finn din favoritt sports-bh

Beste sports BH 2021

Når man er på jakt etter en ny sports BH er det noen hovedegenskaper man må vurdere:

  • Lav, medium eller høy støtte
  • Lav, medium eller høy intensitetstrening
  • Velge riktig størrelse

Vi har derfor laget en liste over Famme sine beste sports BH'er for å gjøre det enda enklere å velge den rette for deg!

En vanlig BH er, som alle vet, designet for hverdagslige aktiviteter med meget lavt intensitetsnivå. Å bruke en vanlig BH under trening er derfor kjent hos alle kvinner å være fullstendig håpløst. Ikke minst ekstremt ukomfortabelt. En sports BH ble derfor nødvendig for fysisk aktivitet med et høyere intensitetsnivå. Det finnes ulike typer sports BH'er. Noen er mindre kompakte, mer kompakte, lengre, kortere, lite støtte, eller mye støtte. Viktigheten av disse egenskapene varierer hos kunde til kunde. Det aller viktigste er at du får tilstrekkelig med informasjon ang. disse egenskapene, slik at du velger en sports BH som gir deg optimal nytte og komfort under treningen.

Hos Famme vil du kunne finne din optimale sports BH. Enten fra denne listen av sports BH'er som vurderes veldig positivt hos våre kunder, eller fra Famme sin sports BH kolleksjon på vår nettside. 

Seamless sports BH - Power Seamless Top

Power seamless top er Famme sin bestselger innen sports BH med 5 av 5 stjerner basert på 183 reviews. Tilbakemeldingene rangerer fra "Så utrolig fornøyd med denne toppen. Den sitter nydelig på, stramt også men ikke alt for stramt.", "Bestilte denne fordi så at det var en bestselger, og nå skjønner jeg hvorfor", og "Finaste treningstoppen eg ha eigd, kommer til å kjøpe fleir av denna". Virkelig en sports BH med minimalistisk design, men mye kraft! 

Seamless sports BH beige
Seamless sports BH lilla

Tilgjengelig i fargene: beige, svart, rød, grå, blå, khaki, grønn, hvit, lilla.

Camo mønstret sports BH - Camo Sports Bra

Camo sports bra er en seamless sports BH med et rålekkert camo mønster over hele toppen. En sports BH med god støtte og tettsittende passform. Med sin sømløse konstruksjon føles denne sports BH'en svært myk og komfortabel mot huden. Null friksjon. Kjøp den med den matchende camo-tightsen og se deg selv forsvinne på treningssenteret!

Camo sports BH grå
Camo sports BH rød

Tilgjengelig i fargene: grå, lilla, mørk rød, grønn, rød.

Klassisk sports BH - Wonder Sports Bra

Wonder sports bra er en lekker sports BH i teknisk materiale uten sømmer. Denne sports BH'en er egnet for lav intensitetstrening og vanlige hverdagsaktiviteter. Wonder sports bra er produsert av et silkemykt og pustende materiale. Dette materialet gjør sports BH'en ekstremt god å bruke, ikke bare til trening, men til vanlig som et mye bedre alternativ for bryst-støtte enn de ubekvemme BH'ene med spiler.  

Klassisk svart sports BH
Plain sports BH svart

 Tilgjengelig i fargene: svart.

Høy intensitet sports BH - Support Sports Bra

Support sports bra er en sports BH med meget god støtte. Ettersom sports BH'en har høy grad av støtte egner denne seg til høy intensitetstrening. På baksiden av denne sports BH'en har du tre spor hvor du kan justere størrelsen for ekstra hold. Den har også åpning/lukking bak på ryggpartiet.    

Svart sports BH med mye støtte
High impact sports BH svart

Tilgjengelig i fargene: svart.

Ribbestrikket sports BH - Support Ribbed Bra

Support ribbed bra er en seamless ribbestrikket sports BH. Denne BH'en har et 4-veis stretch stoff som støtter kroppen din mens du er i aktivitet. Bevegelsesfriheten denne BH'en gir er et resultat av det sømløse designet som er svært fleksibelt og utrolig komfortabelt! Sports BH'en gir høy grad av støtte og egner seg for alle grader av intensitetstrening. 

Ribbestrikket sports BH hvit
Ribbestrikket sports bH svart

Tilgjengelig i fargene: svart, hvit. 

Sports BH med åpen rygg - Gym Sports Bra

Gym sports bra er en sports BH med et stilrent design med åpen rygg og figurformet kontur. Denne sports BH'en vil absolutt bli en essensiell del av treningsgarderoben din. Gym sports bra gir optimal støtte for lav til høy grad av intensitetstrening, og komfort til å hjelpe deg å sveve igjennom hele treningsøkten. Denne sports BH'en vil ta dine treningsøkter til helt nye høyder!

Svart sports BH med åpen rygg
Sports BH med åpen rygg svart

Tilgjengelig i fargene: svart, mørk grå.