beste-treningsutstyret-dame-treningsutstyr

Beste treningsutstyret 2022

Nå som høsten er her er det mange som har kommet godt i gang med trening og hverdag igjen. Det finnes ikke noe mer motiverende enn å ha bra treningsutstyr som kan bidra til at du ikke bare får en mer hyggelig treningsopplevelse, men at du også presterer enda bedre. Her har vi samlet en guide til de beste produktene du kan ha blant treningsutstyret ditt, til studio eller hjemmetrening, enten det er treningsstrikker eller pannebånd som holder ørene varme når du er på løpetur ute i kulden. 

 

Treningsstrikker i freshe farger

Treningsstrikker, eller treningsbånd (resistance bands på engelsk) er en must til treningsutstyret ditt. Resistance Bands er et godt tilskudd til treningsutstyret ditt, da de er gode på aktivere musklene som bidrar til en bedre treningsøkt. Disse passer perfekt til økter når du skal trene hjemme og ikke minst på treningsstudio. Ikke bare aktiverer de viktige muskelgrupper, men de skaper også motstand. Våre treningsstrikker finnes i tre ulike styrker, nemlig light, medium og heavy. Vi har også freshe farger som skiller seg ut og som ser bra ut når du trener. Her kan du lese om våre favorittøvelser med treningsstrikk
I tillegg har vi våre Active Hip Band som er litt tykkere og økt motstand. Disse bootybands er laget i et tykt materiale for durabilitet og komfort. 

 

Treningsstrikker i tre ulike styrker

 

Armbånd - holder ting trygt

Med vår Pace Wristband holder du enkelt og trygt vare på nøkler og andre diverse ting under treningsøkten. Dette er et praktisk armbånd med oppbevaringslomme - et tilbehør som kan gjøre treningen litt lettere da du vil sørge for at dine personlige eiendeler holdes trygt. 
Sort håndleddbånd med praktisk lomme med glidelåsHvit wristband med lomme til oppbevaring

 

Pannebånd og hansker til utetrening

Hvis du trenger et sporty og lett pannebånd nå til høsten og vinteren når du skal ta løpeturen ute, er vår Pace Headband det perfekte tilskuddet i treningsgarderoben for deg. Det har myk og deilig kvalitet som passer perfekt til når du skal være aktiv ute, spesielt i mellomsesongene. Kommer i one-size, passer for alle. Les mer og vårt pannebånd her
Hvitt pannebånd som er ensfarget og stretchySort pannebånd til dame egnet til løping

 

Gode hansker er også et must til aktive damer som elsker å trene ute og som vil holde hende varme. Våre Pace Vinterhansker er perfekt for deg som trenger økt varme og beskyttelse under treningen - de egner seg som de perfekte hanskene til dame til skisesongen og generelt utetrening når det er kaldt ute. Materialet er stretchy og slitesterkt, og lar deg bruke touch-funksjonen på smarttelefonen din uten å ta av hanskene. Hanskene har et spesielt silikonhåndtaksmønster som gjør at ting ikke lett sklir av, som for eksempel telefonen din eller et sykkelhåndtak. Disse gode og fine hanskene til dame er laget av 3M Thinsulate isolasjon som holder deg god og varm på de kaldeste dagene. Hanskene har praktisk borrelås som kan justeres og hanskene er designet for at de skal lett trekkes og oppbevares. Disse gode, myke og varme hanskene er et must til damer som skal på skitur til for eksempel Hemsedal.
Vinterhansker som gir beskyttelse under treningsøkten

 

Hodeplagg - lue og caps

Et godt hodeplagg er viktig når det kommer til trening og aktivitet ute. Enten om det er kaldt eller solen skinner. Er du på jakt etter en god varm lue for vinteren, kan vi anbefale vår Knitted Beanie. Denne luen er et must-have på kalde dager. Luen har et enkelt, stilrent design som gjør at luen passer godt med alt, fra skinnjakker og kåper til friluftsklær og parkas. Denne er en stilfull lue så du kan bruke den både i byen og oppe på fjellet. 

Beanie til dameLue til dame

Vår Emblem Caps er en klassisksvart og behagelig caps med Famme-logo på. Capsen kommer i One Size, men har en regulerbar reim bak for å justere størrelsen så den kan passe for alle. Dette er en caps som kan brukes hele året, og man kan fint ha et pannebånd under på litt kjøligere dager. Vår caps beskytter huden mot UV-stråling ved at den skygger solen, samtidig som den beskytter øynene mot sterkt sollys.

Caps for dame med justerbar reimSort caps til dame

Raske briller til løpeturen

Når man skal ut på jogge- eller løpetur er det kjekt med et par sportsbriller som kan beskytte deg mot solen, og sitte godt på hodet. Når man er i bevegelse slik man er under kondisjonstrening er det viktig at brillene sitter godt på hodet slik at det slipper å være en plage og deretter ødelegge turen. Famme har et godt utvalg av ulike sportsbriller, som du kan lese om her. Våre bestselgende raske briller er Fusion sunglasses

Solbriller til dameSportsbriller til dame

Bag og sekk - oppbevaring av treningsutstyret

Med alt treningsutstyret må du ha en god og romslig bag eller sekk til å ha alt oppi når du er on-the-go eller på vei til trening og hjem igjen. Hvis du har lett etter en romslig og stilfull treningsbag, er du på er riktig sted. Vår Ready Duffel Bag er robust og sporty, den vil bære alt du trenger av ting til treningen, og kan brukes til reising. Her får du plass til alt det essensielle du trenger å ha med til treningen i en stilfull, elegant og klassisk treningsbag. Dette er en treningsbag  av god kvalitet; med underlag som beskytter mot fukt og skitt, og flere lommer til sørge for enda mer plass til tingene dine. Dette er en stor duffel bag som vil se bra ut hengende over skulderen din.
Klassisk og sort treningsbag med praktisk reimPraktisk og robust bag til å oppbevare treningsutstyr

 

Hvis du er ute etter en sekk til å bruke til treningen, har vi den perfekte treningssekken her i Famme, nemlig Ready Gym Sack. Den er funksjonell og egner seg bra når man skal ha med seg det viktigste til trening. Dette er en god treningssekk som er stilfull og enkel, med glidelåslomme på utsiden. Denne praktiske treningssekken ser sporty ut på absolutt alle og her vil du effektivt få med deg alt du trenger.
Sporty og funksjonell treningssekkEnkel og stilfull sekk til trening med praktisk glidelåslomme

 

Se også Beste vinterhansker og votter til dame!

Tilbake til bloggen