vinterklær til dame. Merinoull-sett, sokker, vintertights, strikket lue

Treningsklær til vinter - Guide & Tips

Å løpe utendørs på høsten og vinteren kan være en utrolig opplevelse - frisk luft, nydelige høstfarger, snøbelagte veier og krystallklar himmel. Samtidig kan kulden gjøre at dørstokkmilen blir hakket lengre. For mange innebærer vintersesongen en alt for digg sofa og forskjellige Netflix serier, vi har selvfølgelig ut flott utvalg av koseklær også. Men, det er lite som slår endorfinene etter en god treningsøkt ute. For å gjøre dørstokkmilen hakket kortere er det viktig med riktig vinterklær som er tilpasset værforholdene og sesongen. 

 

Hvordan velge riktig vinterklær?

Vintertights 

Det viktigste er å ha godt vintertøy som transporter fukt vekk fra kroppen, slik at du ikke blir kald av din egen svette. En god vintertights er essensielt for at man skal få mest mulig ut av vinterøktenFamme tilbyr vintertights til dame av god kvalitet. Thermal Tights og Thermal leggings er varme leggings med børstet innside for å holde deg ekstra varm og komfortabel under løpeturer i kalde temperaturer. En lettere versjon av denne vintertightsen er Light Thermal Tights. En leggings perfekt for kalde høstdager og milde vinterdager. Den har en børstet innside som passer ypperlig til utendørs økter. Stoffet er mykt, allsidig og solid. Med høy funksjonalitet, pustende stoff, høy slitestyrke og solid passform, vil dette plagget gjøre både styrketrening og andre vinteraktiviteter til en lek - selv i minusgrader. I tillegg har denne varme tightsen refleksdetaljer nederst på benet, slik at du trygt kan trene i mørket. Refleksdetaljene er ton-i-ton, og har derfor samme farge som stoffet til de blir utsatt for lys.  

Vintertights til dame i svart    Blå vintertights til dame med refleks

Hvordan komplettere løpegarderoben om vinteren?
I tillegg til en god vintertights, kan det være lurt med noe ekstra tilbehør. Dette kan være en lue, løpehansker, ullundertøy og gode sokker

Se også de beste vinterklærne for 2022. 

 

Vinterjakke 

Famme har et godt utvalgt av turjakker og noen av disse jakkene er spesielt designet med hensikt i å motvirke minusgradene under vintersesongen. Woolstretch Jacket er en vinterjakke laget av eksklusivt teknisk stoff fra Pontetorto i Italia for å sikre maksimal komfort. Perfekt for en rask joggetur kalde høstdager og milde vinterdager. Varm ulljakke i svart  Varm ulljakke i svart

 

Ripstop Sherpa Jacket er en luksuriøs teddy vinterjakke laget av Termolite. Et elastisk og komfortabelt stoff på begge sider. En varm og praktisk fleecejakke som står imot vær, vind, og kulde. 

  

 

 

Vinterlue 

Knitted Beanie er en strikket lue som er helt fantastisk på kalde dager. Den har et tidløst og stilrent design, slik at den passer med alt fra parkaser til friluftsklær. Den vil holde deg god og varm, samtidig som den fullfører enhver look.

 

 

Vinterhansker og votter

Hansker som beskytter og holder deg varm under treningsøkten. Pace Vinterhansker er varemerket med 3M THINSULATE isolasjon som holder en lett varme, uten at du at du svetter fra hendene. I tillegg kommer disse hanskene med et minihåndkle på tommelen, slik at du kan tørke vekk svette fra ansiktet. Pace Mittens er vanntette og varmeisolerende votter forsterket med PU håndflate for ekstra beskyttelse og bedre grep. Disse vottene er også isolert med myk og varm fleece på innsiden, kan strammes for bedre passform og har en praktisk lomme med glidelår på oversiden. Disse skivottene er perfekt for lange turer på fjellet.

Vinterhansker i sort  Skivotter i svart

 

Ullundertøy

Ullundertøy er helt fantastisk for trening i kaldere temperaturer. Ull er med på å frakte vekk fukt fra kroppen, slik at du unngår å bli kald av egen svette. Wool Knit Legging og Wool Knit Long Sleeve er et superundertøy-sett strikket av nydelig merino ull. Settet har god isolasjon, transporterer fuktighet, og har antistatiske egenskaper hvor plaggene ikke klør, lukter eller krøller seg. Vi tilbyr også Zip Up Wool Knit, som er en ullgenser med zip. Produktene er tynne, lette og holder fasongen over lang tid. Finn din perfekte kombinasjon av ullundertøy i dag! 

Ullundertøy sett i svart og blå  Ullundertøy sett i rød

 Les mer om hvordan du kan ta vare på ditt ullundertøy her.

 

Ullsokker

Noe av det verste som finnes er jo å fryse på føttene. Ullsokker er fantastisk til å holde på varmen, samtidig som føttene får puste og frakter vekk fukt fra huden. Wool Knit sokkene er også laget av høykvalitets merinoull, noe som gjør dem komfortable, funksjonelle og varme. I tillegg har sokkene har slitesterke hæler, slik at de holder over lang tid uten å miste sin funksjonalitet. Sokkene kommer både i ankel-lengde og en lengre variant. Raggsokker er for de dagene du ønsker litt ekstra varme på føttene. Kanskje på en lang tur i fjellet, eller hjemme foran peisen en sen vinter dag. Disse digge ullsokkene er laget av 95% norsk ull og er derfor utrolig myke, funksjonelle, og varme. Perfekte for å bekjempe kaldt, rått, og vått klima. Varme ullsokker i svart  Tykke ullsokker i beige

Slipp løs endorfinene nå, ikke la den norske vinteren holde deg tilbake. Vi i Famme heier på deg!

Se hele vinterkolleksjon her.

Tilbake til bloggen