen er? I denne artikkelen skriver vi mer om både Align Pants og Softy Tights.

Materialet: Softy Tights vs. Align Pants

Materialet er nesten identisk. Både Softy Tights og Align Pants er laget av ekstra fin Nylon 6.6 og Lycra Elastane. Garnet er interlock-strikket og stoffet er børstet for å gjøres ultramykt. Resultatet er ekstra komfort og en tights som sitter fint på kroppen. Nesten alle tights er komfortable, men du vil merke en forskjell når du prøver Softy Tights eller Align Pants.

Lululemon's Align Pants bruker stoffet Nulu®. Det er produsert av Taiwanske Eclat Textiles Co. Ltd. som delvis er eid av Lululemon. Nulu® er Lululemon's mykeste stoff. 

Famme's Softy Tights bruker stoffet SoftSilk®. Både Nulu® SoftSilk® er middels tykt (215-220 gsm) og puster effektivt. De består av 80% Nylon 6.6 og 20% Lycra® Elastane.

 

Frontsøm vs. uten frontsøm

Vi har med vilje laget Softy Tights uten frontsøm fordi det er det alle vil ha. Hvorfor gjør ikke Lululemon det samme?

Align Pants tvinger deg til å gå med frontsøm fordi:

  • Det øker kostnaden på tightsen
  • Når alle vil ha Align Pants uten frontsøm, hva skal de gjøre med alle tightsene med frontsøm som ingen vil ha?
  • Bilder, informasjon og markedsføring må endres

Derfor har en av verdens dyreste tights fortsatt frontsøm, selv om ingen egentlig vil ha det.

 

Fin passform

Align Pants og Softy Tights har høyt liv og full lengde. Personlig synes vi at Align Pants kutter rumpen litt for lavt. På Softy Tights har vi valgt plassere en kurvet søm over rumpen for å gi illusjon av en finere bakdel. Sømmen høyere opp vil også gi følelsen av at tightsen sitter bedre rundt livet.

Bruk & Aktivitet

Softy Tights og Align Pants kan brukes til samme formål. Både til trening eller til hverdags. Det vanligste er yoga, styrketrening og andre aktiviteter med lav til middels intensitet. På grunn av det ekstra fine materialet er det ikke anbefalt å bruke Align eller Softy til trening med høy intensitet. Det gjelder f.eks Crossfit der man gjør øvelser med mye friksjon mot plagget.

Stoffet er lett, transporterer fuktighet effektiv og tørker raskt. Mange velger derfor å bruke Softy Tightsen uansett aktivitet, på alle økter.

Se hele utvalget av treningstights fra Famme her. Hvis du er på utkikk etter scrunch tights, så kan du se utvalget her.

 

Shorts, Topper og Slengbukser?

    Opplev forskjellen ved å utforske vår Softy-kolleksjon, som inkluderer ulike stiler som Softy Flared PantsSofty Shorts og Softy Sports Bra.

    Visuell Sammenligning

    Nedenfor er noen bilder som viser Famme Softy Tights:

    Black Softy Leggings Foran Black Softy Leggings Side Black Softy Leggings Bak

    Konklusjon

    Uansett hva du velger, så garanterer vi deg at både Align Pants og Softy Tights er to utrolig gode og fine tights. Ønsker du maksimal komfort uten frontsøm så må du velge Softy Tights.

    Stoffet er nærmest identisk, så du må vurdere designet og hvilken farge du liker best. Hvis du er ekstra heldig, kan du tillate deg selv å prøve en av hver. 

    Hvis pris er avgjørende vil Softy være et bedre alternativ. Famme tilbyr i tillegg gratis bytte og sender fra Norge.

    Hvis du har flere spørsmål eller trenger ytterligere assistanse, ikke nøl med å kontakte oss. Vi hjelper deg gjerne med å finne den perfekte tightsen!

    Tilbake til bloggen