De beste løpetightsene i 2021

De beste løpetightsene i 2021

Å finne den ultimate løpetightsen vil gjøre at du presterer bedre og får høyere ytelse under hele løpeøkten. Vi har laget en komplett liste over de beste løpetightsene som du trenger i 2021!

Famme Vortex tights 2

Denne tightsen vil revolusjonere løpingen med sitt nye design laget av høyere nivå av elastane som gjør at den har mer kompresjon enn andre tightser. Med høy midje kan vi forsikre deg at den ikke vil skli ned under løping, men holde seg på plass for optimal ytelse og komfort. Midjebåndet har ekstra kompresjon ved at vi har lagt til ekstra stretch og en ribbet tekstur. Famme vortex tights 2 er definitivt en favoritt blant våre løpeglade kunder!

famme vortex tights 2

Famme Essential tights

Som en av våre bestselgere er dette en allsidig og velutformet tights. Stoffet er elastisk, noe som gir perfekt passform og god kompresjon under løping. Essential tightsen er høy i livet og har en enestående hold-in effekt. Den er elsket av våre kunder da den kan brukes til nesten alt! Tightsen kommer i tillegg i mange freshe farger som er perfekt nå som sommeren er på vei.

famme essential tights

Famme Running shorts

Denne shortsen er et must have på varme dager da den er laget av et lettvektig stoff og er både pustende og fukttransporterende. Den er allsidig og er perfekt til treningsøkter av høy og lav intensitet. Famme-Jacquard midjebåndet skaper et utmerket hold og du trenger ikke tenke på at den sklir ned under løpeturen. 

famme running shorts

Famme Techna tights

Techna tights er utmerket til lange løpeturer, da den har hele to smarte lommer med plass til mobiltelefon, nøkler eller annet tilbehør man gjerne vil ha med seg på tur. Lommen rommer de aller største telefonene på markedet. De unike sømmene er designet både for funksjon og syns skyld, så dette er definitivt en tights man presenterer bra med og ser bra ut i. 

famme vortex tights 2

Famme Gym tights

Gym tights er en enkel og meget funksjonell tights. Den passer utmerket til løping, både korte intervaller og lange distanser. Tightsen er høy i livet og vil gi deg en vakker hold-in effekt. Dette er en allsidig tights som både kan brukes på løpetur og på en tur til butikken - det bestemmer du helt selv! 

famme gym tights

Famme Ella leggings

Ella leggings er godt likt blant våre kunder og kommer i flere kule farger. Disse er perfekte til løping og har en smart lomme på innersiden av midjen bak med plass til blant annet mobil og nøkler. Ella leggings kan brukes på fjellturer, så vel som løpeturer - en allsidig og fresh leggings!  

Famme ella leggings