klær for dame på nett

Dameklær på nett

Muligheten til å kunne bestille klær på nett har aldri vært mer enkelt og bekymringsfritt enn det er nå. Det å kunne finne riktig genser, bukse, jakketights, topp, you name it. For så å få varen sendt direkte til deg til der du sitter nå kun ved noen enkle tastetrykk. Det er hverdagsluksus. Spesielt nå under en hektisk gavesesong er det å bestille klær på nett optimalt. Les mer om Famme sine forslag til gave for henne og gave til venninne, som du enkelt kan få handlet på nett.  

Nettbutikk for klær er ikke noe nytt, heldigvis. Å selge dameklær på nett har vært en del av handleopplevelsen for mange flere år, og de fleste av oss foretrekker det over fysisk butikk. Famme selger kun klær online fra egne nettsider. Vi mener vår nettbutikk er en av de beste nettbutikker for klær grunnet gode priser, fri frakt og enkel retur

 

Hverdagsklær til dame på nett   

Famme er veldig godt kjent for våre kolleksjoner av innen treningsklær av høy kvalitet, men vi produserer i tillegg veldig fine gensere, jeans, bukser, og topper til bruk utenfor treningen. Disse nydelige plaggene er designet for å gi våre kunder en god følelse av komfort og ikke minst en dag-til-dag følelse av ren selvtillit. For det mener vi alle fortjener. 

 

Gensere til hverdags

Famme har et bredt utvalg av nydelige og behagelige gensere du kan bruke til all slags hverdagsaktiviteter. Les mer om Famme sitt utvalg av nydelige turtleneck gensere, som vi mener er et perfekt plagg disse neste kalde månedene fremover. Om du ikke ønsker å være i aktivitet i det hele tatt har vi også et godt utvalg av lounge wear eller koseklær. Kosesettenehverdagsplaggene og lounge wear plaggene kan brukes om hverandre til ulike formål. Om du en dag er ute å gjør ærender, en dag med hjemmekontor, eller en dag med ren avslapning, så er disse hverdagsklærne fra Famme perfekt for deg. 

Bestill en ZipUp Cotton Knit genser for de dagene du må forlate huset for ulike dag-til-dag gjøremål. Dette er en vanvittig deilig bomullsgenser med god stretch. Genseren har høy hals med half zip, og ribbet elastikk i livet for å gi en nydelig passform til ulike kroppstyper. Kommer i fargene svart, hvit og grå, og matcher perfekt med helfarget tights eller jeans! 

Grå bomullsgenser med zip  Hvit bomullsgenser i ribbestrikket stoff

For dager du føler deg ekstra avslappet kan vi anbefale vår Recharge Sweatshirt. Denne genseren er en minimalistisk crewneck sweatshirt tilgjengelig i fargene svart og mørk grå. Produsert i et elastisk og lett stoff som er veldig mykt mot huden for en befriende og behagelig følelse, perfekt for alle dine rolige dager. Kombiner denne deilige genseren med en matchende joggebukse eller shorts for å virkelig ta en ellers rolig hverdag til nye høyder.   

Sweatshirt i mørk grå  Sweatshirt i svart

 

Bukser og jeans til hverdags

Famme har også et godt utvalg av stilige og behagelige bukser og jeans av ulike typer. Hvordan du velger riktig bukse/jeans til deg er avhengig av hvilke formål du ønsker å bruke plaggene til. Vi tilbyr bukser som fungerer til all slags hverdagsaktivitet. Våre joggebukser kan fint brukes til både avslappende og rolige dager, og for dager som krever litt mer bevegelse av deg. Våre slengbukser kan brukes til rolige og avslappede dager, men absolutt til mer pyntede dager og dager med full fest. Vår jeans kolleksjon er så behagelige å bruke at vi mener disse kan også brukes til on-the-go dager og on-the-low dager. Sist men ikke minst tilbyr vi også en helt nydelig dressbukse som er ment for business casual co-ords og ved mer pyntede anledninger. 

