De beste klatreklærne

De beste klærne til klatring

Enten man skal drive med innendørs klatring, buldring eller uteklatring er det viktig å passe på at man har gode klær som gir deg best mulig utganspunkt for å prestere bra. Klatring er en morsom men krevende aktivitet, så det å ha riktig tøy for anledningen er viktig for å få en best mulig klatreopplevelse. Her finner du våre beste klatreklær!


Hva burde du tenke på når du skal finne klatreklær?

Bruk tøy som sitter godt nok inntil kroppen slik at det holder seg på plass og du slipper å hekte deg fast på buldre eller kvist i naturen. Pass også på at klærne er fleksible slik at de gir god rom for bevegelse i alle slags retninger!
Spesielt dersom du klatrer utendørs burde du ha klær som dekker knær og albuer slik at du unngår skrubbsår. Sørg også for at klærne er behagelige, og at du kan klatre lenge i dem uten å bli ukomfortabel. 


Våre forslag

Tights, bukser og shorts

Field shorts

Denne superkomfortable shortsen er stødig i stoffet og passer utmerket til innendørsklatring og varmt vær der man kanskje ønsker å klatre i shorts heller enn langbukse. Den passer også utmerket til godværsturer på fjellet. 

Field shorts

Antislip biker shorts

Antislip biker shorts er stretchy og flatterende og passer utmerket til trening i varme temperaturer. Best til innendørs bruk. 

Antislip biker shortstreningsshorts


Essential Tights

Essential tights er laget av et tett og mykt stoff som sitter godt på kroppen og gjør dette til et stødig og trygt valg for klatring.

Essential tightsEssential tights

Techna Tights

Techna tights har et fantastisk og holdbart stoff. Den er høy på livet og har også innebygde lommer. Sømmen er designet for både syn og funksjon. 
Techna tightsGrey techna tights

Topper

Essential T-shirt

En funksjonell t-skjorte med elastisk stoff som passer til både høy og lavintensitetstrening. En svært god basic overdel som er enkel å matche med med det meste av underdeler.

Essential tshirtEssential t-shirt

Essential Long Sleeve

Essential Long Sleeve er en fantastisk og tettsittende langermet genser med glidelås i front. Den holder på varmen når det er kjølig men holder deg også sval og tørr i varmere vær. En allsidig genser for alle typer klatring og all slags vær. 

Black essential longsleeveLangermet genser med glidelås

Support Ribbed Bra

Support Ribbed Bra er en super sports-bh som er laget av sømløs strikk som gir deg god støtte når du beveger deg samt at den gir god bevegelsesfrihet. 

Support ribbed bra for climbingSupport ribbed bra for climbing

Seamless Crop Top

En enkel og pen crop top med stoff som puster godt og sitter godt på kroppen. Utmerket til varmere vær. 

Nacy seamless crop topSeamless crop top

Utendørs klatring

Field Slacks

Field slacks er en fantastisk fleksibel bukse av holdbart stoff som egner seg supert til fjelltur og utendørsklatring. Fleek Stretch Jacket

Fleek Stretch Jacket er en stretchy ytterjakke som er både fleksibel og holder godt på varmen. Utmerket på kalde dager og passer godt over en langermet genser og med field slacks dersom man skal ut på klatretur.