The North Face - Alternativer

The North Face ble i 1966 etablert av to fjellklatrere i USA. The North Face spesialiserer seg på funksjonelle sportsklær, sko og utstyr. De er kjent for sitt brede utvalg og for sin utmerkede kvalitet. I deres store utvalg av sportsklær så kan du finne klær til både damer, herrer og barn. Turgåere, fjellklatrere, maratonløpere og ekstremsportsutøvere sverger alle til The North Face. 

The North Face er et bra merke som har stort utvalg innen trening, turklær og utstyr, vi ser her på en del produkter vi mener er gode alternativer og som du kan få raskt levert med fri frakt. Blant annet har vi skalljakker, turbukser, sko og tights, som passer perfekt til uteaktiviteter. Se alle våre alternativer til The North Face her.

The North Face Jakker

Jakkene til The North Face har ofte smarte detaljer i form av lommer, hetter og glidelåser. Deres funksjonelle jakker gir god beskyttelse mot vær og vind. Vi har her funnet frem de beste alternativene vi har til de ulike The North Face jakkene. 

Women’s Antora Jacket

The North Face sin Antora Jacket kan minne en del om Famme sin Pace Rain Jacket. Pace Rain Jacket er en teknisk 2-lags regnjakke med eksepsjonell stretch og mesh stoff som gir deg god komfort. Dette er en vanntett jakke som tåler ekstremt regnvær, grunnet vannsøylen på 10,000 mm. Glidelåsene er vanntette og jakken har flere refleks detaljer. Denne jakken passer perfekt til fjelltur, eller som hverdags jakke på regnfylte dager. 

Pace Rain Jacket - Regnjakke for dame - Grå - Famme Pace Rain Jacket - Regnjakke for dame - Rosa - Famme

 

The North Face jakken Alta Vista Jacket likner en del på Famme sin Celine Rain Jacket. En allsidig regnjakke med funksjon og komfort. Beskytter mot vær og vind, fungerer som en skalljakke. Jakken er laget av pustende materiale med mekanisk stretch og DWR-finish for å avvise smuss, fett, olje og vann. C0-kjemien er vegetabilsk basert, fluorfri og bærekraftig. Perfekt til regnværsdager. 
Celine Rain Jacket - Regnjakke for dame - Svart - Famme Celine Rain Jacket - Regnjakke for dame - Grønn - Famme

 

Women’s Printed Multi-Color Osito Jacket

Famme sin Ripstop Sherpa Jacket likner en del på The North Face sin Printed Multi-Color Osito Jacket. Ripstop Sherpa jakken er en luksuriøs sherpa teddy jakke laget av Thermolite®. Stoffet er unikt fordi det er elastisk og komfortabelt på begge sider. Utsiden har en fin tekstur mot vær og vind, innsiden er myk fleece som er komfortabel direkte mot huden. Denne fine fleecejakken er varm og praktisk.

Ripstop Sherpa Jacket - Jakke for dame - Grå - Famme Ripstop Sherpa Jacket

 

The North Face Turbukser

Turbuksene til The North Face gir deg god bevegelsesfrihet. Famme sine turbukser gir også maksimalt med bevegelsesfrihet, er funksjonelle og kan enkelt kombineres med ullundertøy ved kjøligere vær. 

Women’s Paramount Convertible Mid-Rise Pant

The North Face buksen Paramount Convertible Mid-Rise Pant likner en hel del på Famme sin Celine Trekking Pants. En turshorts og turbukse i ett, laget av deilig teknisk materiale. Elastisk og pustende stoff, praktiske glidelåslommer til telefon, lommebok og nøkler, belte for å stramme rundt livet og mulighet for å gjøre om buksen til shorts når du måtte ønske. Fin passform og allsidig med gode muligheter for justeringer. Bruk buksen på lange, kjølige toppturer eller på en kort og rolig søndagstur i varmen.

Celine Trekking Pants - bukser for dame - Rosa - Famme Celine Trekking Pants - bukser for dame - Svart - Famme

Famme sin Field Slack Pants kan likne litt på en blanding av The North Face sin Bridgeway Pant og Aboutaday Pants. Denne turbuksen er elastisk og meget holdbar. Vi har kombinert elastisk Cordura som er vevd i Sverige med kontrast-paneler av vokset bomull fra Storbrittania. Kontrast-panelene er vannavstøtende.  

Field Slacks - Turbukser for dame - Rød - Famme Field Slacks - Turbukser for dame - Grå - Famme

 

The North Face Shorts

Shortsene til The North Face er ofte praktisk utstyrt med lommer. Vi har her funnet frem våre Famme shortser som tilsvarer The North Face sine.

