Langrennsklær til dame. Ullundertøy, superundertøy, ullsokker, vinterhansker, skihansker, pannebånd

De beste langrennsklærne til dame

Vi i Famme har utviklet en enkel guide til langrenns klær som både holder deg varm og stilfull i skiløypen! 

Ullundertøy bør være det innerste laget

Det innerste laget bør være tettsittende og langermet for å holde deg varm utover dagen. Samtidig skal det være funksjonelt å bevege seg i. Vår Wool Knit LS genser i merinoull er perfekt for en kald vinterdag med aktiviteter på listen, da den regulerer kroppstemperaturen din til et komfortabelt nivå etter forholdene. Hvis du har opplevd at ulltøyet klør eller lukter selv etter vasking og tørking, er Wool Knit LS et utmerket valg for deg da den har antistatiske egenskaper; den klør ikke, lukter ikke eller krøller seg. Et annet alternativ til ullundertøy er vår nye tekniske kolleksjon, med mye av de samme egenskapene som Wool Knit er TechWool noe mer pustende i stoffet. 

Vi tilbyr matchende underdel, Wool Knit Leggings som også er laget i deilig merinoull. Ullundertøyet absorberer fuktigheten som kommer fra aktivitet, og holder deg tørr og varm på kroppen hele dagen. Ullgenseren og ullbuksen kan brukes separat, men også som et matchende sett for å sikre deg noen stilpoeng i langrennsløypa!    

Vinterhansker og votter for vinteraktiviteter 

I likhet med kalde føtter, gjør kalde hender også skiopplevelsen fort litt kjipere. Våre Pace Vinterhansker gjør at du holder deg varm gjennom hele skituren, samtidig som det er designet for full bevegelighet. Silikonhåndtaksmønsteret gjør at du ikke glipper skistavene, og borrelåsen på håndleddet justeres enkelt for perfekt passform til ski jakken. E-Tech materialet på tommel og pekefinger gjør at du kan bruke mobilen samtidig som du har på hanskene, enten om det er for å sjekke at du er på rett sti eller for å knipse bilder til Instagram!

 

Pannebånd og lue til skituren

Det er veldig viktig å holde hodet varmt, og for en aktivitet som ski anbefaler vi Pace pannebånd. Det er lettere å ha på hodet enn en andre plagg, og varmer godt samtidig som det holder håret og svetten borte fra ansiktet. Pannebåndet finnes både i hvit og svart, så det kan matche resten av langrennsklærne dine.  

 

Afterski

Vinteren kommer og det betyr fjellet, snø, slalom og afterski. Det beste antrekket til afterski 2022. Her vil du garantert finne noe du har lyst å bruke på afterski party ut på nyåret, og noe som man kan bruke ellers når man skal ta turen ut til fjellet eller på skitur. 

Noe av det viktigste man må skaffe seg til afterski antrekket er afterski briller, eller sportsbriller som de vanligvis er kjent som. I Famme har vi et stort utvalg av kule sportsbriller. 

    

Afterski antrekk 

Selv om afterski handler om å danse og være i mye aktivitet, kan det fortsatt lønne seg med en god genser for å holde deg ekstra varm i kulden. Afterski klær skal ofte være fargerikt og morsomt - men det er også lurt å tenke på at man skal holde seg varm og komfortabel! Ofte bruker man en boblejakke eller skijakke på fjellet, og da lønner det seg med en genser under som får plass under en slik jakke men som samtidig ser fresh ut og gjør deg varm. En god genser som passer flott til et afterski antrekk er vår Chunky Knit Sweater.

  
Dette er en superlekker og allsidig tykk strikkegenser man kan slenge over ullundertøy til et flott afterski antrekk. Genseren holder på varmen samtidig som den gir god passform. Denne genseren egner seg best under en tykk jakke når man skal leke seg i snøen på fjellet. Denne strikkegenseren kommer også i grå og svart. 
Tilbake til bloggen