Tufte - Turklær alternativer

Tuftewear ble grunnlagt i 2012 av Olaf Tufte og har siden den tid vært godt kjent for sine turklær. Tufte klær har også vært å se på Farmen og Farmen kjendis, noe som har vekket interessen for enda flere. Til sammenligning med Tufte har vi et bredt sortiment innenfor tur og andre utendørsaktiviteter. Utvalget vårt minner mye om deres, hvor man får god kvalitet og behagelig plagg for en rimelig pris.

Du kan finne info om rabattkode på turklær fra Tufte her. Se mer om Tufte salg her.

Sjekk ut denne kolleksjonen med alt vi anbefaler for deg som liker Tufte sine plagg!

 

Tufte turbukse

Tufte leisure pants

Blant utvalget til Tufte finner man flere turbukser. Vi har flere ulike varianter som er gode alternativer til Tufte women`s hiking pants, leisure pants og softshell pants. Vår klassiske turbukse er Field slacks, en slitesterk og vanntett fjellbukse som er lett og stretchy. Celine trekking pants med flere av de samme gode kvalitetene, kommer også med muligheten til å gjøres om til en turshorts om ønskelig. Med dette får du en to-i-en opplevelse, hvor du kan tilpasse buksen etter været. Samtidig er buksen utstyrt med store funksjonelle lommer med glidelås slik at tingene du har på deg er godt sikret under turen.

Blå Tufte turbukse alternativ, slitesterk og vanntett  Svart Tufte turbukse og turshorts alternativ med lommer  

 

Tufte hiking tights

Videre tilbyr vi slimfit turbukser som kan minne om Tufte hiking tights. Everest thermal pants passer til alle årstider og er vind og vannavstøtende. Turbuksen har to lommer med glidelås og borrelås rundt livet slik at den enkelt kan tilpasses enhver kroppsfasong. Fly dwr pants er lett og allsidig, som gjør den komfortabel å reise med. Buksen er til samme tid vanntett og stretchy, med glidelåslommer.

Svart slimfit Tufte turbukse alternativ  Grønn Tufte turbukse alternativ i lett og vanntett stoff
Les mer: De beste turbuksene

 

 

Tufte shorts

Tufte softshell shorts

Vår Field shorts er et godt alternativ til Tufte softshell shorts. Turshortsen har høyt liv, er robust, vannavstøtende og svært komfortabel - det perfekte alternativet til den neste toppturen på sommeren! Move shorts er en enklere variant, laget for full bevegelsesfrihet. Stoffet er vannavstøtende, lett, stretchy og slitesterkt - med glidelåslommer.

Rød Tufte turshorts alternativ, robust og vannavstøtende  Svart Tufte turshorts alternativ i tynt og stretchy stoff
Les mer: De beste turshortsene

 

Tufte ullundertøy

Active thermal set

Blant Tufte sine klær finner vi blant annet ullundertøy, som er essensielt til enhver tur eller uteaktiviteter på kalde dager. Vår Techwool ls t-shirt er en behagelig ulltrøye i myk merinoull kombinert med et teknisk stoff som puster ekstra godt. Dette gjør ullgenseren svært behagelig å anvende under fysisk aktivitet. Bruk denne gjerne alene, eller match den med Techwool leggings for et komplett ullundertøysett, som kan minne om Tuftes womens actove thermal set! Ullstilongsen er utstyrt med et elastisk midjebånd.

Svart Tufte ulltrøye til dame alternativ i merinoull  Svart Tufte ullstilongs til dame alternativ i merinoull
Les mer: Beste ullundertøy til dame

 

 

Tufte genser

Tufte rosenfink genser

Blant utvalget vi har av genser har vi flere som kan minne om deres, også den populære Tufte rosenfink genser. Zipup cotton knit er en deilig og behagelig bomullsgenser med høy hals og zip. I enkel ribbet stoff er genseren et stilrent valg, som enkelt kan matches med alt fra jeans til turbukser. Chuncky knit sweater er laget i et tykkere stoff og er derfor den perfekte strikkegenseren på kalde dager. Stoffet er mykt med en høy hals, og er enkelt anvendelig.

Grå Tufte genser alternativ med half zip  Beige Tufte strikkegenser alternativ med høy hals

 

Tufte hettegenser

Tufte hettejakke og hettegenser er til sammenligning med genserne ofte enkle og stilrene. Emblem hoodie er en klassisk slim fit hettegenser laget i myk og komfortabelt stoff som holder på passformen. Den enkle hoodien kan enkelt matches med det du måtte ønske. Fit hoodie er en hettegenser i teknisk materiale med praktiske glidelåslommer. Hettejakken passer utmerket både til å slappe av hjemme og på tur, hvor hetten og den høye kragen beskytter godt mot vind.

Blå Tufte hettegenser alternativ i mykt stoff  Svart Tufte hettegenser alternativ med glidelåslommer
Les mer: Genser guide

 

 

Tufte t-skjorte

Tufte sine t-skjorter kjennetegnes av dets enkle design, som gjør at de kan brukes til enhver anledning. Enten om man skal være hjemme eller på tur - kan disse plaggene fint brukes. Pure regular fit t-shirt er et godt alternativ, en klassisk og tidløs t-skjorte. Toppen er laget i myk bomull som holder godt på passformen. Chill short sleeve tee er den perfekte loungewear t-skjorten, som passer utmerket til å slappe av og kose seg. Den er finstrikket i et tynt stoff som likevel varmer behagelig.

