juni 07, 2021 2 estimert lesetid

Scrunch tights er en high-waisted tights med en scrunch-effekt som gir baken et ekstra løft. Tightsen bidrar til å skape en illusjon av større rumpe, og du vil definitivt føle deg fresh hele treningsøkten med scrunch tights!

Hvilken tights skal jeg velge?

Å velge riktig tights kan virke umulig da det finnes så utrolig mange å velge mellom. Vi har derfor laget en oversikt over våre beste scrunch tights og deres unike egenskaper!

Famme scrunch tights

Denne tightsen er en av våre mest populære tights, og er en sikker favoritt blant våre kunder. Den er utrolig behagelig og fremhever feminine former. Scrunch-effekten vil gi deg en peach-bum-effekt som bidrar til at du vil føle deg fin og selvsikker under hele treningsøkten. Vi har brukt et nytt stoff som er mykt, tett og pustende. Det er et behagelig stoff som passer perfekt til både lav og høy intensitet.

Famme scrunch tights

Scrunch seamless leggings

Scrunch seamless leggings er en sømløs leggings som former rumpe-partiet og gir bra hold. Den er høyere bak enn foran, noe som gir økt hold og bedre passform. Leggingsen sitter godt rundt midjen, er utrolig elastisk og ikke gjennomsiktig. Det betyr at du fritt kan bevege deg uten å måtte tenke på at tightsen sklir ned mellom hver squat. 

Scrunch seamless leggings

 

3 fordeler med Scrunch tights

1. Fremhever formene dine! 

Scrunch tightsen fremhever formene og vil gjøre at du føler deg bedre under treningsøkten. Scrunch-effekten løfter baken samtidig som den ikke er gjennomsiktig. 

2. Myk og behagelig

Tightsen er myk og behagelig mot huden da materiale består av nylon og elastane. Stoffet egner seg godt til trening med både lav og høy intensitet. 

3. Høy midje og god pusteevne

Famme Scrunch tights har høy midje uten at den føles for stram. Med særdeles god pusteevne er dette en sikker favoritt-tights.