Høstmote 2021

Høstmote 2022

Must haves til din høstgarderobe

Når de varme sommerdagene er omme og kulden begynner å stige er høsten på vei. Bladene faller gradvis fra trærne og de oransje tonene fylles rundt omkring i naturen. Den koselige atmosfæren gjør det ekstra komfortabelt å sitte inne å se film, samtidig som en tur med en kaffe i hånden er høyt verdsatt. For at du skal møte høstdagene på best mulig måte ønsker vi å komme med anbefalinger til trendy høstklær du vil trenge i din garderobe denne høsten!

  • Teddyjakke
  • Turtlenecks
  • Jeans
  • Jakke

 

Teddy jakke

En storfavoritt til høstdagene er teddy jakker. Sherpa teddy jacket er en klassisk og enkel variant. Fleecejakken er perfekt både til å gå turer ute, men også til å kose seg inne med. Den har både glidelås og to romslige rommer. Dersom du ønsker en varmere modell med flere detaljer er Ripstop sherpa jacket et godt alternativ. Jakken er i likhet utstyrt med glidelås og lommer, men har samtidig ripstop-stoff på albue og lomme for ekstra holdbarhet. 

Svart sherpajakke til dame, teddyjakke i fleece   Svart sherpajakke til dame med ripstop-stoff og lommer

 

Turtlenecks

Til kalde dager er det perfekt med en høyhalset genser som forhindrer kroppen å fryse. Ikke bare er dette et fornuftig valg, men turtlenecks har også blitt et trendy plagg. Chuncky knit sweater er en varm og stilren strikkegenser. Den er myk og behagelig å ha på da den er designet med velvære i tankene. Slim fit turtleneck er et godt alternativ dersom du ønsker slim-fit i et litt tynnere stoff. 

Hvit strikket genser til dame     Svart slim fit turtleneck til dame

 

Jeans

Komfortable jeans er must-haves til denne årstiden og 4Flex jeans er vår bestselgende bukse. Jeansen har en 4 veis stretch som gjør at den passer til alle kroppsfasonger. Med sin skinny passform og høyt liv plasserer den seg perfekt på enhver kropp. Flare jeans er et perfekt valg om man ønsker en løsere passform med den populære slengen ved anklene.

Blå skinny og stretchy jeans til dame     Blå flare jeans til dame, slengbukse

 

Loungewear

Koseklær er essensielt for god komfort i høstsesongen, og et kosesett vil være godt å ha. Doux knitted turtleneck og Doux knitted pants er et perfekt alternativ! Du kan velge om du ønsker å bruke delene separat, eller sammen som et deilig kosesett. Settet inneholder en liten andel ull som skaper en fin tekstur.

Beige myk turtleneck     Beige myk kosebukse med sleng, loungewear til dame

 

Høstens farger

Årets høstfarge er sjokoladebrun. Denne fargen er et mykere alternativ til den klassiske svarte fargen som er en favoritt hos flere. Vi har flere plagg i sjokoladebrun, her er noen anbefalinger:

Wonder stretch jacket        Scrunch tights

 Brun allværsjakke     Brun scrunch tights

Adapt scrunchie tights      Adapt scrunchie sports bra

Brun sømløs tights     Brun scrunch sports-bh med pads

 

Les om de beste ullsokkene til høsten her!