squat proof tights

Tights som ikke er gjennomsiktig

Squat-proof treningstights

Er vi ikke alle på jakt etter den perfekte tights som er både komfortabel, flatterende og squat-proof (knebøysikker)? Vi i Famme jobber hardt for å utvikle tightser som oppfyller alle disse kravene og mer, og her er våre tips til hvordan du kan velge en tights som ikke er gjennomsiktig, enten du løper, slapper av eller tar knebøy på treningssenteret!

Før du bestemmer deg for hvilken tights du vil kjøpe må du også passe på at du vet hvilken størrelse du burde kjøpe! Tights blir lettere gjennomsiktig dersom du kjøper en størrelse for liten, så bruk størrelsesguiden på nettsiden vår og les vurderingene fra kundene på produktsiden for å finne ut hvilken størrelse som passer deg best. I de fleste tilfeller er det lyse seamless tights som ikke er squat proof, i noen tilfeller kan det da hjelpe med lyst undertøy.

Vortex leggings 2

Publikumsfavoriitten Vortex Leggings 2  har et litt tyngre stoff som er 100% squat proof og god kompresjon som fremhever feminine kurver. Denne tightsen er flatterende, behagelig og absolutt ikke gjennomsiktig.  

grønn treningstightssquat proof tights

Gym Tights

Gym tights er en svært funksjonell tights med enkelt design. Laget for alle typer aktiviteter, enten det er dagligdags bruk eller høyintensitetstrening. Denne tightsen kan alt, og du kan føle deg trygg på at den ikke blir gjennomsiktig uansett hva du gjør.

Grå treningstightsSort treningstights 

Victory Tights

Victory Tights er en sømløs tights av et komfortabelt fuktabsorberende stoff som holder deg tørr uansett aktivitet og ikke er gjennomsiktig. 

Mørk grå squat proof tightsGrå ikke gjennomsiktig leggings

Elevate Wave Leggings 2

Elevate Wave Leggings er en løftende og formende sømløs tights med et tett og supermykt stoff med en antikrøllende effekt som er squat proof.

Blue squat proof leggingsGrå squat proof leggings

Sky Leggings

Sky Leggings er en superstretchy tights som er farget og vasket for en unik  vintage-look. Den er laget av et utrolig mykt og stretchy stoff som ikke blir gjennomsiktig. Denne kan kombineres med vår Sky Sports Bra for et matchende treningsoutfit. 
Grey washed leggingsBlå vintage tights