t-skjorter til treningen

Beste t-skjorte dame 2021

De beste T-skjortene til trening

Se alle våre t-skjorter til trening, enten det er til høy- eller lavintensitetstrening. Alle trenings t-skjortene har et pustende og fukttransporterende stoff som bidrar til at du holder deg tørr og komfortabel under trening, som er et must. For at t-skjortene skale tåle vask etter vask er de produsert med en stoffblanding som sikrer at plaggene har god holdbarhet, og er like fine selv etter hyppig bruk. 


Essential t-shirt 

Enten du er en nybegynner eller en treningsentusiast er du nødt til å ha en basic svart eller hvit trenings t-skjorte i garderoben. Famme's tidløse klassiker Essential t-shirt har et stilrent og flatterende design som passer enhver kroppsfasong. Produktet fås i både svart og hvit.

     

 

Refine t-shirt 

Har du en seamless tights? Da er Refine t-shirt perfekt for deg. T-skjorten er seamless som vil si at produktet ikke har de typiske sømmene som kan skape ubehag under en treningsøkt. Materialet er lett og mykt som gir en god pusteevne og fleksibilitet. Trenings t-skjorten fås i svart, hvit og grå.

Refine t-shirt Famme    Refine t-shirt Famme

 

Seamless cropped t-shirt 

Følger du med på trender har du garantert fått med deg at crop-tops er i vinden akkurat nå. Denne t-skjorten er seamless og har et croppet design som er perfekt for enhver treningsøkt. Lengden på t-skjorten gjør at den passer utmerket til en av våre highwaist treningstights. Produktet fås i fargene svart, navy, beige og wine.

Seamless cropped top Famme    Seamless cropped top Famme


Texture t-shirt 

Texture t-shirt er en topp som er like fin til trening som til hverdagslig bruk. T-skjorten ser ved første øyekast ut som den tidløse klassikeren, men baksiden skiller seg ut med en åpning som former rumpa og gir et naturlig løft. Det feminine designet gjør desidert t-skjorten til et must for alle kvinner. Fås i både svart og hvit.

Texture t-shirt Famme    Texture t-shirt Famme