Stronger - Alternativer

Stronger Label selger for det meste treningsklær, men har også et par andre produktkategorier. Vi skal se på noen av deres treningstightser og overdeler med ulike egenskaper. Stronger sine produkter selges utelukkende på Stronger label siden. 

Stronger Label er et svensk merke, de skriver:

Vi har alltid vært fascinert av sterke kvinner. Kvinner som endrer verden ved å følge sine hjerter og leve ut drømmene sine. Tør å ta plass og skille deg ut i mengden. STRONGER er et svenskt selskap som lager treningsklær for kvinner.

Treningsklær kan motivere! Vi har samlet gode alternativer i denne kolleksjonen om du liker Stronger sine treningsklær! Stronger ønsker å motivere til å "Escape ordinary" og har derfor laget treningsklær med unike mønster og farger.

For førstegangskjøpere har vi en offisiell rabattkode!

Stronger tights 

Stronger seamless tights 

Stronger har en type seamless tights som heter Embrace Tights. Denne kommer i syv ulike farger. Som et alternativ til deres seamless tights, anbefaler vi blant annet vår Ribbed Seamless Tights. Denne er høy i livet og bred linning. I tillegg har den en V-shape for å gi rumpen en finere form. Her kan du sjekke ut Famme sitt brede utvalg av seamless tights i ulike farger og modeller.

Grå seamless tights tilsvarende Stronger embrace tights  seamless treningstights tilsvarende stronger sine embrace tights, ribbed  Treningstights tilsvarende stronger sine embrace tights, ribbed

Les mer om hva seamless er her! 

 

Stronger treningstights 

Stronger har en rekke treningstightser til dame i ulike farger og modeller. For alternativer til Stronger sine treningstightser, har vi vår Shine Tights. Dette er en treningstights i pustende materiale og har høyt liv. Den har også en praktisk lomme bak som du kan ha mobil, nøkler, kort og andre småting med mens du trener, denne kan minne blant annet om deres Power tights. Tightsen egner seg godt til enten en løpetur utendørs eller styrketrening. Se alle treningstightsene her

treningstights med lomme bak tilsvarende stronger sine power tights  Tilsvarende Stronger treningstights

  

Stronger Etna treningstights 

Stronger label sin Etna treningstights er en svært populær modell som har høyt liv. Tightsen har også mye stretch og er squat-proof. Som et alternativ til Etna tightsen anbefaler vi vår bestselger Vortex tights. Dette er kundenes favoritt, og ikke uten grunn. Denne tightsen sitter som et skudd og sklir ikke ned under trening. Den kommer også i en rekke farger!

 Seamless treningstights til dame  Seamless treningstights til dame

Stronger treningsshorts

Sommeren er rett rundt hjørnet og det er på tide å finne frem treningsshortsene i garderoben. Stronger har et stort utvalg av treningsshorts og vi har samlet våre beste alternativer slik at du kan finne din favoritt!

Stronger biker shorts

Elevate Wave Shorts er treningsshorts med inspirasjon hentet fra vår bestselgende Elevate Wave Leggings. Treningsshortsen har et høyt liv med et bredt midjebånd som gir en gold hold-in effekt. Bikershortsen har strategisk plasserte teksturer som gir bakdelen et løft samtidig som de fremhever de feminine kurvene. Treningsshortsen er en bestselger med god grunn!
Seamless biker shorts til dame  Seamless biker shorts til dame

 

Stronger løpeshorts

Pace Running Shorts er en 2-lags treningsshorts som sørger for maksimal komfort under treningsøkten. Løpeshortsen har en innershorts som sørger for at den ikke har innsyn, mens yttershortsen sitter løst for maksimal bevegelighet og komfort. 

Løpeshorts til dame  Løpeshorts til dame

Stronger treningsgenser 

Stronger har et bra utvalg av treningsgensere i ulike farger, fasonger og lengder. Som et alternativ til en treningsgenser, så anbefaler vi vår Ocean Long Sleeve. Denne kommer i mange ulike farger. Treningsgenseren er tettsittende og langermet med høy komfort. Den har egenskaper som fukttransporterende, myk og pustende som er et stort pluss. Hos famme finner du tilsvarende treningsgensere av god kvalitet, enten du vil ha en cropped, inntilsittende eller løs genser til din treningsøkt! 

Treningsgenser i loose fit tilsvarende Stronger spirit long sleeve  treningsgenser tilsvarende stronger sine signature long sleeve   croppet treningsgenser tilsvarende stronger sine power long sleeve

Her har vi også en guide til våre treningsgensere!

 

Stronger t-skjorter

Stronger selger en rekke t-skjorter til trening i ulike passformer og farger. Som et alternativ til Stronger sine t-skjorter, kan vi anbefale vår Refine T-shirt. Denne er perfekt både til innendørs og utendørs trening om sommeren! Den er i et lett og mykt materiale for at det skal være mest mulig komfort under treningsøkten. Det sømløse materiale gjør at den former seg naturlig rundt kroppen. Dersom du ønsker lignende produkter, kan du sjekke ut resten av vårt utvalg av trenings t-skjorter!   

t-skjorte til trening tilsvarende stronger sin signature t-shirt  croppet t-skjorte til trening tilsvarende stronger sine embrace cropped tee

Her kan du lese vår guide om treningstopper! 

