sømløse stringtruser - lette og myke sokker til trening

Det beste undertøyet til trening og hverdag i 2021: Vår guide

Når man skal trene og bruker stramme treningsklær er det mange som ønsker undertøy til dame som sitter bra under og som ikke vises. Heldigvis har vi i Famme mye undertøy av god kvalitet som egner seg godt under våre treningstightser som for eksempel seamless tights og scrunch tights.

 Seamless truser

seamless truser sømløs undertøy myk seamless undertøy sømløs truse myk
Våre seamless stringtruser sitter perfekt under treningstightsen. Det fuktransporterende og elastiske stoffet i Invisible Seamless Thong er en favoritt - det er mykt og har blitt designet for god komfort. Dette sømløse designet gjør trusen en favoritt hos damer som liker å trene i og med at trusekanten ikke vises. Dette er en av de beste sømløse stringtrusene som kan brukes til både trening og hverdag. 

Stretchy og dempende sokker - perfekt til trening

Enten du skal løpe eller drive med styrketrening, er det lurt med gode treningssokker som er dempende og myke. 

myke lette treningssokker hvite
Det lønner seg å gå for et par med gode tennissokker, slik som disse Hvite Sky Knit Sokker. Disse kan egne seg både til en tennis match og til vektløfting. De demper, er supermyke og er laget av organisk bomull som sikrer kvaliteten du trenger. Det vil gi deg mer stabilitet og vil se bra ut sammen med et par gode joggesko til dame, som for eksempel vår Endorphin RX1 Shoes
sokker til trening - myke hvite ankle socks
Gode og lette ankelsokker er et must til trening, og hverdag ellers. Med våre Light Knit Ankle Sokker vil du nok kjenne at du er lettere til fots, og får en generell mer komfortabel treningsøkt, hva enn slags aktivitet du vil finne på. De er utrolig lette og glir rett på, og sitter bra under all slags treningssko.