Tights med lommer

Tights Med Lommer

Fordelene med lomme på tightsen

Vi har alle vært der. Man er ferdig påkledd og klar for en løpetur eller intens treningsøkt i det man innser at man ikke har noen plass å legge telefonen, nøklene, eller andre ting man skal ha med seg på løpeturen. Man kan alltids holde det i hånda, men hvor irriterende blir ikke det å bære rundt på alt i lengden, spesielt når du begynner å bli svett og sliten? For å løse dette problemet har vi utviklet en rekke treningstights med lommer, så du slipper hodebryet om hvor du skal oppbevare nødvendighetene dine når du skal trene!

Tights med lommer på låret

Dersom du ønsker plass til oppbevaring av flere ting som blant annet en stor telefon, nøkler, mobil mm. er lommer på låret ofte en fordel da de har god plass, og flere av tightsmodellene våre med lommer på låret har også to lommer heller enn en. Her er et par av våre tights med lommer på siden. 

Techna er en fantastisk og funksjonell treningstights med lommer på låret som passer selv de største telefoner. Sømmene er designet for funksjon og estetikk og resulterer i en kul tights som fungerer til alle typer trening.

Blå treningstights med lommeSvart treningstights med lomme

Suave Tights er designet med to lommer for ekstra oppbevaringsplass og har et børstet stoff som gjør den ekstra myk på overflaten. Den fås i tre stilige fargevarianter, rød, sort og grønn som alle har reflekterende detaljer. 

Grønn tights med lommerTreningstights med lommer

Tights med lommer til mobil

Det er viktig at man har nok plass til det essensielle når man skal trene, og da kanskje spesielt mobilen. Både Techna og Suave tights oppfyller også disse kravene, men Tie Dye Tights er også en fantastisk kandidat da den har to lommer som passer til de fleste telefoner, inkludert Iphone 11 og 12, og har også refleksdetaljer. Tightsen er laget av et mykt, fukttransporterende stoff som vil ta treningsøkten til et nytt nivå. 

Svart tie dye leggingslys tie dye leggings

Tights med lommer som design

Noen ganger kan lommer også bli brukt som en stilig detalj som er både dekorativ og gir plagget edge. 

Med Charcoal Pocket Leggings er lommene mer enn bare en ekstra funksjon, Flere godt synlige lommer gir tightsen en edgy detalj som gjør tightsen både stilig og funksjonell. Den fungerer like godt til trening som hverdag. 

Grå leggings med lommerGrå treningstights med lommer

Tights med lomme i ryggen

Dersom du ønsker en mer diskre lomme har vi flere tightser som har en liten lomme på innsiden i ryggen av tightsen. På denne måten merker du knapt at lommen er der, og du slipper å bekymre deg for at det du har med deg skal dette ut av lomma i løpet av løpeturen eller treningsøkten.

Ella leggings er en treningstights med et bredt og elastisk midjebånd som gir god støtte og som ikke sklir ned under trening. På innsiden av tightsen i ryggen finner du en praktisk og diskre lomme for oppbevaring. 

Blå tights med lommerSort treningstights med lomme

Shine Leggings er en stilig tights med høy kvalitet og et svært elastisk stoff som lar deg yte ditt beste på trening helt uten distraksjoner. Lommen i ryggen gir rom for oppbevaring av nøkler, bankkort eller en liten mobil. 

Stilig leggingsKul treningstights

Bukser med tradisjonelle lommer

Man skal ikke kimse av tradisjonelle "bukser med lommer". Vi har flere bukser som i vår kolleksjon som også har de tradisjonelle bukselommene man er vandt med dersom man ønsker dette. 

Wanderlust er et sett med både bukse og overdel i et utrolig mykt og komfortabelt stoff som passer for avslapping, hverdag og reise. Leggingsen har et par praktiske lommer hvor du har plass til det essensielle, og kommer i flere fargevarianter. 

Kosebukse med lommerKosebukse med lommer

Dersom du ønsker å trene i bukse heller enn i tights, er våre active pants plagget for deg. Disse buksene er perfekte til trening, tur og hverdags og er lette og funksjonelle med høy midje og lommer i front. Buksa har også snøring i livet og reflekterende detaljer. 

Turbukse med lommerTreningsbukse med lommer