The North Face shortsen Never Stop Wearing Shorts kan minne mye om Famme sin Move shorts. Turshortsen er laget med full bevegelsesfrihet. Utforsk naturen enten du vil gå langt, løpe eller klatre. Stoffet er lett, elastisk og slitesterkt. I tillegg er shortsen vanntett med DWR membran (Durable Water Resistent).

Move Shorts - shorts for dame - Svart - Famme - High waist Move Shorts - shorts for dame - Rød - Famme - Seamless

 

The North Face sin Movmynt 5" Tight Short kan likne litt på Famme sin Pocket Gym Shorts. Shortsen har et høyt liv med bred linning slik at den plasserer seg flatterende på enhver kroppsfasong. Løpeshortsen er fukttransporterende, noe som gjør den behagelig å trene i, enten om det er styrketrening eller løpetrening. Shortsen har to store og praktiske lommer på hver sin side.

Pocket Gym Shorts - shorts for dame - Grå - Famme - Seamless Pocket Gym Shorts - shorts for dame - Grå - Famme - High waist

The North Face Tilbehør

The North Face selger diverse tilbehør som er perfekt til fjelltur, klatretur eller bare til hverdags. Vi har samlet våre beste alternativer noe av The North Face sitt tilbehør her.

The North Face sin Norm Beanie Unisex lue kan minne mye om Famme sin Knitted Beanie. Denne luen er en must-have på kalde dager. Med sitt enkle og stilrene design, passer Knitted Beanie med alt, fra skinnjakker og kåper til parkaser og friluftsklær. Den holder deg varm og god, samtidig som den gir deg mye edge og stil. Ta den med deg overalt, enten du skal rusle i byen eller dra til fjells.

Knitted Beanie - Lue for dame - Beige - Famme Knitted Beanie - Lue for dame - Svart - Famme

The North Face sin Norm Hat Unisex caps kan likne en del på Famme sin Emblem Caps. En behagelig, klassisk caps med brodert Famme-logo i front. Capsen kommer i One Size, men har en regulerbar reim bak for å justere størrelsen. Beskytt huden din mot UV stråling og øynene mot sterkt sollys. 

Emblem Caps - Caps for dame - Grå - Famme Emblem Caps - Caps for dame - Beige - Famme

Les mer om alternativer til andre merker her:

Alternativer til The North Face, turklær
Tilbake til bloggen

FAQ

Rabattkode

Er du ny kunde hos oss? Vi ønsker alltid å tilby våre kunder gode priser og rabatter. Som ny kunde kan du bruke rabattkoden du finner her. Rabattkoden fungerer på allerede rabatterere produkter.

Salg & tilbud

I enkelte perioder har vi salg på deler av sortimentet - følg med! Følg oss på Instagram eller meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdatering om eventuelle salg og tilbud hos oss.

Frakt & levering

Vi tilbyr rask levering med:

  • Posten: Hjemlevering til postkassen
  • Helthjem: Levering til nærmeste hentested
  • Porterbuddy: Få pakken levert på døren

 

Gratis frakt

Frakt er for mange et hinder til å bestille hjem produktene man har sett på nett - og det skjønner vi godt! Hos oss får du fri frakt på bestillinger over 400 kr. Med et mangfoldig sortiment av gode klær, vil det gitte beløpet fort bli overkommelig!

Rask levering

Famme er en nettbutikk med rask levering. Dersom man bestiller før klokken 12 vil pakken bli levert samme dag med Porterbuddy! Standardlevering er 1-4 dager.

I kassen vil man få en oversikt over hvilken metode man ønsker å få pakken levert. Enten om man vil ha pakken i postkassen med Posten, på et utleveringssted med Helthjem eller på døren med Porterbuddy - har vi et alternativ som vil passe deg. Om du ønsker pakken levert på døren kan du selv bestemme hvilken dag pakken skal bli levert slik at du er sikker på når du kan forvente pakken på døren.

Få pakken levert i postkassen med Posten Få pakken levert på hentested med Helthjem Få pakken levert på døren med Porterbuddy

 

Betalingsmetoder

Betaling kan enkelt gjøres ved hjelp av den metoden som passer deg best. Du kan gjennomføre transaksjonen raskt med telefonen via Vipps, betale med bankkortet ditt eller vente med betalingen til varene har kommet ved hjelp av Klarna.

Betal med Vipps enkelt via telefonen Betal senere med Klarna, nedbetaling Betal med Visa kort Betal med Mastercard kort

 

Om du ønsker mer informasjon om retur og bytte se her!

Toll

Det er ingen toll eller ekstra kostnader når du bestiller fra oss og du får fri frakt når du bestiller varer for over 400 kroner. Ved kjøp under dette beløpet vil det påløpe en fraktkostnad avhengig av leveringsalternativet du ønsker å benytte deg av.