jakkene du må ha

Jakkene du må ha!

Jakkene du må ha! 

Uansett hvilken aktivitet du driver med, er det greit med en jakke som er egnet til formålet. Her i Norge er vi så heldige at vi får oppleve alle de fire årstidene, og det er derfor alltid et behov for en jakke enten det er til høst, sommer, vår eller vinter. Vi har samlet våre beste jakker i en komplett liste, slik at du enkelt kan finne din neste favorittjakke. 

 

Teddy jakke

En teddy jakke er utmerket å ha på kjølige høstkvelder, og er både en behagelig og søt jakke. Teddy jakken kan du lett hive på deg på vei ut døren, og vil holde deg god og varm gjennom hele dagen. Jakken kan både kombineres med et par jeans eller en kosebukse - det er helt opp til deg!

teddy jakke

Løpejakke

Når du er ute å løper, er det deilig med en tynn og teknisk jakke som hverken er for tynn eller for tjukk. Pace running jacket er en lett og luftig jakke som du definitivt vil ha med på løpeturen. Med en lett hette kan du også bruke jakken når du løper i lett regn. Den har pustende egenskaper og bidrar til at får maks ut av økten. Den har også praktiske lommer for oppbevaring av nøkler eller mobil. 

løpejakke

Regnjakke

En regnjakke er et must her til lands med skiftende vær og temperaturer. En regnjakke som holder vannet ute og samtidig puster er et godt alternativ. Denne regnjakken passer perfekt til både turer i fjellet og en gåtur i byen. Den er stilfull, teknisk og allsidig. Jakken kan kombineres med denne wool knit genseren, og du vil definitivt holde deg både varm og tørr hele dagen!

pace rain jacket

Ulljakke

Denne jakken kan minne om en fleecejakke, men er laget av en ullblanding av ypperste kvalitet. Med stretch i stoffet er den deilig å bruke både på fjellet og på løpetur på kalde dager. Jakken er laget av fin merinoull fra italienske Pontetorto som gjør at du både holder deg varm og er i stand til å bevege deg som du vil. Ullblandingen er behagelig mot huden og klør ikke.   

woolstretch jacket famme