Beste sportsbriller | Raske briller | Sykkelbriller | Løpebriller

Beste sportsbriller 2022

Raske briller, Bliz, Oakley og Northug har de siste årene blitt mer og mer populært og trendy. Man finner ofte et par med sportsbriller liggende i enhvers garderobe, og disse er en type solbrille som fungerer hele året. På sommeren kan de fint brukes enten til stranda, til sykkel eller rulleski, og på vinteren fungerer de veldig godt til ski eller løping. Her er noen av solbrillene vi syns er aller best til alle situasjoner og som du definitivt vil føle deg fresh med. 

Alle sportsbrillene som vises under er utstyrt med:

  • REVO belegg på speil-linse
  • TAC Polarisert linse
  • TR90 ramme
  • UV400 beskyttelse

 

Klassiske raske briller

En modell som Oakley har, er deres Radar-modell. Disse har høyere brilleglass så man kan se mer med de. En av Northug sine modeller, er deres Classic Performance. Som et alternativ til Oakley og Northug sine sportsbriller, så kan vi anbefale vår Active Sunglasses som er svært trendy og kan lett sammenlignes med klassiske raske briller. Disse gir god UV-beskyttelse og kan justeres for en optimal passform. En fordel med sportsbrillene er at det følger med to ekstra glass som kan byttes ut dersom det er ønskelig. Passer perfekt til å ta med seg på hyttetur eller påsketur for å se sprek og fresh ut. 

Les også: Beste turklærne 2022

 

løpebriller til løpeturenraske briller som sitter godt på hodet

  

Løpebriller til den spreke

Bliz sin store bestselger er deres Hero-modell. Disse kan du bruke både i skogen og på en gåtur. Som et alternativ til deres Hero-modell, så kan vi anbefale vår Fusion Sunglasses. De er polariserte solbriller som egner seg svært godt til en løpetur, eller en joggetur. Løpebrillene har ekstra glass slik at det er mulig å bytte dem ut om det er ønskelig. Sportsbrillenes brede design hindrer lys fra å slippe inn, og glasset gir et behagelig og fint lys, som gjør løpeturen mye enklere. 

Les også: Best i test løpejakke, og Beste løpetights

 

Brede sportsbriller egnet til løpingLøpebriller med polarisert linse

 

Sportsbriller til den treningsglade

Raske briller sin bestselger er modellen Fusion. Disse skal være behagelig å bruke og passe fint. Som et alternativ til deres Fusion sportsbriller, så anbefaler vi vår Jawbreaker sunglasses som er en god match for enhver treningsglade sjel. Disse raske brillene egner seg til all type trening, som for eksempel løping, jogging, ski, sykkel og mye annet. Solbrillene har en svært god passform og sitter godt rundt hodet. På lik linje med de andre solbrillene, har også disse ekstra glass som man kan skifte ut dersom man ønsker. 

 

raske briller egnet til all type trening og aktivitetkule solbriller som ikke sklir ned

 

Les også:

Beste treningsutstyret 2022

10 styrkeøvelser du kan gjøre ute

Beste treningsklær for vinter 2022

Tilbake til bloggen