Åpent kjøp

Slik fungerer åpent kjøp hos Famme

Noen ganger er det vanskelig å vite om et produkt passer, derfor tilbyr Famme 100 dager Åpent Kjøp. I denne perioden får våre kunder teste produktene, slik at man kan bli trygg på om man gjort et riktig kjøp.

Dersom du ønsker å benytte Åpent Kjøp og returnere et produkt, er det viktig å sette seg inn i hvordan denne kunderettigheten fungerer. De aller fleste av våre produkter kan testes og returneres, med noen spesifikke unntak. Vi stiller dessuten noen krav til tilstanden et produkt må ha ved retur. Dette fordi vi så langt mulig vil bidra til å redusere bruk og kast og kunne rabattere og selge videre returnerte produkter.

Unntak og krav til tilstand på returnerte produkter

Dersom du vil benytte deg av Åpent Kjøp, er det viktig at du setter deg inn i følgende:

Produkter unntatt fra Åpent kjøp:

  • Thongs

Åpent kjøp stiller følgende krav til tilstand på en returnert vare:

  • Et produkt som returneres må være i samme stand som da det ble kjøpt. Vi må dessverre avvise produkter som bærer preg av utstrakt bruk eller har synlige skader.
  • Produktet må være rengjort.
  • Vi oppfordrer våre kunder til å ta vare på originalemballasjen.

Spørsmål og svar om Fammes Åpent Kjøp garanti

Må jeg oppgi noen spesiell grunn til at jeg returnerer produktet?

Nei, du trenger ikke å forklare hvorfor du ikke vil ha produktet. Det kan likevel hende at vi spør deg, fordi vi ønsker å loggføre begrunnelsen og bruke denne videre i vår opplæring, eller gi råd på en løsning som kanskje passer bedre.

Er det noen krav til det som skal leveres tilbake?

Ja, produktet må være i samme stand som da du kjøpte det. Vi aksepterer dessverre ikke retur av produkter med synlige skader eller andre bruksmerker. Det må være grundig rengjort. Alt tilbehør som fulgte produktet, må også returneres. Vi stiller ikke krav til at produktet leveres med originalemballasjen, men oppfordrer til å ta vare på emballasjen og returnere den dersom du har den.

Hvordan får jeg igjen pengene?

Som hovedregel overfører vi pengene til det kortet varen ble betalt med. 

Er det noen begrensninger på hvor mange produkter jeg kan returnere?

I utgangspunktet er det ingen begrensninger på hvor ofte du kan benytte deg av Åpent Kjøp, men returretten kan bortfalle ved det vi anser som misbruk.

Har garantien unntak?

Åpent kjøp gjelder for de aller fleste av Fammes produkter. Eneste unntak er Thongs.