Beste treningsklær for vinter 2021

Beste treningsklær for vinter 2021

Når vinteren kommer og det blir kaldere er det viktig å kle seg godt. En løpetur i kald bris eller styrketrening på uteapparater er gjerne et friskt avbrekk fra de hverdagslige rutinene. Når man sitter mye inne er det godt å komme seg ut, selv om været kan være bitende kaldt. For best komfort anbefaler vi å heller kle seg med flere tynne lag enn få tykke, slik at man kan justere mengden klær etter kroppstemperatur.

Her er noen av våre favoritt treningsklær til en kjølig utetrening!

 

Vintertights

Thermal tights er perfekt for en løpetur på vinteren. Tightsen er elastisk, fukttransporterende og har en børstet innside som gjør treningstightsen varm og komfortabel. Samtidig er løpetightsen bærekraftig laget og slitesterk. Vinter leggingsen har høyt liv slik at den setter seg perfekt på kroppen.

Svart slitesterk vintertights     Svart varm løpetights

Les mer om vintertights her!

 

Løpejakke til vinter

Woolstretch jacket passer godt som en vinterjakke kombinert med et godt lag klær under. Vinterjakken er laget med merinoull for maksimal komfort og bevegelsesevne. Jakken er derfor ikke bare stilren, men har også gode funksjoner. Merinoull er utvilsomt den mest økologiske og tekniske stoffene å bruke til idrett.

Svart løpejakke i merinoull     Vinterjakke trening dame

  

 

Vi anbefaler Ribbed zip long sleeve som et mulig lag under jakken. Denne treningsgenseren er tettsittende og passer perfekt om et tynt underlag. Ved at treningstoppen er ribbed og sømløss er den komfortabel å bevege seg i.

Dersom været er veldig kaldt kan det være bedre å erstatte genseren med ull eller bruke et tredje lag. Wool knit long sleeve har god isolasjon, transporterer fuktighet og klør ikke, derfor er ulltrøyen perfekt til trening. Samtidig er ullgenseren laget i merinoull for maksimal komfort og velvære.

Svart ribbed treningsgenser i seamless     Svart ullgenser i merinoull

Les mer om ullundertøyet vårt her!

 

Tilbehøret til vintertrening

For maksimal varme og komfort på trening er det viktig med tilbehøret som varmer hodet og føttene. Når det kommer til hodeplagg er det smak og behag om man foretrekker et lett pannebånd eller en heldekkende lue. Pace headband er et enkelt og stilrent alternativ. Treningspannebåndet er mykt og behagelig i et relativt tynt, pustende stoff. Dersom man ønsker bedre varmeevne vil knitted beanie være et godt valg. Denne luen dekker hele hodet, og hjelper kroppen å holde på varmen.

Svart løpepannebånd     Svart strikket lue

Les mer om pannebåndet vårt her!

 

Et par varme hansker og ullsokker er også viktig. Pace vinterhansker er varme og behagelige å bruke til trening. Treningshanskene er laget med borrelås i håndleddet slik at de lett kan justeres for å holde passformen. Hanskene har silikonhåndtakmønster slik at man forhindrer å miste eksempelvis mobiltelefonen ut av hendene. 

For å fullføre antrekket anbefaler vi Wool knit sokker. Ullsokkene er laget i merinoull og er derfor i toppsiktet til komfort, varme og funksjonalitet. Stoffets gode pusteevne gjør at sokkene er svært godt egnet til rått og kaldt klima.

Svarte treningshansker     Svarte ullsokker til trening
Finn de beste sokkene til din treningsøkt her!