Bestill en Youth Flare Pants som er en lett og stretchy slengbukse laget av ribbestrikket materiale av bomull. Slengbuksen er high waist med bred strikk rundt livet slik at buksen holder seg der den skal uten å skli. En perfekt hverdagsbukse som kan både brukes til vanlig, men også til mer sosiale begivenheter ettersom den kan styles opp for en mer pyntet look. For en ekstra profesjonell og pyntet look for både business og pleasure burde du bestille vår nye Philippa Pants. Denne dressbuksen har høyt liv, splitt nederst ved buksebenet og laget av et herlig mykt og vakkert stoff. Perfekt for en hver anledning. Dressbuksen er tilgjengelig i fargene svart og beige.    

Slengbukse i svart  Dressbukse i beige

Mom Jeans er jo veldig trendy nå. En litt baggy jeans med høyt liv er perfekt for rolige dager der du ønsker å se ut som du har gitt litt innsats i antrekket ditt, men allikevel ønsker noe som føles komfortabelt hele dagen. Denne mom jeansen er laget av autentisk denim med ekstra stretch for bedre og varig komfort. Jeansen er tilgjengelig i fargene svart, blå, og lys blå. En annen jeans som er designet for å gi deg den beste følelsen under nødvendige hverdagsaktiviteter er vår 4FLEX Jeans. En jeans designet for optimal bevegelsesfrihet og fleksibilitet. Dette er en skinny jeans med høyt liv og patentert denim teknologi som gir buksen super-stretch og en naturlig hold-in effekt. Lett på kroppen og ekstremt fleksibel slik at du kan løpe fra ærend til ærend uten å oppleve et snev av ubehag. Jeansen er tilgjengelig i fargene svart, blå, og mørk blå. 

Skinny jeans med super stretch i blå  Mom jeans i lys blå

 

Topper til hverdags

Famme tilbyr et godt og variert utvalg av topper både til trening og til hverdagsbruk. Mange av våre topper designet for trening brukes ofte utenfor trening ettersom designet er så unikt og fint. Men vi har også kolleksjoner av hverdagslige topper som ikke er ment for trening, men for at du skal se og føle deg nydelig akkurat når det skulle passer deg. Les mer om våre beste crop tops og t-skjorter.

Cropped Stretch T-Shirt er en kort og lett t-skjorte laget av bomull. Denne toppen er perfekt for alle brukssituasjoner. Et slikt basic plagg er essensielt for alle garderober og kan styles både opp og ned for hektiske og rolige dager. Tilgjengelig i fargene svart og hvit. En annen crop top som kan bli like essensiell for garderoben din er vår nydelige Knitted Crop Top. En svær myk, stilig og behagelig crop topp. En topp som absolutt burde kombineres med en av våre jeans for en perfekt hverdagslook. Tilgjengelig i fargene beige, svart og blå.  

Crop top i svart  Beige ribbestrikket topp til dame

 

Klær på nett og salg

De fleste av oss som ofte søker etter å kjøpe klær på nett opplever at det ofte er mer tilbud og salg å finne på nettbutikkene enn i de fysiske butikkene. De lave prisene på produkter solgt kun på nett er grunnet redusering av kostnader innad bedrifter som ikke behøver å bruke ressurser på butikklokaler. Dermed kan vi tilby kundene en mye rimeligere pris på nettbutikkene enn om vi i tillegg skulle selge i butikk. Vi ønsker derfor å gjøre gavehandelen din i år enda enklere og befriende med vanvittige tilbud under Black Friday og et enda bredere utvalg av salgsvarer og outlet varer på vår nettbutikk.   

 

Treningsklær på nett

Vi tilbyr et stort utvalg av treningsklær til dame på nett. Finn dine favoritter blant våre tights, topper, sports bh og sko.

Tilbake til bloggen