De fineste Crop Toppene hos Famme

De fineste Crop Toppene

Det er ikke noe tvil om at crop-tops har blitt en stor trend den siste tiden og ikke minst en "must have" for trening og sommeren. Hos Famme kan du finne crop-tops i ulike varianter og tekstiler, som passer perfekt både til trening og hverdagsbruk. Se hele vårt utvalg av Crop-Tops her

Vis frem midjen - Seamless Crop Top

Vår svært komfortable Seamless Crop Top med nydelig passform har blitt en klar favoritt hos våre kunder. Materialet er seamless, elastisk, fukttransporterende og passer derfor både til høy- og lavintensitetstrening, uten bekymringen om at toppen kommer til å bevege seg. 

crop top til dame

Kombineres utmerket med vårt utvalg av tights her

 

Trendy og myk - Knitted Crop Top

Knitted Crop Top er en av våre siste nyheter og nok en hit hos våre kunder! Toppen er laget av en kombinasjon av Viskose og Nylon, noe som gjør toppen svært deilig og myk. Toppen kommer i tre forskjellige farger: Beige, Black og Pastel Blue, perfekt for sommeren!

Knitted Crop Top

Kombineres perfekt med vår Breeze Denim Shorts og vårt utvalg av Jeans

Fleksibel og ribbet- Line Crop Top

Vår Line Crop Top kombinerer både mote og funksjon, og er laget av mykt, elastisk og pustende ribbet stoff. En fleksibel Crop Top som kan brukes under treningsøktene eller til daglig bruk. 

 

Line Crop Top

Kombineres med vår Line Flare Pants for et matchende outfit eller vårt utvalg av Bukser og Jeans.