Svart Tufte t-skjorte alternativ til dame  Rosa Tufte chill t-skjorte i tynt stoff

 

Tufte joggebukse

I likhet er joggebuksene til Tufte stilrene i nøytrale farger. Fit jogger er en slim fit joggebukse i myk bomull for full bevegelsesfrihet og komfort. Joggebuksen er også funksjonelt utstyrt med glidelåslommer. Den klassiske joggebuksen kan styles enkelt styles opp med overdeler. Suave jogger er en lignende variant med en børstet innside som gjør buksen svært behagelig å anvende, i fløyelsmyk bomull.

Grå Tufte joggebukse med snøring i livet alternativ  Svart Tufte joggebukse alternativ i myk bomull
Les mer: De beste joggebuksene

 

 

Tufte tights

Tufte warm tights

Som alternativ til Tufte warm tights har vi vår høst- og vintertights Light thermal tights. Treningstightsen har en børstet innside og refleksdetaljer nederst ved leggene. Tightsen har høyt liv og snøring i midjen slik at den enkelt kan tilpasses. 

Svart Tufte vintertights alternativ til dame  Blå Tufte warm tights alternativ med refleks
Les mer: De beste vintertightsene

 

Tufte lue

Rosenfink beanie

Vår knitted beanie minner mye om Tuftes Rosenfink lue. Dette er en stilren, svart, strikket lue. Dette enkle hodeplagget kan enkelt brukes til forskjellige anledninger, enten om man skal på tur eller til byen for å holde på varmen.

Svart strikketlue i stilrent design til dame  Varm lue med logo på fremsiden

 

Tufte pannebånd og vanter

I tillegg til luer tilbyr Tufte også ulike pannebånd for å holde på varmen, Active headband og Lambwool headband. Som alternativer til disse har vi Pace headband som er et treningspannebånd med høy pusteevne samt varmeisolasjon. For å holde hendene varme tilbyr vi også Pace vinterhansker som er gode alternativer til Tufte sine Merino gloves. Hanskene passer utmerket som skihansker eller til å anvende på andre turer om vinteren.

Svart Tufte pannebånd alternativ for trening og tur  Svarte Tufte vinterhansker alternativ
Les mer: Beste vinterhansker og votter

Les mer om alternativer til andre merker her:

Tufte turklær alternativ til dame
Tilbake til bloggen

FAQ

Rabattkode

Er du ny kunde hos oss? Vi ønsker alltid å tilby våre kunder gode priser og rabatter. Som ny kunde kan du bruke rabattkoden du finner her. Rabattkoden fungerer på allerede rabatterere produkter.

Salg & tilbud

I enkelte perioder har vi salg på deler av sortimentet - følg med! Følg oss på Instagram eller meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdatering om eventuelle salg og tilbud hos oss.

Frakt & levering

Vi tilbyr rask levering med:

  • Posten: Hjemlevering til postkassen
  • Helthjem: Levering til nærmeste hentested
  • Porterbuddy: Få pakken levert på døren

 

Gratis frakt

Frakt er for mange et hinder til å bestille hjem produktene man har sett på nett - og det skjønner vi godt! Hos oss får du fri frakt på bestillinger over 400 kr. Med et mangfoldig sortiment av gode klær, vil det gitte beløpet fort bli overkommelig!

Rask levering

Famme er en nettbutikk med rask levering. Dersom man bestiller før klokken 12 vil pakken bli levert samme dag med Porterbuddy! Standardlevering er 1-4 dager.

I kassen vil man få en oversikt over hvilken metode man ønsker å få pakken levert. Enten om man vil ha pakken i postkassen med Posten, på et utleveringssted med Helthjem eller på døren med Porterbuddy - har vi et alternativ som vil passe deg. Om du ønsker pakken levert på døren kan du selv bestemme hvilken dag pakken skal bli levert slik at du er sikker på når du kan forvente pakken på døren.

Få pakken levert i postkassen med Posten Få pakken levert på hentested med Helthjem Få pakken levert på døren med Porterbuddy

 

Betalingsmetoder

Betaling kan enkelt gjøres ved hjelp av den metoden som passer deg best. Du kan gjennomføre transaksjonen raskt med telefonen via Vipps, betale med bankkortet ditt eller vente med betalingen til varene har kommet ved hjelp av Klarna.

Betal med Vipps enkelt via telefonen Betal senere med Klarna, nedbetaling Betal med Visa kort Betal med Mastercard kort

 

Om du ønsker mer informasjon om retur og bytte se her!

Toll

Det er ingen toll eller ekstra kostnader når du bestiller fra oss og du får fri frakt når du bestiller varer for over 400 kroner. Ved kjøp under dette beløpet vil det påløpe en fraktkostnad avhengig av leveringsalternativet du ønsker å benytte deg av.