treningsklær til sommeren

Treningsklær til sommeren

Sommeren er her! ☀️

Sommeren har endelig kommet for å bli. Da kan det være greit å oppgradere garderoben med et par sommerlige treningsplagg. Trening i sommervarmen er både deilig og forfriskende. Hva er vel bedre enn en rolig løpetur i soloppgangen eller en yogaøkt på stranden? Vi har en rekke freshe plagg som garantert vil ta sommertreningen til et nytt nivå. 

treningsklær sommer

Trening på varme dager krever gjerne andre klær enn man vanligvis ville brukt resten av året. En treningstights kan ofte bli for varmt, og da kan det være greit med noe lettere som en treningsshorts. Dersom du liker å trene med tights vil en tettsittende treningsshorts være akkurat det du trenger nå på sommeren. Denne treningsshortsen er laget av samme stoff som en tights, og vil sikre mobilitet og komfort under treningsøkten. Shortsen kan brukes både på løpetur, yoga og styrketrening. En slik shorts kan også brukes til gåturer eller andre aktiviteter da den er både komfortable og stilfull. 

Trening om sommeren er også en flott mulighet til å sole seg, uten å måtte ligge stille hele dagen ute i solen. For å best utnytte dette kan det være greit med en topp som både sitter bra på kroppen, men også gir rom for å få litt farge. Sky Sports bra er et fint alternativ som i tillegg er laget av et stoff som holder deg tørr og komfortabel under treningsøkten.

treningsshorts svartsportsbh trening hold

HUSK TILBEHØRET

For å få mest ut av sommertreningen kan det være lurt å investere i tilbehør som gjør treningen lettere. Oppbevaring av nøkler eller bankkort kan være en utfordring når man trener, og særlig om sommeren når man ofte har på mindre og lettere klær enn vanlig. Pace wristband er et produkt som tillater deg å ta med de viktigste tingene ut når du trener. Det kan være veldig greit på en løpetur eller en intervalløkt. 

Når man trener ute i solen er solbriller et fresht tilskudd til antrekket, samtidig som de er praktiske resten av året også. I vårt utvalg av solbriller vil du definitivt finne et par du liker! Vi har lagt til forskjellige linser som kan brukes til forskjellige værforhold. Brillene er anti-ultrafiolett, anti-sand og reduserer synsutmattelse.

oppbevaring nøkler treningperformance sunglasses famme