• Famme har fri frakt og retur. Få pakken levert samme dag med Porterbuddy.

  Rask levering + gratis retur

  Famme tilbyr hjemlevering samme dag med Porterbuddy. Hos oss kan du kjøpe fraktfritt og bestiller du i dag har du også gratis retur! Du velger mellom Posten, Helthjem eller samme dags levering med Porterbuddy!

 • Alt av treningsklær og sko på nett | Stort utvalg

  Bredt utvalg

  Hos Famme har du tights, treningstopper, løpejakker, sko og mye mer! Vi har til og med jeans spesielt produsert for fitness damer og andre hverdagsklær som er spesielt laget for de som er glad i å trene.

 • Løpetights med scrunch og mønster, kompresjonstight for løpeturer eller styrketrening

  Best på treningsklær

  Vi har treningsklær i mange farger, lengder og passformer. Vi har løpetights med og uten scrunch og løpetights med og uten mønster. Vi har også kompresjonstights perfekt til styrketrening og løpeturer. Match med treningstoppene våre!

Kompresjonstights

Stronger - Alt du trenger å vite!

Stronger selger for det meste treningsklær, men har også et par andre produktkategorier. Vi skal se på noen av deres treningstightser og overdeler med ulike egenskaper. 

Stronger sine produkter selges utelukkende på Stronger label siden. 

Du kan finne info om rabattkode på treningstights fra Stronger her. Lurer du på hvordan vilkårene er ellers i nettbutikken hos Stronger, les mer om Stronger i Norge.

Stronger produkter

Tights 

Seamless tights 

Stronger har en type seamless tights som heter Embrace Tights. Denne kommer i syv ulike farger. Som et alternativ til deres seamless tights, så anbefaler vi blandt annet vår Ribbed Seamless Tights. Denne er høy i livet og bred linning. I tillegg har den en V-shape for å gi rumpen en finere form. Her kan du sjekke ut Famme sitt brede utvalg av seamless tights i ulike farger og modeller.

Les mer om hva seamless er her!

Grå seamless tights tilsvarende Stronger embrace tights  seamless treningstights tilsvarende stronger sine embrace tights, ribbed  Treningstights tilsvarende stronger sine embrace tights, ribbed

 

Treningstights 

Stronger har en rekke treningstightser til dame i ulike farger og modeller. For alternativer til Stronger sine treningstightser, har vi vår Shine Tights. Dette er en treningstights i pustende materiale og har høyt liv. Den har også en praktisk lomme bak som du kan ha mobil, nøkler, kort og andre småting med mens du trener. Tightsen egner seg godt til enten en løpetur utendørs eller styrketrening.Her kan du også sjekke ut Famme sitt utvalg av freshe tightser av god kvalitet til din neste treningsøkt. 

treningstights tilsvarende stronger sine signature tights, dame  treningstights med lomme bak tilsvarende stronger sine power tights

Ønsker du å sjekke ut alle de ulike tightsene som finnes på Famme sin nettside? Du finner linken her! Vi har et stort utvalg av tightser til løping, styrketrening og mye mer.  

 

Topper 

Treningsgenser 

Stronger har et bra utvalg av treningsgensere i ulike farger, fasonger og lengder. Som et alternativ til en treningsgenser, så anbefaler vi vår Ocean Long Sleeve. Denne kommer i mange ulike farger. Treningsgenseren er tettsittende og langermet med høy komfort. Den har egenskaper som fukttransporterende, myk og pustende som er et stort pluss. Hos famme finner du tilsvarende treningsgensere av god kvalitet, enten du vil ha en cropped, inntilsittende eller løs genser til din treningsøkt! 

Her har vi også en guide til våre treningsgensere!

Treningsgenser i loose fit tilsvarende Stronger spirit long sleeve  treningsgenser tilsvarende stronger sine signature long sleeve   croppet treningsgenser tilsvarende stronger sine power long sleeve

  

T-skjorte til trening 

Stronger selger en rekke t-skjorter til trening i ulike passformer og farger. Som et alternativ til Stronger sine t-skjorter, kan vi anbefale vår Refine T-shirt. Denne er perfekt både til innendørs og utendørs trening om sommeren! Den er i et lett og mykt materiale for at det skal være mest mulig komfort under treningsøkten. Det sømløse materiale gjør at den former seg naturlig rundt kroppen. Dersom du ønsker lignende produkter, kan du sjekke ut resten av vårt utvalg av trenings t-skjorter!   

