Tights Guide - Hvordan velge riktig tights?

Vi ønsker å gjøre det lettere for deg å velge riktig tights. Bruk denne guiden for mer informasjon eller send oss en mail med dine spørsmål.


Størrelse

Vi lager tightsene slik at du skal kunne velge størrelsen du bruker til vanlig. Sammenlign med tightser du allerede har. Ved behov er det enkelt og gratis å bytte.


Seamless eller ‘vanlig’ Tights?

Alle våre tights er laget for å kunne brukes på trening. De er elastiske og har god pusteevne. De sømløse tightsene våre er veldig populære og brukes til all type trening, men vi anbefaler Essential eller Techna Tights dersom du ønsker en tights med ekstra kompresjon.

Til aktiviteter som inkluderer friksjon mot objekter og underlag (f.eks CrossFit) anbefaler vi våre Essential eller Techna Tights. Dette gjelder alle seamless-tights uavhengig av merke.

PS! Seamless Essential Tights er en seamless-tights.

Vår Italienske hovedleverandør av garn, Fulgar SpA sørger for at våre seamless-plagg holder høy standard.

Mykhet

Våre tightser er veldig komfortable og myke. Seamless tightsene våre er generelt mykere, mens 'vanlige' tights har en glattere overflate.


Melange = Melert

Melert er en betegnelse for garn eller stoff som består av en blanding av forskjelligfargede og/eller ufargede fibre.

Alle våre melerte sømløse tights er laget av polyamide, polyester og elastan. Når tightsen farges blir polyamiden farget, mens polyesteren forblir ufarget. Slik lages fargekontrasten. I noen tilfeller farges polyester-garnet på forhånd, men vanligvis er er det hvitt.

Melerte seamless-tights er noe tykkere enn helfargede seamless-tights.

 

High-Waist

Alle våre tights har høyt liv med en linning som tilpasser seg din kropp. De passer alle kroppsfasonger, kan brettes ned og kan med fordel brukes av gravide.

Linningen på seamless-tightsene er ribbestrikket med ekstra elastan (stretch) for å gi deg en komfortabel og fin hold-in-effekt. 

 

Squat proof / squat sikker

Våre tights er som regel squat proof. Alle modeller vi fortsatt har inne er squat proof, men vi har tidligere produsert noen lyse seamless farger, som ikke er det, det gjelder blant annet living coral og orchid bloom fargen.

Generelt er seamless mer gjennomsiktig enn "vanlige" tights. Techna og Essential er eksempelvis alltid squat proof, uavhengig av om fargen er lys.

 

Tights til gravide

Gravide kan bruke både seamless tightsene og essential high waist tightsene. Men vi anbefaler Essential high waist. De er elastiske og kan brettes ned ved behov.