yogatopp

Hvordan finne den perfekte yogatopp?

Det finnes mange valgmuligheter når du skal kjøpe yogaklær, og Famme har mange ulike topper å velge mellom, inkludert sportsbh-er og crop tops, T-skjorter og langermede gensere. Hvordan velger man den perfekte toppen til sin type yogatrening? 

Noe av det som er viktigst å se etter når du skal finne den perfekte yogatoppen, er at den er lang nok. En topp som er for kort vil kun skli opp på magen og være irriterende, hvilket vil ta fokuset bort fra selve treningen. Finn derfor en topp som er lang nok, slik at du slipper å måtte dra den ned etter hver øvelse.

En annen viktig faktor er at toppen skal føles behagelig mot huden. En topp i Seamless vil da være perfekt. God stretch er viktig for at du skal kunne utføre alle stillinger og tøye slik du vil, uten at klærne står i veien for det. Du vil helst bruke materialer som puster og transporterer fukt bort og vekk fra huden.

Det finnes flere ulike fasonger på yogatopper. Noen er store og luftige, mens andre er små og tettsittende. Skal du trene yoga der det er mange utfordrende stillinger, særlig der du står opp-ned, kan det være greit med en som sitter inntil huden. Da unngår du overflødig stoff som kan legge seg i ansiktet og gjøre stillingene vanskeligere enn de allerede er. Noen topper har også innebygd bh, som noen kan syns er praktisk.

En løs og luftig topp kan derimot være perfekt om du skal ha en rolig yogaøkt eller meditere, da dette ikke vil innebære for mange krevende stillinger der stoffet vil være i veien.

yoga