We are fit - Alternativ

We are fit ble etablert i 2015 da de ønsket å skape mer motiverende treningstøy i god kvalitet. De har et stort utvalg av treningsklær til dame, deriblant treningstights, treningstopper og sports bh. We are fit er kjent for sin bestselgende Lux Ribbed kolleksjon som består av matchende sett, sports bh, longsleeve, crop longsleeve og bikershorts. 

I denne artikkelen sammenligner vi Famme sine produkter med We are fit sine bestselgere kategori for kategori. Begge merkene har gode treningsklær til dame.

Tights

Lux Rib Seamless Tights

Fresh treningstights laget av et ribbet materiale med fireveis-stretch for maksimal bevegelsesfrihet. Den er ikke gjennomsiktig, og er høy i livet, som gjør at den ikke sklir ned under trening.

Et godt alternativ til denne tightsen er vår Ribbed Seamless Tights. Dette er en ribbet og sømløs tights med høyt liv og bred linning. Den har også en v-shape som gir rumpen et løft. Tightsen vår gir bevegelsesfrihet og egner seg utmerket til varierte former for trening som yoga, løping og styrketrening. 

sort seamless ribbet treningstights med v-shaperibbet tights med bred linning

 

Ribbed seamless tights

Wearefit sin Ribbed Seamless Tights er ikke gjennomsiktig, høy i livet og former seg etter kroppen. Den har en v-form på rumpa som gjør den flatterende.

I likhet med deres ribbed seamless tights, har vår ribbed leggings mange like egenskaper. Seamless-stoffet er lett, pustende og tørker hurtig. Den ser bra ut på alle kropper, og holder fasongen vask etter vask. Føl deg fin og komfortabel i denne tightsen, som har en bredere linning foran slik at den har en god hold-in effekt og gir god kompresjon og støtte der man vil ha det. 

ribbed seamless treningstightsgrå ribbed treningstights

 

Squad tights

Dette er en av de mest populære tightsene til We are fit. En tidløs klassiker med en V form på rumpa som fremhever de feminine kurvene. Tightsen har høyt liv og egner seg for løping.

En tights som kan være et alternativ til Squad tights, er denne tightsen. Tightsen er myk og er laget av et solid og slitesterkt stoff. I likhet med Wearefit sin Squad Tights er vår Essential tights slitesterk, høyt liv og har mange av de samme kvalitetene til en god løpetights. 

svart løpetights med god kompresjon og passformsort treningstights med høyt liv

 

Shorts

Biker shorts

Wearefit har et utvalg av biker shorts, som både er ribbed, seamless og "vanlig" stoff. En av deres bestselgende shorts til dame er Black Ryder Shorts. Den er laget av en kombinasjon mellom polyester og spandex. Shortsen holder god kvalitet og er høy i livet. Et av våre alternativer som kan ligne deres Black Ryder Shorts, er vår Antislip Biker Shorts. Dette er en lett og enkel treningsshorts med høyt liv og holder godt rundt midje og lår. Den har fukttransporterende egenskaper og anti-slip stropper rundt midjen som gir optimal komfort ved trening, og man unngår at shortsen glir ned. 

sort sykkelshorts med høyt livbiker shorts som sitter godt på kroppensykkelshorts med anti-slip

 

Lux Rib Biker Shorts

Denne shortsen er laget av et ribbestrøket materiale med fireveis-stretch som gir maksimalt bevegelsesfrihet. Den høye midjen gjør at at den ikke sklir ned under trening.

Vår Fit Shorts er et godt alternativ da det er en flatterende og supersmidig treningsshorts med høyt liv og stilrent utseende. Denne shortsen fremhever figuren din, og har en perfekt passform for fleksibilitet og bevegelser slik at man føler seg komfortabel under treningsøkten. 

  

Treningsoverdel

Lux Rib Seamless Longsleeve

Denne treningsgenseren er designet til å sitte perfekt under alle aktiviteter, og longsleeven kan brukes både til tights og jeans. Genseren skal være av høy kvalitet og ha perfekt passform.

