Zalando Norge

Zalando norge - Rabattkoder 2021

Famme på Zalando

Selges Famme sine produkter på Zalando? Svaret er nei. Famme sin ambisjon er å kun selge klærne gjennom egen nettbutikk, og ikke igjennom andre butikker. 

Zalando produkter

Zalando har alt av klær til damer og menn, de selger hovedsakelig andre sine merkevarer. Men det er felles eiere som eier både Zalando og noen av merkene som tilbys der, så det er ikke 100% reell konkurranse mellom merkene. Zalando har mye jeans men også treningsklær og egentlig alt man kan tenke seg innen klær og sko

Rabattkode på Zalando

Studentrabatt

Zalando har ikke rabattkode for studenter.

Rabatt på for nyhetsbrev

Zalando rabattkode kan man alltid få, det er bare å melde seg på nyhetsbrev med en ny epost. Det finnes mange online email tjenester for engangs email, slik at man i praksis alltid kan få tilbud på varene hos Zalando, om man legger inn tiden.

Zalando retur

Retur kan gjøres via Zalando sine hjemmesider og er gratis og enkel, men man trenger printer, som er en liten ulempe. 

  Zalando erfaringer og reviews

  Zalando har blandede anbefalinger. Men de fleste er fornøyd, det er ikke særlig billig siden man ikke kjøper direkte gjennom merke. Men ellers er vilkår veldig gode, de er leveringsdyktige og er greie på reklamasjoner m.m.

  Zalando salg og outlet

  Zalando har alltid noe salg, de har et enormt sortiment, og noen ganger går ting dårligere som da må ut via outlet og salgskampanjer. 

  Zalando toll

  Det er ikke toll på varene man bestiller fra Zalando.