afterski outfit og klær til dame

Afterski 2022: Must-haves til antrekket ditt

Vinteren kommer og det betyr fjellet, snø, slalom og afterski. Om man leter etter det beste antrekket til afterski 2022 har vi laget den ultimate guiden. Her vil du garantert finne noe du har lyst å bruke på afterski party ut på nyåret, og noe som man kan bruke ellers når man skal ta turen ut til fjellet eller på skitur. 

Sjekk ut hele vinterkolleksjonen vår her

Afterski briller

Noe av det viktigste man må skaffe seg til afterski antrekket er afterski briller, eller sportsbriller som de vanligvis er kjent som. I Famme har vi et stort utvalg av kule sportsbriller, som for eksempel vår Active Sunglasses: 

sportsbriller til dame afterski

Disse er noen dødskule sportsbriller som vil se bra ut i alle slags afterski antrekk og klær man kan sette i stand. Det som er så bra med sportsbrillene er at de beskytter øynene mot sola (UV400 beskyttelse) samtidig som fargene ser kule og freshe ut med vinterklær som har litt mer basic farger. 

Famme har flere typer sportsbriller til afterski antrekk: 

Performance Sunglasses: 

afterski briller sportsbriller dame

Fusion Sunglasses: 

afterski briller sportsbriller dame

Jawbreaker Sunglasses: 

afterski briller sportsbriller dame

Afterski genser

Selv om afterski handler om å danse og være i mye aktivitet, kan det fortsatt lønne seg med en god genser for å holde deg ekstra varm i kulden. Afterski klær skal ofte være fargerikt og morsomt - men det er også lurt å tenke på at man skal holde seg varm og komfortabel! Ofte bruker man en boblejakke eller skijakke på fjellet, og da lønner det seg med en genser under som får plass under en slik jakke men som samtidig ser fresh ut og gjør deg varm. En god genser som passer flott til et afterski antrekk er vår Chunky Knit Sweater: 

hvit varm strikkegenser til dame
Dette er en superlekker og allsidig tykk strikkegenser man kan slenge over ullundertøy til et flott afterski antrekk. Genseren holder på varmen samtidig som den gir god passform. Denne genseren egner seg best under en tykk jakke når man skal leke seg i snøen på fjellet. Denne strikkegenseren kommer også i grå og svart. 

Afterski ullgenser

Hold deg varm med en lekker ullgenser på afterski. Det er lurt med en ullgenser som er tynn nok til å kunne brukes under en større strikkegenser og skijakke eller boblejakke. Da anbefaler vi vår Zip Up Wool Knit ullgenser: 

blå tynn ullgenser til dame

Denne ullgenseren er laget av Merino ull av god kvalitet. Genseren har et stilrent design med glidelås i midten, og den er svært myk og komfortabel. Den har en lekker marineblå farge som ser smashing ut på absolutt alle, og vil se superclassy ut i et afterski antrekk på fjellet. Denne genseren kan også lett matches med andre plagg som vil utgjøre et superbra afterski outfit på nyåret. 

Afterski ullundertøy

Det er essensielt med ullundertøy når man skal på fjellet og når man skal sette sammen et antrekk til afterski. Vi har lagt frem våre beste ullgenser og genser til afterski antrekk ovenfor, og i tillegg til de plaggene nevnt er det superviktig med ullundertøy som for eksempel vår Wool Knit LS: 

ullgenser til dame afterski

Dette er en nydelig ullgenser til dame laget av Merino ull. Det som er så bra med denne ullgenseren er at den er god på å transportere fukt, så man blir ikke så fort klam. I tillegg gir den god isolasjon så den egner seg godt når man skal sette sammen et afterski antrekk i kulden. På grunn av de basic fargene på denne ullgenseren så er den superlett til å styles og matches med andre afterski klær. 

I tillegg til en ullgenser er det viktig å få på seg en ull leggings som del av ullundertøyet sitt, som for eksempel Wool Knit Leggings: 

ullundertøy leggings til dame
Denne ulltightsen kommer i Merino ull av den beste kvaliteten, noe som betyr at den vil gi den ultimate komforten og velvære. I tillegg vil den kjennes svært myk ut på kroppen og sklir lett under tykkere bukser. Dette ullundertøyet isolerer også svært godt, noe som gjør det til et supert tilskudd helt innerst i et afterski outfit. 

Det kan være lurt med et par gode ullsokker også, og da anbefaler vi våre Raggsokker med ull fra Sandnes Garn: 

raggsokker til dame

Disse ullsokkene er utrolig myke og gode, og passer perfekt til å ha med seg på fjellet. Det som er så bra med slike ullsokker er at de ikke bare holder deg god og varm, men de varer også kjempelenge, og er sokker av god kvalitet. Slik holder du deg både varm og bærekraftig samtidig. 

Afterski lue

Et afterski outfit er ikke komplett uten en lue for å holde hodet og ørene varmt. En favoritt hos oss er vår Knitted Beanie: 

svart strikket lue til dame
Med denne luen vil du både føle deg kul og holde deg varm på fjellet. Denne luen har et stilrent og enkelt design, og kan passe med absolutt alle slags skitøy og afterski klær, noe som gjør det til det perfekte tilskuddet til afterski outfit i år. Dette er den perfekte luen til fjells! 

Afterski jakke

Det lønner seg med en god og varm jakke på fjellet, og spesielt når man skal på afterski og skal sette sammen et antrekk. På de litt mildere dagene på fjellet kan vi anbefale vår Riptop Sherpa Jacket:

sherpa teddy jakke til dame
Denne jakken er en stor favoritt: Stoffet er utrolig mykt og komfortabelt, samtidig som dette er en svært allsidig jakke man kan både style opp og ned. Siden den er så allsidig vil man kunne matche den med mye forskjellig hvis man skal sette sammen et afterski antrekk. Dette er en kjempegod fleecejakke til dame med glidelås og som sitter flatterende på overkroppen. Praktisk og varm er to viktige stikkord når det gjelder denne teddyjakken til dame. 

Afterski votter

Fullfør vinterlooken med noen svarte basic votter til å kunne leke seg i snøen med, med våre Pace Mittens: 

svarte praktiske votter til dame
Disse har fleece på innsiden, er vanntett, vindtett og kommer med justerbare stropper. I tillegg har den en lomme med glidelås.