beste turjakkene til dame 2022

Beste turjakker til dame 2022

Det går mot høst og vinter og det blir kaldere ute - hos Famme tester vi ut de beste turjakkene til dame som vil holde deg beskyttet mot all slags vær og vind i høst, og som passer perfekt til turklærkolleksjonen. Vi har laget en guide til de beste og varmeste turjakkene til dame som er spesielt designet for deg som skal på tur og være aktiv i nordisk klima.

Om du skal ut på tur anbefaler vi deg å lese videre i den ultimate turklær guiden!

 

Vanntett turjakke 

Om du leter etter en solid, varm og utrolig vanntett og stilfull regnjakke til dame som du kan bruke på fjelltur i høst er Pace Rain Jacket for deg. Teknisk og lett, har to lag og har et utrolig godt mesh stoff som tåler mye om som har mye stretch. Med denne varme regnjakken til dame slipper du å bli for klam og varm fordi stoffer puster godt og glidelåsene lar luft strømme inn og ut. Dette er den ultimate regnjakken som er skapt for bevegelse i hardt klima, og som samtidig ser utrolig stilfull ut. Her får du plass til veldig mye forskjellig under, enten det er en t-skjorte eller ullundertøy
turjakke til dame  Blå vanntett turjakke til dame med hette

 

Varm og lett turjakke

Woolstretch Jacket er laget av myk merinoull som gir den beste komforten og ytelsen. Det som gjør denne turjakken til dame til en av beste plaggene når man skal være ute og aktiv i høstværet er at den består av de fineste ulltypene. Jakken egner seg perfekt på fjelltur når det ikke er tørt vær, og man ikke trenger å bruke regnjakke. 
varm myk fleecejakke til dame woolstretch jacket  Svart turjakke til dame med merinoull

 

Allsidig turjakke

Powerstretch Jacket er perfekt egnet til tur der været ikke er like hardt, og hvor man gjerne er mer aktiv. Denne turjakken til dame er også like bra til hverdagsbruk, noe som gjør den svært allsidig. Stoffet er teknisk og har god varmeisolasjon og elastisitet - noe som gjør den perfekt til når man skal gå på tur hvor man for blir litt varm og skal bevege seg. Jakken føles lett og sitter flatterende på - stoffet har en enorm pusteevne som gjør at du ikke blir for klam. 

Hvit fleksibel turjakke til dame  Svart allsidig turjakke med hette til dame

 

Fleece turjakke

Ripstop Sherpa Jacket er en myk teddyjakke i fleece av god kvalitet og som holder deg varm. Den er laget av Thermolite, som gjør den svært god, komfortabel og elastisk. Det som egner denne teddyjakken til en god turjakke er at den har en fantastisk tekstur mot vind og vær, og at det er en myk fleece på innsiden. En praktisk og varm fleecejakke som passer perfekt til hytteturer og fjellturer, da den både kan brukes inne til å kose seg i eller ute på tur. Den har i tillegg spesielt ripstop stoff på lommen og på albuene som gjør den mer unik. Bruk denne varme og gode teddyjakken på korte og lange turer eller foran peisen!

Svart teddy jakke til dame  Sherpa jakke i fleece med glidlås
Les mer: Jakke guiden
Tilbake til bloggen