Her kan du lese vår guide om treningstopper!

t-skjorte til trening tilsvarende stronger sin signature t-shirt  croppet t-skjorte til trening tilsvarende stronger sine embrace cropped tee

 

Tank tops  

Stronger har et godt utvalg av tank tops i ulike lengder, fasonger og farger. For tilsvarende tank tops i behagelig stoff av god kvalitet, sjekk Famme sitt utvalg da vel! Som et alternativ kan vi anbefale vår Element Tank Top. Dette er en singlet i kombinasjon av Bomull og Rayon, noe som gjør at toppen er veldig komfortabel. Denne passer perfekt til både trening og til hverdags! Crop toppen har en flatterende knute på midten. 

Her kan du lese vår artikkel Topp 10 singlet for trening!

tank top tilsvarende stronger sine Funky Tank Top  tank top tilsvarende stronger sine indie wrap top  tettsittende tank top tilsvarende stronger sine signature racerback
 

Sports-bh

Stronger selger en rekke sports-bher i ulike modeller, farger og mønstre. De har sports-bher tilpasset både middels og høy intensitet. Som et alternativ til Stronger sine sports-bh, så kan vi anbefale vår Black Scrunch Sports Bra. Denne er behagelig og egner seg godt til både løping og styrketrening. Denne sports-bh´en kan du matche sammen med vår Scrunch Tights. Den lille scrunch-detaljen i midten gir brystene en finere og rundere form. Sports-bh´en har medium støtte. Du kan sjekke ut resten av Famme sitt utvalg av ulike sports-bher her!

Her har vi en artikkel om hvordan velge riktig sports-bh!

sports-bh tilsvarende stronger sine hero sports bra  sports-bh tilsvarende stronger sine power sports bra

 

Sjekk ut hele vårt utvalg av overdeler til trening her!

 

Størrelsesguide

Plaggene fra Stronger er normale i størrelsen. Her finner du en komplett størrelsesguide for å velge riktig tights, sports bh, sko og mer

 

Salg og outlet

Stronger har noe salg i nettbutikken sin, som annonseres på nettsiden, nyhetsbrev og noen ganger SMS. Hos Famme finner du et stort utvalg av outlet-varer og salgsvarer!

 

Rabattkode på Stronger

Studentrabatt 

Du kan se på hjemmesiden til Stronger om de har studentrabatt eller ikke. Mange nettbutikker er også en del av et affiliate program hvor student-sider får lov til å dele en 10-20% rabatt, som regel på alle varer.

Rabatt på Instagram 

Til tider deles du ut rabattkoder via influencere via Instagram. Rabattkodene er ofte i Instagram-brukeren sitt navn. Rabattkoden er da eksempelvis: Instagramnavn-20 for 20% rabatt, Instagramnavn-10 for 10% rabatt.

Den enkleste måten å finne influencer-rabattkode er ved å se over tag-feeden til Stronger. Da ser du fort på de siste postene om noen deler en rabattkode. Nyere poster har ofte gyldige rabattkoder.

Rabattkode via blogg

Mange bloggere deler ut rabattkoder for å få provisjon på salg. Det er ingen garanti for at Stronger har rabattkoder som fungerer via en blogg. Men et triks her er å søke på Google: "rabattkode" "Stronger" "blog". Og så filtrere på dato i søket slik at du finner nyere rabattkoder.

 

Stronger i Norge

Stronger sender til Norge, men levering og retur er mye dårligere enn det norske merkevarer og butikker kan tilby.

Kundeservice

Stronger sin kundeservice på:

 • Email
 • Chat / sosiale medier
 • Telefon er ikke tilgjengelig

Ønsker du en bedre kundeservice på norsk og med raskere svartid, ikke nøl med å kontakte oss.

Toll

Det er ikke toll på varene man bestiller fra Stronger.

 

Erfaringer og reviews

Stronger har relativt gode, men få reviews på sine plagg. De har greie klær, priser, vilkår og er ellers leveringsdyktige. Hos Famme har mesteparten av klærne mange reviews som hjelper deg med å velge både modell, størrelse og mye mer. Gode reviews gir deg som kunde en indikasjon på at plagget holder det det lover!

Stronger tights - Hvordan kjøpe Stronger i Norge - Stronger label