Vintertights

Vintertightsen som gjør vintertreningen til en drøm!

Frister det lite å trene ute om vinteren? Da trenger du denne! 

For mange innebærer vintersesongen mye stillesitting, med snacks på bordet, en alt for digg sofa og diverse strømmetjenester som holder oss klistret til skjermen. Og når det er både kaldt, surt og vått ute, da er det ganske forståelig at man heller "utsetter" treningen til våren. 

Eller har mange rett og slett bare "glemt" den fantastiske følelsen man har i kroppen etter en skikkelig god økt ute om vinteren? Det er nemlig lite som slår den rå og ekte følelsen av å ha frisk luft i lungene, ømme muskler og kald nesetipp - og da, da er det deilig å slappe av da. 

Men hvordan kan man trene optimalt ute, når det er for kaldt å ha på seg de lette, tynne og stretchy treningsklærne? Jo, da gjelder det å ha en god vintertights. En god tights for utendørs trening i kaldt vær kan være helt avgjørende for at man skal få mest mulig ut av vintertreningen. Man skal jo fokusere på treningen - ikke bli distrahert av bitende kulde. 

Vår nye Thermal Tights er en slik tights. Spesielt utviklet for kaldt klima slik at vinterkulda ikke skal kunne hindre deg i å være i aktivitet, selv på de kaldeste dagene. Med høy funksjonalitet og egenskaper som pustende stoff, høy slitestyrke og solid passform, gjør den vintertreningen til en drøm. Den egner seg svært godt for utendørs løping, styrketrening og andre vinteraktivteter. 

vintertights

Men vet du hva som er enda mer fristende? Følelsen i kroppen etter en løpetur der du har trosset været, har fått kilometer i beina og frisk luft i lungene. 

Men hvis du drømmer om å løpe deg gjennom vinteren, krever det et par løpetights som er lagd for vinterløping. 

 

Hold deg varm når du trener ute i kulden med vår nye Thermal Tights. Den er laget med Blizzard-stoff av tekstilprodusenten Sitip, og har et ultra mykt børstet mikrofiberunderlag som gir deg komfort i verdensklasse. Med sin solide passform, funksjonelle pusteevne og overlegne slitestyrke, er Thermal Tights svært godt egnet for dine utendørs økter og aktiviteter. Gjør deg klar for vintersesongen og nyt den kalde, friske luften!

Thermal tights har:

  • Pustende stoff
  • Slitesterk
  • Squat proof! (ikke gjennomsiktig)
  • Holder passformen