februar 10, 2020 1 estimert lesetid

Vortex Tights

 

Alle våre sømløse tightser er laget av Italienske Fulgar's LAMICROFIBRA®. Det er et Nylongarn (6.6) med ekstremt fine filamenter. Dette omtales som Rolls Royce av tekniske fibre, og er helt avgjørende for kvaliteten. Resultatet er ekstremt myke og pustende stoffer, som er ideelle for lette plagg som er i direkte kontakt med huden.

Se alle våre sømløse tights her.

 


Silkemyk

LAMICROFIBRA® er et fint garn med egenskaper som likner silke. Resultatet er silkemyke plagg med gode, tekniske egenskaper.

 

 


Lett

Stoffets egenvekt er 18% mindre enn enn den er for polyesterfibre. For en sømløs og squat-sikker tights med mer kompresjon har vi økt tettheten i stoffet. Fremdeles lettere, bare bedre.

 


Fukttransporterende

Det kan også skilte med en utmerket evne til fukttransportering, noe som betyr at det bidrar til en naturlig sunn balanse, og tar komforten til neste nivå.

 

 


Enkel rengjøringEnkel å rengjøre

LAMICROFIBRA® krever ikke stryking og tørker tre ganger raskere enn bomull. Vaskes på 30 grader uten tøymykner. 

 

 

Alle våre sømløse tightser er laget av kvalitetsgarn fra Fuglar i Italia. Våre melerte tights er en kombinasjon av Nylon 6.6 og polyester for å oppnå fargekontrasten. Når hele plagget farges, tar nylon til seg fargen, mens polyesteren beholder sin opprinnelige farge. 

Italiensk stoff