september 27, 2020 2 estimert lesetid

Vi har mange ulike tights, både seamless og vanlige tights, alle passer til trening, men vanlige tights passer bedre til noen typer trening. Skal du velge riktig treningstights, bør du tenke på hva slags aktivitet du først og fremst skal drive med.


Jo mer dynamisk og svettefremkallende trening du skal drive med, desto viktigere er det med en tights som får svetten ut og bort og som tørker lett. Enten det er løping, hot yoga, spinning eller annen fuktig trening, er dette et must. Det du trenger da er en tights i teknisk, fukttransporterende materiale. Dersom du skal trene hot yoga kan en shorts eller seamless tights fungere.


Om du leter etter en god løpetights, bør du finne en som sitter godt på. Når du løper og beveger deg mye er det fare for at tightsen lett kan skli ned, derfor er snøring eller strikk i midjen supert. Til løping anbefaler vi vanlige tights som Techna, Essential, Rib Panel osv.


Tynnere mesh-detaljer kan også være supert, særlig om du blir fort varm, da mesh vil fungere som ekstra ventilasjon. Det kan også være kjekt med refleks dersom du skal løpe ute, og lomme til nøkler eller mobil. Techna tightsen vår har lommer og Tie Dye tightsen og Suave har refleks.

 


Skal du trene yoga, er det viktig med en tights som er myk og behagelig. Uansett hva slags yoga du skal drive med er det fint å ha en tights som sitter godt i alle stillinger, også opp-ned. Den skal gjerne være høy på livet, slik at du får støtte og stabilitet rundt midjen. Om den er seamless er dette også et pluss, slik at du unngår ubehagelige sømmer som gnager og klemmer. Alle våre seamless tights passer godt til Yoga.


Leter du etter en god tights til bruk på treningssenter, er en tynnere tights i teknisk materiale passe godt.