finn din favoritt sports-bh

Hvordan finne den perfekte sports-bh?

Når man er på jakt etter en ny sports-bh er det flere elementer man burde tenker over. Gir den nok hold? Er størrelsen riktig for meg? Hvilken aktivitet skal jeg bruke den til? Vi har laget en guide som skal hjelpe deg med å velge den perfekte sports-bh! 🥰

For de fleste kvinner er en god sports-bh et must når det kommer til trening. En sports-bh sørger for å holde brystene på plass under treningsøkten, noe som både gir økt komfort og ytelse. En vanlig BH er laget for hverdagslige aktiviteter som å sitte stille eller gå rolig, mens en sports-bh er tilrettelagt for trening og fysisk aktivitet der man ofte beveger seg mer. Det finnes ulike typer sports-bh. Noen er mindre og mer kompakte, mens andre strekker seg lengre ned mo magen og kan nærmest fungere som en crop-top. Den vanligste og som oftest viktigste faktoren man bør tenke over når man ser etter en sports-bh er i hvilken grad den gir tilstrekkelig hold. En sports-bh uten hold kan føre til et stort ubehag, noe som igjen gjør at man ikke får maksimalt ut av treningsøkten. 

Når man skal finne rett størrelse på en sports-bh, kan det alltid være en fordel å prøve produktet først dersom man er usikker. Ofte samsvarer ikke størrelsen på en sports-bh med andre topper eller t-skjorter. Dette avhenger av både brystmål og hva du selv føler deg komfortabel med. 

Hos Famme kan du finne den sports-bhen som passer deg best, og vi har laget en liste over de beste sports-bhene! 💪🏼

SCRUNCH SPORTS BH

Denne sports-bhen har et feminint preg med en scrunch effekt mellom brystene. Den gir god hold og sørger for optimal komfort gjennom hele treningsøkten. Scrunch sports-bh gir både push-up og shaping effekt, og det er mulig å ta ut innleggene dersom man foretrekker det. Kryssende stropper på ryggen gjør at du vil se bra ut, samtidig som det bidrar til at du oppnår god hold og ytelse. 

sports bh med scrunchsports bh kryss bak på rygg

 

HIGH IMPACT SPORTS BH

Denne sports-bhen kan i stor grad sammenlignes med de klassiske sports-bher fra leverandører som Nike og Adidas. High Impact sports-bh har et stilrent design og har god stretch og pusteevne. Den er ustyrt med uttakbare innlegg og gir en fin push-up effekt. Dette er en sports-bh du kan bruke til all slags trening, men også til hverdags hvis det er å foretrekke. 

svart sports-bhsvart sports-bh

 

GYM SPORTS BH

Dette er en av våre bestselgere, og kundene våre forteller at de er svært fornøyde med både passform og hold. Gym sports-bh er en allsidig sports-bh som passer til flere anledninger. Den har en åpen rygg, men et stilfullt design. 

gym sports-bhsports-bh trening