beste undertøyet til damer sømløst og mykt

Behageligste undertøyet - Høst 2021

En av de viktigste egenskapene til undertøy er at det skal kjennes behagelig ut - uansett hvilken form og fasong man har. Undertøy anses som intimt - og vi mener det er viktig at man føler seg komfortabel med undertøyet man bruker, slik at man føler seg bra! Hos Famme har vi de beste seamless trusene og undertøy til dame som vil nok være ditt favoritt-undertøy fra nå av. 

Seamless stringtruser - behagelig, lett og luftig

hvit seamless stringtruse

Vår Seamless Stringtruser er en av de beste stringtrusene du kan få tak i - da de vil komplimentere deg og din kropp samtidig som de vil kjennes utrolig komfortable ut på kroppen. Materialet er mykt, elastisk og strekker seg godt og samtidig er den ekstremt fukttransporterende. I andre ord, dette er en av de mest komfortable stringtrusene som er designet på en måte som sørger for damers velvære og komfort, da den til og med inneholder en ekstra bomullspute. Seamless stringtruse finnes også i svart

svart seamless stringtruse

Med denne stringtrusen, eller tangatrusen, slipper man trusekant, og man kan nyte den sømløse følelsen.

Den mest flatterende og deiligste bh-en

seamless bralette sømløs bh
Vår Seamless Bralette er en klar favoritt - og vil se bra ut på alle da den er ekstremt myk, er sileløs og har regulerbare stropper. Dette er en perfekt sømløs bh fordi den ikke bare sitter fint på og kjennes komfortabel ut, men den har også fine kryssdetaljer på ryggen. Denne sømløse bh-en glir på, den er myk og glatt, og passer til og med kjempefint under treningstopper. Innleggene i bh-en kan også tas ut dersom man ønsker det. 

Bodysuit - et must i alle klesskap

 

svart bodysuit til dame
Man kan aldri gå feil med en god bodysuit, noe som kan brukes til absolutt alt, enten det er byen eller hjemme. Det vi elsker med vår Chill Body Suit er at det kan brukes som en knallfin topp sammen med en god jeans, eller så kan man bruke det som undertøy og hvis man ønsker, til og med nattøy. Dette er en solid og elegant bodysuit som kan brukes til hva enn man ønsker da den er svært allsidig - Den er delikat, lett og fin og materialet puster kjempebra.