Treningstopper i ulike farger og fasonger

Treningstopper til dame 2021

Når man skal velge nye plagg til treningsgarderoben sin, er det mye man må ta stilling til. Spesielt når det gjelder treningstopper kan det være vanskelig å vite hva man vil føle seg komfortabel i, og hva som egner seg best til ulike typer trening. Det finnes mange ulike typer treningstopper, som blant annet sports bh, crop tops og treningstopp med lange armer, og hvilken man velger avhenger som regel av hvilke preferanser man har, og hva man føler seg komfortabel i. Her kan du få litt inspirasjon og veiledning til å ta riktig valg.

 

Finn rett sports bh

Noe som er svært viktig, er å finne ut hvilken sports bh som passer din kropp. Det kan for mange være usikkerhet knyttet til et slikt kjøp, og i flere tilfeller hender det at man ikke gjennomfører kjøpet fordi det er for vanskelig å avgjøre om dem egentlig passer. Hvordan man kan finne riktig størrelse kan du lese her.

 

hvit sportsbh med ribbed og seamless stoff

 

Selv om man nå har funnet ut hvilken sports bh som passer din kropp, kan valg av dette plagget også være avhengig av type trening eller aktivitet. Ulike treningsbh´er har ulike funksjoner og dette er med på å bestemme om man likte kjøpet eller ikke. Noen ønsker high support, og andre med glidelås. Har man kjøpt feil sports bh til en type trening eller aktivitet kan det være lett å tenke at den ikke var god nok. Her er en guide slik at du ikke risikerer å kjøpe feil sports bh til din trening

 

Les også: Topp 10 spørsmål om sports bh

Best i test: sports bh

 

Stilren sportsbh som er godt egnet til løpingcamo sportsbh i seamless stoff

 

Elevate crop top er en av våre bestselgende sports bh´er. Denne sports bh´en har god støtte og en "elevate"-effekt som løfter og holder brystene på plass. Denne effekten er laget ved hjelp av en seamless struktur under og rundt "cup´en". Den er svært elastisk og passer derfor veldig bra til både høy- og lavintensitetstrening. 

 

 

Tank tops 

Tank tops er et fint alternativ dersom man ønsker at armene skal være ledige, og er for de som ikke ønsker å dekke skuldrene. Fammes utvalg av singleter er variert og inneholder topper som er croppedlang og fukttransporterende. Om man foretrekker seamless, tettsittende eller løse treningstopper kan man fort få en favoritt hos Famme. Mange foretrekker gjerne en singlet som er basic, og som kan passe med ulike typer tights og leggings til trening. 

 

 cropped singlet med flatterende knute på midtenhvit treningssinglet i mesh og fukttransporterende materiale

 

Atlantic tank top er en treningssinglet som passer både høy- og lavintensitetstrening. Den er laget av et elastisk og fukttransporterende materialet, og er designet med en seamless mesh-struktur for god ventilasjon. Med andre ord er det fullt mulig å svette i denne uten at det føles ubehagelig. Toppen dekker hele magen, og har en åpen rygg. 

 

  

Crop tops

Crop Tops er noe man kan bruke både til fritid og til trening. Denne treningstoppen har blitt en favoritt hos mange, og det finnes mange forskjellige varianter av også dette. Preferansene er ikke noe mindre her, og mange foretrekker crop tops som er seamless, ribbed eller laget av bomull. Det er også noen som foretrekker crop tops med loose fit, og med bh som støtter opp slik at man ikke må ha en sports bh under. Famme har topper med både mye og lite hold som gir nok støtte til både løping og styrke trening. 

 

 Les også: Beste crop tops 2021

  

hvit cropped treningstopp med hold-in og støtte

 

Power seamless top har et minimalistisk design med mye kraft. Den har en god hold-in effekt og god støtte. Den har fukttransporterende materiale i kombinasjon med ribbestrikk og forsterkede skulderstropper. Denne kombinasjonen gjør treningstoppen til et førstevalg hos mange. Enten til løping, yoga eller styrketrening.

 

 

Treningsgenser

Langermede treningstopper er lette, puster og tørker raskt. Slike treningsgensere kan brukes både for trening og hverdags, og en long sleeve er fint både til topptur, ski, styrketrening eller sosialt. Disse finnes også i cropped, full lengde, bomull og tekniske tekstiler. Du finner fammes utvalg av treningsgensere her

 

Les også: Beste treningsgenser 2021

 

hvit treningsgenser av mykt og komfortabel materiale cropped blå treningsgenser seamless

 

Essential long sleeve er en treningsgenser som passer til all slags trening, om det så er ute eller inne. Den holder på varmen når det er kjølig, og holder deg sval og tørr når temperaturen øker. Passformen er tettsittende, og er laget av et lett, tynt og stretchy materiale. Denne treningstoppen har også glidelås i halsen

 

 

T-skjorter

Noe man aldri kan få nok av i sin treningsgarderobe er trenings t-skjorter. Famme har et stort utvalg av t-skjorter, som du kan finne her. T-skjortene har et pustende materiale og er absolutt noe å legge til i klesskapet. 

 

Les også: Beste t-skjorte dame 2021

  

kort sømløs treningstopp med god stretch funksjonell t-skjorte til trening laget av elastisk materiale

 

Seamless Cropped T-shirt er en av våre bestselgende trenings t-skjorter. Dette er en kort og sømløs treningstopp som egner seg til trening på grunn av god stretch og effektiv fuktransportering. Treningstoppen tørker raskt og holder deg komfortabel selv når man oppnår makspuls. Den har en god passform og fin seamless tekstur som sørger for en god pusteevne. T-skjorten egner seg godt til trening med høy, medium og lav intensitet og matcher perfekt med tightser som har høyt liv.