• treningsklær til dame

  Rask levering + gratis retur

  Hos Famme kan du kjøpe fraktfritt og bestiller du i dag har du også gratis retur! Du velger mellom Posten, Helthjem eller samme dags levering med Porterbuddy!

 • Alt av treningsklær og sko på nett | Stort utvalg

  Bredt utvalg

  Hos Famme har du tights, treningstopper, løpejakker, sko og mye mer! Her finner du de beste seamless treningstights til dame. Vi har til og med andre hverdagsklær som er spesielt laget for de som er glad i å trene.

 • Kjøp seamless treningsklær på nett med fri frakt - avbildet er damer i seamless treningstights

  Best på seamless

  Famme er best i Norge på seamless tights. Vi har seamless tights i mange farger, lengder og passformer. Vi har seamless med og uten scrunch og seamless med og uten mønster. Match med treningstoppene våre!

Seamless treningsklær

We are fit - Seamless treningsklær

We are fit ble etablert i 2015 da de ønsket å skape mer motiverende treningstøy i god kvalitet. Deres design er inspirert av naturen, og er designet i Norge. De tilbyr mange ulike tights og treningsklær til dame. Dette merket kan sammenlignes med Famme på en rekke områder, og vi ser på seamless tights, ribbed tights, shorts til dame og sports bh, og andre typer tightser med ulike egenskaper fra Wearefit.

Du kan finne info om rabattkode på treningstøy fra Wearefit her.

Lurer du på hva andres erfaringer om Wearefit er, les mer om erfaringer og reviews her

 

Wearefit produserer treningsklær til dame. Det er et activewear merke hvor treningstøy er i fokus og spesielt det å hoppe på trender innen dette segmentet, eksempelvis rib sets med matchende tights og topper.

Det We are fit produserer mest er:

We are fit populære produkter

Squad tights

Dette er en av de mest populære tightsene til We are fit. En "vanlig" tights om ikke er seamless. Den har V form på rumpa og noe tekstur på låret, som gir den et flatterende design. Dette er en god løpetights og treningstights som er high waist og laget i god kvalitet. Hos Famme kan man finne mange tilsvarende treningstights med og uten lomme og i ulike passform og lender i tights-kolleksjonen. En tights som kan være et alternativ til Squad tights, er denne tightsen. Dette er en "vanlig" treningstights som er godt egnet til løping, og er laget av et mykt, solid og allsidig stoff. I likhet med wearefit sin Squad Tights er vår Essential tights slitesterk, høyt liv og har mange av de samme kvalitetene til en god løpetights. 

svart løpetights med god kompresjon og passformsort treningstights med høyt liv

 

Biker shorts

Wearefit har et utvalg av biker shorts, som både er ribbed, seamless og "vanlig" stoff. En av deres bestselgende shorts til dame er Black Ryder Shorts. Den er laget av en kombinasjon mellom polyester og spandex. Shortsen holder god kvalitet og er høy i livet. Et av våre alternativer som kan ligne deres Black Ryder Shorts, er vår Antislip Biker Shorts. Dette er en lett og enkel treningsshorts med høyt liv og holder godt rundt midje og lår. Den har fukttransporterende egenskaper og anti-slip stropper rundt midjen som gir optimal komfort ved trening, og man unngår at shortsen glir ned. 

sort sykkelshorts med høyt livbiker shorts som sitter godt på kroppensykkelshorts med anti-slip

 

Ribbed seamless tights

Wearefit sin Ribbed Seamless Tights er ikke gjennomsiktig, høy i livet og former seg etter kroppen. Den har en v-form i rumpa som gjør den flatterende. I likhet med deres ribbed seamless tights, har vår ribbed leggings mange like egenskaper. Vår tights er laget av eksklusiv Nylon 6.6 som gjør den enda bedre enn mange andre alternativer. Seamless-stoffet er lett, pustende og tørker hurtig. Den ser bra ut på alle kropper, og holder fasongen vask etter vask. Føl deg fin og komfortabel i denne tightsen, som har en bredere linning foran slik at den dekker mer av den nedre mageregionen og gir mer kompresjon og støtte der man vil ha det. 

blå ribbed seamless tights med bred linning foranRibbed treningstights med v-form

 

Lux Rib-kolleksjon

Flere internasjonale merker har hoppet på "ribbed trenden" og Wearefit har sponset mange influensere i Norge med et ribbed sett som er av god kvalitet. Nesten alle slike "insta-merker" produserer sitt treningstøy i samme fabrikken i eksempelvis Kina, og det er ikke så stor forskjell på disse produktene. Famme begynte å få noe ribbed set i 2018, men begynte ikke å utvikle kolleksjonen før i 2020. 

Wearefit sin Lux Rib-kolleksjon er noe Wearefit er kjent for. Denne kolleksjonen består av matchende sett, sports bh, longsleeve, crop longsleeve og sykkelshorts. Famme har også en ribbet kolleksjon, som kan sammenlignes med wearefit sin. 