 

Stronger treningstopper

Stronger har et godt utvalg av tank tops i ulike lengder, fasonger og farger. For tilsvarende tank tops i behagelig stoff av god kvalitet, sjekk Famme sitt utvalg da vel! Som et alternativ kan vi anbefale vår Element Tank Top. Dette er en singlet i kombinasjon av Bomull og Rayon, noe som gjør at toppen er veldig komfortabel. Denne passer perfekt til både trening og til hverdags! Crop toppen har en flatterende knute på midten. 

tank top tilsvarende stronger sine Funky Tank Top  tank top tilsvarende stronger sine indie wrap top  Svart tank top, Stronger alternativ
Her kan du lese vår artikkel Topp 10 singlet for trening!

 

Stronger sports-bh

Stronger selger en rekke sports-bh i ulike modeller, farger og mønstre. De har sports-bher tilpasset både middels og høy intensitet. Som et alternativ til Stronger sine sports-bh, så kan vi anbefale vår Black Scrunch Sports Bra. Denne er behagelig og egner seg godt til både løping og styrketrening. Denne sports-bh´en kan du matche sammen med vår Scrunch Tights. Den lille scrunch-detaljen i midten gir brystene en finere og rundere form. Sports-bh´en har medium støtte. Du kan sjekke ut resten av Famme sitt utvalg av ulike sports-bher her!

sports-bh tilsvarende stronger sine hero sports bra  sports-bh tilsvarende stronger sine power sports bra

Her har vi en artikkel om hvordan velge riktig sports-bh!

 

Stronger Bounce Sports bra

En av favorittene blant Stronger sitt utvalg er deres Bounce sports bra som er en sports-bh med mesh detaljer og middels støtte. Som et alternativ til denne har vi vår Support sports bra, som i likhet har en detaljert rygg, transporterer fuktighet og er pustende. Vår variant har høy støtte og vil derfor passe utmerket til trening opp til høy intensitet. Den kan også enkelt justeres og tilpasses ved hjelp av tre spor på baksiden, slik at den sitter slik du ønsker.

Stronger bounce sports bra alternativ  Svart Stronger sports-bh med detaljert bakside

 

Stronger Strappy sports bra

Stronger sin Strappy sports bra kjennetegnes av de fine, feminine ryggdetaljene. Det er en sports-bh som samtidig med å gi medium støtte, er flatterende å se på og anvende. Som alternativer til denne har vi flere ulike varianter som gir ulik grad av støtte. Universal sports bra og Lift sports bra gir medium støtte og har uttagbare innlegg. Dette gjelder også for vår Extended sports bra, men denne er også laget i ekstra lengde slik at den også kan brukes som en crop top på trening. Med designet på ryggen kombinerer alle sports-bhene god ventilasjon, støtte og pent design. 

Svart sports-bh med medium støtte  Grønn sports-bh med stroppet rygg  Hvit sports-bh alternativ til Stronger strappy sports bra

 

Stronger treningsbag

En treningsbag er en nødvendighet på trening, og er praktisk så du kan ha med ekstra klær, utstyr, vannflaske med mer! Stronger har er utvalg av treningsbager som rommer det meste. Som et alternativ anbefaler vi vår Ready Duffel Bag! Dersom du heller ønsker en litt mindre gym bag, kan vi anbefale vår Ready Gym Sack. Denne er liten og nett, men rommer det essensielle.

Relaterte merker:

Stronger treningsmerke alternativ norge
Tilbake til bloggen

FAQ

Rabattkode

Er du ny kunde hos oss? Vi ønsker alltid å tilby våre kunder gode priser og rabatter. Som ny kunde kan du bruke rabattkoden du finner her. Rabattkoden fungerer på allerede rabatterere produkter.

Salg & tilbud

I enkelte perioder har vi salg på deler av sortimentet - følg med! Følg oss på Instagram eller meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdatering om eventuelle salg og tilbud hos oss.

Frakt & levering

Vi tilbyr rask levering med:

  • Posten: Hjemlevering til postkassen
  • Helthjem: Levering til nærmeste hentested
  • Porterbuddy: Få pakken levert på døren

 

Gratis frakt

Frakt er for mange et hinder til å bestille hjem produktene man har sett på nett - og det skjønner vi godt! Hos oss får du fri frakt på bestillinger over 400 kr. Med et mangfoldig sortiment av gode klær, vil det gitte beløpet fort bli overkommelig!

Rask levering

Famme er en nettbutikk med rask levering. Dersom man bestiller før klokken 12 vil pakken bli levert samme dag med Porterbuddy! Standardlevering er 1-4 dager.

I kassen vil man få en oversikt over hvilken metode man ønsker å få pakken levert. Enten om man vil ha pakken i postkassen med Posten, på et utleveringssted med Helthjem eller på døren med Porterbuddy - har vi et alternativ som vil passe deg. Om du ønsker pakken levert på døren kan du selv bestemme hvilken dag pakken skal bli levert slik at du er sikker på når du kan forvente pakken på døren.

Få pakken levert i postkassen med Posten Få pakken levert på hentested med Helthjem Få pakken levert på døren med Porterbuddy

 

Betalingsmetoder

Betaling kan enkelt gjøres ved hjelp av den metoden som passer deg best. Du kan gjennomføre transaksjonen raskt med telefonen via Vipps, betale med bankkortet ditt eller vente med betalingen til varene har kommet ved hjelp av Klarna.

Betal med Vipps enkelt via telefonen Betal senere med Klarna, nedbetaling Betal med Visa kort Betal med Mastercard kort

 

Om du ønsker mer informasjon om retur og bytte se her!

Toll

Det er ingen toll eller ekstra kostnader når du bestiller fra oss og du får fri frakt når du bestiller varer for over 400 kroner. Ved kjøp under dette beløpet vil det påløpe en fraktkostnad avhengig av leveringsalternativet du ønsker å benytte deg av.