Beste vinterhansker til dame 2021

Beste vinterhansker til dame 2021

Det kan være ganske vanskelig å finne ut av hvilke hansker som passer dine preferanser. Vil man at de skal være varme, lette, vannavstøtende, sitte godt, eller en kombinasjon av alle? Det er relativt mange vurderinger som må tas til betraktning, og riktig valg av hansker er vesentlig slik at din opplevelse blir god. Samtidig bruker man gjerne ulike hansker til ulike anledninger, og bruker kanskje andre hansker til trening enn hva man ville gjort på en kald vinterdag. Uavhengig av situasjon bidrar hansker til å varme hendene samtidig som man kan bevege på seg uten å måtte dra av vottene for å bruke hendene. 

 

Hansker til trening

Det er mange som foretrekker å trene ute fremfor inne på et treningssenter. Hendene er noe som taper varme relativt fort og det er derfor viktig at man velger riktig hansker slik at man ikke blir kald, spesielt når minusgradene kommer. Samtidig kan det være en fordel at hanskene er lette og har et pustende stoff slik at det ikke ødelegger for fingermotorikken i treningsøkten. Kalde hender kan gjøre at selve treningsopplevelsen blir mer utfordrende enn det den trenger å være, og en balanse mellom et stoff som er passe tykt kan være avgjørende.

 

Hansker til ski

Selv om vi fremdeles kan godte oss over at det er fint vær og varmegrader, er likevel skisesongen rett rundt hjørnet. Værforholdene blir mer uforutsigbare, og regn, sludd og snø kan påføre hendene skader. Det blir derfor viktig å holde hendene og fingrene varme for at man får en god opplevelse. I en slik sammenheng er det flere som mener at hansker er mer praktisk enn votter, spesielt fordi man kan få enklere grep rundt skistaven. 

Når man bruker hansker til ski kan det fort bli rester av skismørning på hanskene, og hvordan man kan vedlikeholde og vaske dem kan du lese mer om her.

 

Hansker til løping

En løpe- eller joggetur på morgenen eller kvelden er en vane for mange. Selv om det går mot kaldere tider betyr ikke det at denne vanen stopper opp. Valg av riktige hansker vil også være elementært i denne settingen. Gode løpehansker bidrar til å holde deg god og varm under hele løpeturen, og kan forbedre din treningsopplevelse.

 

Pace Vinterhansker

Skihansker til dame med silikonmønster

Pace Vinterhansker er et veldig godt alternativ både til trening, ski og annet. De har et godt grep, og silikonhåndtaksmønsteret på innsiden forhindrer at noe taket glipper. De er komfortable og har stretch samtidig som de er laget av et slitesterkt materiale. Disse skihanskene er utstyrt med et borrelåsbånd på håndleddet slik at man kan justere hansken etter egen passform. Hanskene oppleves som lette og har en perfekt balanse ved at de ikke er for tykke eller for tynne og blir dermed de perfekte treningshanskene. Sammen med et wristband som kan oppbevare nøkler, og et pannebånd for å holde hode varmt, har man det egentlig det tilbehøret man trenger for å legge ut på en gå- eller joggetur. 

 

Skihansker til dame med full outfitArmbånd med oppbevaring

Video av vinterhansker