Under Armour - Treningsklær alternativ

Under Armour har et bredt tilbud av treningsklær til både menn, kvinner og barn. De har alt fra treningstights, sports-bh og joggesko. Vi ser på seamless treningstights og andre treningsklær som ligner på de fra Under Armour. 

Se alt av kolleksjonen vår med treningsklær som ligner på Under Armour her!

For førstegangskjøpere har vi en offisiell rabattkode!

Under Armour seamless tights

Under Armour har en seamless tights og ulike seamless topper. Famme tilbyr også seamless tightser og topper i ulike farger og til en god pris.

Under Armour tilbyr en seamless tights med mønster som heter Women's UA RUSH™ HeatGear® Seamless Ankle Leggings. Hos Famme finner du en rekke med seamless tightser. Her kan vi anbefale Fleek leggings som både er seamless og har lignende mønster på tightsen. Tightsen er myk og elastisk og gir deg optimal komfort med sin konstruksjon av Nylon, Polyester og Elastan. Den er også squat proof med høyt liv og perfekt til å holde deg tørr når du løper, rusler i byen eller holder på med yoga. 

Svart Under Armour tights alternativ  Rød treningstights, Under Armour alternativ
  

 

Vi kan også anbefale Ribbed ⅞ Tights med høyt liv og ribbestrikket materiale som har en lignende lengde som Under Armour sin seamless tights. Ribbed ⅞ Tights har god hold in og er perfekt for deg som ønsker en kortere tights eller har kortere ben.

Ribbed tights i kort lengde Under Armour ribbed tights alternativ

 

Under Armour seamless sports-bh

Et annet produkt Under Armour tilbyr som er seamless er deres Women's UA Seamless Low Long Heather Sports Bra. Famme har en lignende sport-bh som heter Seamless Bralette. I likhet med Under Armour sin er denne sports-bhen mest egnet for aktiviteter med lav intensitet som for eksempel yoga. Sports-bhen er spileløs med kryssdetaljer på ryggen. Om du ønsker kan man regulere på stroppene til ønskelig lengde. Den har lav støtte og har uttakbare innlegg. Den gir en fantastisk komfort da den både er myk og seamless.

Svart seamless bralette Seamless Bralette med kryssdetalj på ryggen

 

Under Armour løpesko

Under Armour tilbyr et par med løpesko som heter Women's UA Charged Vantage Running Shoes. I likhet med Under Armour har også vi et par med løpesko som heter Endorphin RX1 shoes. Dette er lette løpesko som har en chunky såle og god demping. Skoene sitter komfortabelt på foten på lange løpeturer og har god støtte. De har innleggsålen Ortholite som både er myk rundt hælen og anklene og i tillegg er pustende. Disse løpeskoene er best på betong, asfalt, tredemølle og grus, men kan også brukes på stier som er tørre og fine. De passer godt til både brede og smale føtter og passer også fint til jobb eller fritid. 

Under Armour joggesko alternativ Under Armour løpesko alternativ

 

Under Armour shorts

Under Armours Women's UA Fly-By 2.0 Shorts minner mye om vår egen Pace Running Shorts. Med det stilfulle designet, den lette vekten og det komfortable høye livet er denne shortsen perfekt for å booste energien din til nye høyder. For maks bevegelse har shortsen en innershorts som hindrer innsyn og gir deg god komfort under løpeturen.

Under Armour løpeshorts alternativ Grå shorts Under Armour alternativ

 

 


Digger du Under Armor sin Women's HeatGear® Armour Bike Shorts kommer du også til å digge vår seamlesse Ribbed Biker Shorts med bred linning og høyt liv! Shortsen har en V-shape slik at rumpen får en finere form i tillegg til at shortsen er høyere bak enn foran. Den er perfekt for det meste av trening, enten du skal på løpetur, yoga eller løfte vekter. Den passer til og med supert om du bare skal chille med venner! Skulle du være interessert i å få et fint matchende sett kan du også se på vår Ribbed Strap Sports Bra som passer perfekt i lag med shortsen.

Under Armour ribbed biker shorts alternativ Biker shorts Under Armour alternativ

 

Les mer om alternativer til andre merker her:

Alternativer til Under Armor i Norge
Tilbake til bloggen

FAQ

Rabattkode

Er du ny kunde hos oss? Vi ønsker alltid å tilby våre kunder gode priser og rabatter. Som ny kunde kan du bruke rabattkoden du finner her. Rabattkoden fungerer på allerede rabatterere produkter.

Salg & tilbud

I enkelte perioder har vi salg på deler av sortimentet - følg med! Følg oss på Instagram eller meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdatering om eventuelle salg og tilbud hos oss.

Frakt & levering

Vi tilbyr rask levering med:

  • Posten: Hjemlevering til postkassen
  • Helthjem: Levering til nærmeste hentested
  • Porterbuddy: Få pakken levert på døren

 

Gratis frakt

Frakt er for mange et hinder til å bestille hjem produktene man har sett på nett - og det skjønner vi godt! Hos oss får du fri frakt på bestillinger over 400 kr. Med et mangfoldig sortiment av gode klær, vil det gitte beløpet fort bli overkommelig!

Rask levering

Famme er en nettbutikk med rask levering. Dersom man bestiller før klokken 12 vil pakken bli levert samme dag med Porterbuddy! Standardlevering er 1-4 dager.

I kassen vil man få en oversikt over hvilken metode man ønsker å få pakken levert. Enten om man vil ha pakken i postkassen med Posten, på et utleveringssted med Helthjem eller på døren med Porterbuddy - har vi et alternativ som vil passe deg. Om du ønsker pakken levert på døren kan du selv bestemme hvilken dag pakken skal bli levert slik at du er sikker på når du kan forvente pakken på døren.

Få pakken levert i postkassen med Posten Få pakken levert på hentested med Helthjem Få pakken levert på døren med Porterbuddy

 

Betalingsmetoder

Betaling kan enkelt gjøres ved hjelp av den metoden som passer deg best. Du kan gjennomføre transaksjonen raskt med telefonen via Vipps, betale med bankkortet ditt eller vente med betalingen til varene har kommet ved hjelp av Klarna.

Betal med Vipps enkelt via telefonen Betal senere med Klarna, nedbetaling Betal med Visa kort Betal med Mastercard kort

 

Om du ønsker mer informasjon om retur og bytte se her!

Toll

Det er ingen toll eller ekstra kostnader når du bestiller fra oss og du får fri frakt når du bestiller varer for over 400 kroner. Ved kjøp under dette beløpet vil det påløpe en fraktkostnad avhengig av leveringsalternativet du ønsker å benytte deg av.