Beste hansker og votter til dame

Beste vinterhansker og votter til dame

For flere er valget mellom votter og hansker vanskelig, samtidig kan det være ganske vrient å finne ut av hvilke hansker og votter som passer dine preferanser. Vil man at de skal være varme, lette, vannavstøtende, sitte godt, eller en kombinasjon av alle? Det er relativt mange vurderinger som må tas til betraktning, og riktig valg er vesentlig slik at din opplevelse blir god. Gjerne er det noen anledninger det passer seg bedre med votter, og andre for vanter. Samtidig bruker man gjerne ulike hansker til ulike anledninger, og bruker kanskje andre hansker til trening enn hva man ville gjort på en kald vinterdag. Uavhengig av situasjon bidrar disse til å varme hendene samtidig som man kan bevege på seg fritt.

 

Hansker eller votter til trening?

Det er mange som foretrekker å trene ute fremfor inne på et treningssenter. Hendene er noe som taper varme relativt fort og det er derfor viktig at man velger riktig hansker eller votter slik at man ikke blir kald, spesielt når minusgradene kommer. Når det kommer til trening er det flest som foretrekker bruk av hansker da man har alle fingrene separat, som gjør hendene mer fleksible. På denne måten vil man enklere kunne utføre øvelser, i tillegg til at hanskene kan føles enklere på hendene. Samtidig kan det være en fordel at de er lette og har et pustende stoff slik at det ikke ødelegger for fingermotorikken i treningsøkten. Kalde hender kan gjøre at selve treningsopplevelsen blir mer utfordrende enn det den trenger å være, og en balanse mellom et stoff som er passe tykt kan være avgjørende. Dersom det er svært kaldt kan det også være et alternativ å bruke votter, da disse gjerne holder bedre på varmen. Dette kan føles mer klamt, men det viktigste er at man føler seg god og varm på vintertreningen.

 

Hansker og votter til ski

Om vinteren er værforholdene ofte uforutsigbare, og regn, sludd og snø kan påføre hendene skader. Det blir derfor viktig å holde hendene og fingrene varme for at man får en god opplevelse. I en slik sammenheng er det flere som mener at hansker er mer praktisk enn votter, spesielt fordi man kan få enklere grep rundt skistaven. 

Når man bruker hansker til ski kan det fort bli rester av skismørning på hanskene, og hvordan man kan vedlikeholde og vaske dem kan du lese mer om her.

Skivotter er på den annen side også godt likt av flere. Når man kommer høyt opp på fjellet med kald vind kan det være godt å samle fingrene i en vott for å holde bedre på varmen. 

 

Hansker til løping

En løpe- eller joggetur på morgenen eller kvelden er en vane for mange. Selv om det går mot kaldere tider betyr ikke det at denne vanen stopper opp. Valg av riktige hansker vil også være elementært i denne settingen. Gode løpehansker bidrar til å holde deg god og varm under hele løpeturen, og kan forbedre din treningsopplevelse.

 

Beste votter til dame

Pace mittens passer perfekt både som alpinvotter og langrennsvotter da de er vanntette og varmeisolerende. Vottene har fleece på innsiden og en praktisk lomme med glidelås på håndflaten som passer til et heiskort. Til samme tid passer vottene til andre utendørsaktiviteter på vinteren for å opprettholde varmen. Vottene er utstyrt med justerbare stropper slik at den enkelt kan tilpasses hånden.

Svarte vintervotter til alpint og langrenn  Vanntette og varmeisolerende votter til dame

 

Beste vinterhansker til dame

Pace Vinterhansker er et veldig godt alternativ både til trening, ski og annet. De har et godt grep, og silikonhåndtaksmønsteret på innsiden forhindrer at noe taket glipper. De er komfortable og har stretch samtidig som de er laget av et slitesterkt materiale. Disse skihanskene er utstyrt med et borrelåsbånd på håndleddet slik at man kan justere hansken etter egen passform. Hanskene oppleves som lette og har en perfekt balanse ved at de ikke er for tykke eller for tynne og blir dermed de perfekte treningshanskene. Sammen med et pannebånd for å holde hode varmt, har man det egentlig det tilbehøret man trenger for å legge ut på en gå- eller joggetur. 

Skihansker til dame med silikonmønster  Skihansker til dame med full outfit

Tilbake til bloggen