Treningmote 2024

Treningsmoten 2024

Treningsmoten 2024: Komfort og Stil i Skjønn Forening

Vi nærmer oss 2024, og moten på treningsfronten har gjennomgått spennende endringer som har satt komfort og stil i sentrum. I 2024 skal du både velge treningsklær som gir deg den beste ytelsen, men også reflekterer din personlige stil. La oss se på noen av de mest populære trendene og stilene som preger treningsmoten fremover.

  • Flared Pants
  • Oversized Joggesett
  • Oversized T-shirt
  • Scrunch tights
  • Sports BH med ryggdetaljer

Flare Pants

Athleisure-trenden viser ingen tegn til å avta. Alle elsker det praktiske ved å kunne gå fra treningsstudioet til kafeen eller kontoret uten å måtte skifte klær. Flared-pants er derfor et førstvalg for mange, gjerne i nøytrale farger som svart og grått. Vårt utvalg av bukser med flare inkluderer derfor bukser i ribbet stoff, yoga bukser i et mykt og elastisk stoff, og yoga bukser i mykt jersey stoff.

Beige flare pantsSvarte flare pants

Matchende Joggesett          

Når høsten slår inn for fullt, er det på tide å oppdatere garderoben din med noen uunnværlige klesplagg. Blant de mest essensielle plaggene for en komfortabel og stilig høstgarderobe, finner du et kosesett som gir deg den perfekte balansen mellom avslappet eleganse.

Vår Oversized Jogger er en bukse som omslutter deg i mykhet og komfort. Den oversizede passformen gir deg den ultimate koseopplevelsen, og den er like egnet for en avslappende dag hjemme som for en uformell utflukt med venner. Match den med  Oversized Hoodie  for et stilfullt og komfortabelt kosesett.

Blå hoodieBlå jogger

Oversized T-shirt

Oversized t-skjorter har raskt blitt en dominerende trend innen trening og fritid. Denne avslappede, komfortable stilen har erobret fitness-verdenen, og det er lett å forstå hvorfor. Oversized t-skjorter gir deg den perfekte blandingen av bekvemmelighet og stil.

Mens de tradisjonelle, tettsittende treningsklærne fortsatt er populære, har den oversizede stilen tatt treningsscenen med storm. Den løse passformen gir deg full bevegelsesfrihet under treningsøkten, samtidig som den gir en avslappet og moderne look. Enten du trener på treningssenteret, går en løpetur i parken eller tar en yogatime, er oversized t-skjorter det ultimate valget for en bekymringsløs trening. 

Grå oversized t-skjorteHvit oversized t-skjorte

Scrunch Tights

Scrunch tights har forlengst tatt sin plass innen treningsmoten, og denne trenden ser ikke ut til å avta med det første. Denne innovative treningsbuksen med sin karakteristiske rynkede detalj på baksiden har raskt blitt en favoritt blant treningsentusiaster.

Den smarte utformingen gir ekstra løft og fremhever baken på en flatterende måte, noe som gir deg selvtillit under treningen. Disse tightsene gir deg den perfekte balansen mellom mote og funksjon, og de passer like godt til squats i treningsstudioet som til en kaffe med venner etter treningsøkten. Vi har et stort utvalg av ulike scrunch tights, og hos oss finner du hele spekteret fra full scrunch med rynke effekt, til en mer diskret scrunch som nærmest ikke kan ses, men som gir den samme gode forme-effekten. 

Blå scrunch tightsGrå scrunch tights

Sports BH med ryggdetaljer

Sportsbher med vakre ryggdetaljer er den nyeste moten i treningsverdenen. Med ulike detaljer som kryssende bånd, fine utskjæringer eller inspirerende mønstre, kan du forvente å se fantastisk ut både foran og bak.

Det beste med sportsbher med ryggdetaljer er at de ikke bare fungerer perfekt under treningsøkten, men de ser også fantastiske ut når du viser dem frem. Gi deg selv den ekstra selvtilliten du fortjener under treningen, og vis frem ryggmusklene som du har erbeidet så hardt for!  Vårt store utvalg av sportsbher med ryggdetaljer inkluderer både mer dekkende crop tops som Extended Sports Bra, sportsbh med god støtte som Lift Sports Bra, og sportsbher med helt unike detlajer som Endurance Sports Bra.

Blå sports bh med kule detaljerSvart overdel med fine ryggdetaljer 

Tilbake til bloggen