Vår Ribbed Zip LS er et alternativ ved valg av treningsgenser. Det er en langermet seamless treningsgenser med glidelås i halsen. Stoffet er ribbestrikket med tekniske egenskaper som egner seg for trening både ute og inne. Den oppleves som behagelig og pustende samtidig som den ikke sitter for stramt på, men har en flatterende passform. 

hvit langermet treningsgensersort longsleeve i ribbet stoff

 

Lux Rib Seamless Crop Longsleeve

I likheten med deres longsleeve, er denne også designet til å sitte perfekt under alle aktiviteter. Denne treningsgenseren er cropped, og skal være behagelig å bevege seg i.

Vi anbefaler vår Ribbed Seamless Cropped LS som et alternativ. Denne korte treningsgenseren er langermet og seamless med en cropped lengde. Stoffet er ribbestrikket med tekniske egenskaper som gjør at den egner seg både til trening ute og inne. 

hvit cropped longsleevekort treningsgenser i ribbet stoff

  

Sports bh

Lux Rib Seamless Bra

Nydelig ribbed sports bh til dame. Sports bh-en er designet til å sitte perfekt under alle aktiviteter. Den har medium støtte og innlegg som kan fjernes.

Som alternativ anbefaler vi vår bestselgende ribbed sportsbh som har høy støtte og er svært komfortabel. Overdelen er laget av et sømløst strikket ribbestoff, og har en 4-veis stretch som støtter kroppen under bevegelse. Den har uttakbare innlegg, og er svært fleksibel. Om man vil ha en sports bh med litt mindre støtte, kan du sjekke ut vår seamless ribbed bra.

svart ribbet treningsbh med høy støtteseamless sportsbh med medium støtte

 

Les mer om alternativer til andre merker her:

Wearefit seamless ribbed treningsklær
Tilbake til bloggen

FAQ

Rabattkode

Er du ny kunde hos oss? Vi ønsker alltid å tilby våre kunder gode priser og rabatter. Som ny kunde kan du bruke rabattkoden du finner her. Rabattkoden fungerer på allerede rabatterere produkter.

Salg & tilbud

I enkelte perioder har vi salg på deler av sortimentet - følg med! Følg oss på Instagram eller meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdatering om eventuelle salg og tilbud hos oss.

Frakt & levering

Vi tilbyr rask levering med:

  • Posten: Hjemlevering til postkassen
  • Helthjem: Levering til nærmeste hentested
  • Porterbuddy: Få pakken levert på døren

 

Gratis frakt

Frakt er for mange et hinder til å bestille hjem produktene man har sett på nett - og det skjønner vi godt! Hos oss får du fri frakt på bestillinger over 400 kr. Med et mangfoldig sortiment av gode klær, vil det gitte beløpet fort bli overkommelig!

Rask levering

Famme er en nettbutikk med rask levering. Dersom man bestiller før klokken 12 vil pakken bli levert samme dag med Porterbuddy! Standardlevering er 1-4 dager.

I kassen vil man få en oversikt over hvilken metode man ønsker å få pakken levert. Enten om man vil ha pakken i postkassen med Posten, på et utleveringssted med Helthjem eller på døren med Porterbuddy - har vi et alternativ som vil passe deg. Om du ønsker pakken levert på døren kan du selv bestemme hvilken dag pakken skal bli levert slik at du er sikker på når du kan forvente pakken på døren.

Få pakken levert i postkassen med Posten Få pakken levert på hentested med Helthjem Få pakken levert på døren med Porterbuddy

 

Betalingsmetoder

Betaling kan enkelt gjøres ved hjelp av den metoden som passer deg best. Du kan gjennomføre transaksjonen raskt med telefonen via Vipps, betale med bankkortet ditt eller vente med betalingen til varene har kommet ved hjelp av Klarna.

Betal med Vipps enkelt via telefonen Betal senere med Klarna, nedbetaling Betal med Visa kort Betal med Mastercard kort

 

Om du ønsker mer informasjon om retur og bytte se her!

Toll

Det er ingen toll eller ekstra kostnader når du bestiller fra oss og du får fri frakt når du bestiller varer for over 400 kroner. Ved kjøp under dette beløpet vil det påløpe en fraktkostnad avhengig av leveringsalternativet du ønsker å benytte deg av.