yogabukse

Hva slags yogabukser skal man velge?

Det aller viktigste med yogaklær er at du skal føle deg komfortabel og være fri til å bevege deg slik du ønsker. Her er allikevel noen tips til hvordan du finner de perfekte yoga pants!

 

yoga med famme tights

Noe av det viktigste å tenke på når du skal velge riktig yogapants er at de skal være behagelige, puste godt og sitte på plass under hele treningen. Du vil ikke ha bukser som sklir ned eller der buksebeina kommer i veien. Derfor kan det være fint å se etter bukser eller tights med høyt nok liv og med strikk eller oppbrett nederst på beina, slik at de sitter der de skal gjennom hele økten. Tights er et godt alternativ for bukse i all slags yoga. En god treningstights vil føle som et ekstra hudlag og følge etter kroppen på enhver bevegelse du gjør, selv i de mest utfordrende stillinger. 

I tillegg tilbyr vi yoga pants med sleng nederst for den klassiske yoga-bukse looken. Disse passer like godt til yoga som Netflix eller annen type trening.

Yogabuksegrå yogabukse

Det finnes også ulike materialer å velge mellom. Alle våre seamless tights bruker gode garn. Disse puster godt, men har også noen ulike egenskaper som passer til ulike typer trening. Stoffet er fleksibelt og egner seg godt til de fleste typer yoga. Bukser i ytelsesmateriale vil i tillegg være mer hurtigtørkende og passe enda bedre til trening der du svetter mye og holder en høy intensitet.

Dersom du trener i svært varme omgivelser kan også en treningsshorts være et godt alternativ til en yogabukse eller tights. Vi har et stort utvalg av shorts i forskjellige lengder og materialer å velge i. Våre seamless fit shorts er både smidige og flatterende og fungerer utmerket til trening som involverer mye stretching.