Lux Rib Seamless Bra

Denne sports bh´en er designet til å sitte perfekt under alle aktiviteter. Den har medium støtte og innlegg som kan fjernes. Vår bestselgende ribbed sportsbh har høy støtte og svært komfortabel. Vår Supported Ribbed Bra er laget av et sømløst strikket ribbestoff, og har en 4-veis stretch som støtter kroppen under bevegelse. Den har uttakbare innlegg, og er svært fleksibel. Om man vil ha en sports bh med litt mindre støtte, kan du sjekke ut vår seamless ribbed bra.

svart ribbet treningsbh med høy støtteseamless sportsbh med medium støtte

 

Lux Rib Seamless Longsleeve

Denne treningsgenseren er designet til å sitte perfekt under alle aktiviteter, og longsleeven kan brukes både til tights og til jeans. Genseren skal være av høy kvalitet og ha perfekt passform. Vår Ribbed Zip LS er et bedre alternativ ved valg av treningsgenser. Det er en langermet seamless topp med glidelås i halsen. Stoffet er ribbestrikket med tekniske egenskaper som egner seg for trening både ute og inne. Den oppleves som behagelig og pustende samtidig som den ikke sitter for stramt på, men har en flatterende passform

hvit langermet treningsgensersort longsleeve i ribbet stoff

 

Lux Rib Seamless Crop Longsleeve

I likheten med deres longsleeve, er denne også designet til å sitte perfekt under alle aktiviteter. Denne treningsgenseren er cropped, og skal være behagelig å bevege seg i. Et godt alternativ til denne genseren er vår Ribbed Seamless Cropped LS. Denne korte treningsgenseren er langermet og seamless med en cropped lengde. Stoffet er ribbestrikket med tekniske egenskaper som gjør at den egner seg både til trening ute og inne. 

hvit cropped longsleevekort treningsgenser i ribbet stoff

 

Lux Rib Seamless Tights

Denne tightsen er fresh og er laget av et ribbet materiale med fireveis-stretch for maksimal bevegelsesfrihet. Den er ikke gjennomsiktig, og er høy i livet, som gjør at den ikke sklir ned under trening. Et godt alternativ til denne tightsen er vår Ribbed Seamless Tights. Dette er en ribbet og sømløs tights med høyt liv og bred linning. Den har også en v-shape som gir rumpen en finere form. Tightsen vår gir bevegelsesfrihet og egner seg utmerket til varierte former for trening som yoga, løping og styrketrening. 

sort seamless ribbet treningstights med v-shaperibbet tights med bred linning

 

Lux Rib Biker Shorts

Denne shortsen er laget av et ribbestrøket materiale med fireveis-stretch som gir maksimalt bevegelsesfrihet. Den høye midjen gjør at at den ikke sklir ned under trening. Vår Fit Shorts er et godt alternativ da det er en flatterende og supersmidig treningsshorts med høyt liv og stilrent utseende. Denne shortsen fremhever figuren din, og har en perfekt passform for fleksibilitet og bevegelser slik at man føler seg komfortabel under treningsøkten. 

treningsshorts med høyt liv og flatterende passformblå sykkelshorts som former seg etter figur

 

Rabattkode på Wearefit

Black Friday

Wearefit kjører på med rabatter og tilbud på produktene sine under Black Friday. Famme vil ha ekstra tilbud og salg under Cyber Monday, Black Friday og Black Week Dette er i tillegg til alle våre gode tilbud og rabatter som du kan benytte deg av året rundt.

Studentrabatt

Du kan se på hjemmesiden til Wearefit om de har studentrabatt eller ikke. Mange nettbutikker er også en del av et affiliate program hvor student-sider får lov til å dele en 10-20% rabatt, som regel på alle varer.

Rabatt på Instagram

Til tider deles du ut rabattkoder via influencere via Instagram. Rabattkodene er ofte i Instagram-brukeren sitt navn. Rabattkoden er da eksempelvis: Instagramnavn-20 for 20% rabatt, Instagramnavn-10 for 10% rabatt.

Den enkleste måten å finne influencer-rabattkode er ved å se over tag-feeden til Wearefit. Da ser du fort på de siste postene om noen deler en rabattkode. Nyere poster har ofte gyldige rabattkoder.

Rabattkode på We are fit via blogg

Mange bloggere deler ut rabattkoder for å få provisjon på salg. Det er ingen garanti for at Wearefit har rabattkoder som fungerer via en blogg. Men et triks her er å søke på Google: "rabattkode" "Wearefit" "blog". Og så filtrere på dato i søket slik at du finner nyere rabattkoder.

Du kan bruke rabattkodene på treningstights fra Wearefit.

Lurer du på hvordan vilkårene er ellers i nettbutikken hos Wearefit, les mer om Wearefit i Norge.

Erfaringer og reviews

Wearefit har blandede anbefalinger, men ganske dårlig på trustpilot. De har greie klær, dyre priser, greie vilkår ellers. Det virker ikke som de tar seg bryet med kundeservice i og med at de ikke bruker et par minutter på å svare Trustpilot reviews, noe som tar svært kort tid å gjøre og man ofte klarer å gjøre kunden tilfreds igjen.

Salg og outlet

Wearefit har salg til tider, som annonseres på nettsiden, nyhetsbrev. Men det er veldig begrenset, og prisene er generelt høye.
Hos Famme finner du et stort utvalg av outlet-varer og salgsvarer!

Toll

Det er ikke toll på varene man bestiller fra Wearefit.

Størrelse og guide

Så, hvordan er we are fit i størrelsen? De er ifølge deres egne nettsider normale i størrelsen. Hos Famme finner du en komplett størrelsesguide for å velge riktig tights, sports bh, sko og mer

Retur

Retur kan gjøres via Wearefit sine hjemmesider. Ønsker du en enklere retur kan du se hvordan vi gjør det.

Kundeservice

Wearefit sin kundeservice på:

 • Email
 • Chat / sosiale medier
 • Telefon er ikke tilgjengelig

Ønsker du en bedre kundeservice på norsk og med raskere svartid, ikke nøl med å kontakte oss

Levering og frakt

Wearefit sin levering med frakt kommer fra et 3Pl, dvs. at de ikke sender ut varene selv og har mindre kontroll på distribusjonen om noe skulle gå galt. 

Wearefit seamless ribbed treningsklær