• treningsklær til dame

  Rask levering + gratis retur

  Hos Famme kan du kjøpe fraktfritt og bestiller du i dag har du også gratis retur! Du velger mellom Posten, Helthjem eller samme dags levering med Porterbuddy!

 • Alt av treningsklær og sko på nett | Stort utvalg

  Bredt utvalg

  Hos Famme har du tights, treningstopper, løpejakker, sko og mye mer! Her finner du de beste seamless treningstights til dame. Vi har til og med andre hverdagsklær som er spesielt laget for de som er glad i å trene.

 • Kjøp seamless treningsklær på nett med fri frakt - avbildet er damer i seamless treningstights

  Best på seamless

  Famme er best i Norge på seamless tights. Vi har seamless tights i mange farger, lengder og passformer. Vi har seamless med og uten scrunch og seamless med og uten mønster. Match med treningstoppene våre!

Seamless treningsklær

Run and relax i Norge - Treningsklær og rabattkoder

Run and relax er et norskt merke etablert i 2011 med en visjon om å inspirere kvinner til en mer sunn og aktiv hverdag. Konseptet er gjerne kjent for sine yogaklær og har flere likhetstrekk ved våre yoga klær. I tillegg har vi flere tightser tilsvarende Run and relax sine treningstights, spesielt seamless og ribbed tights.

 

Du kan finne info om rabattkode på treningstights fra Run and relax her.

Lurer du på hvordan vilkårene er ellers i nettbutikken hos Run and relax, les mer om Run and relax i Norge.

 

Run and relax Yoga

Som alternativ til Run and relax sineyoga klær anbefaler vi disse klærne

Yogaklær er gjerne laget sømløse i behagelig elastisk materiale. Klærne er laget for maksimal komfort og bevegelsesevne og er med det høyt verdsatt av de fleste. Å bruke disse klærne fungerer derfor like fint på trening som hjemme i sofaen. 

Yogaklær Run and relax alternativ   Yogaklær alternativ Run and relax

 

Run and relax Yoga Pants

Som alternativ til Run and relax sine Yoga Pants anbefaler vi disse tightsene.

Yoga bukser kjennetegnes ved sin løse og komfortable passform. Buksene er gjerne vide ved leggene som legger seg fint på alle slags kroppsfasonger. 

Svarte yogapants Run and relax alternativ  Svart ribbed yoga bukser Run and relax alternativ  Svart ribbed yogapants Run and relax alternativ 

Les mer om de beste yogabuksene her!

 

Run and relax Tights

Som alternativ til Run and relax sine Tights anbefaler vi disse tightsene.

I tillegg til de populære originale yoga buksene er det flere som foretrekker yoga tights. En enkel og behagelig tights fungerer også like fint dersom man ikke liker den flagrende detaljen nederst ved leggene. Yoga tightsen sitter litt strammere på kroppen slik at den ikke ruller opp eller glir ned i løpet av øvelsene som skal utføres.

Grå yoga tights Run and relax alternativ  Svart ribbed seamless yoga pants Run and relax alternativ  Blå yoga tights Run and relax alternativ i seamless med scrunch

 

Run and relax Genser

Som alternativ til Run and relax sine genser anbefaler vi disse overdelene

Til sammenligning med underdelene kjennetegnes også overdelen av sitt behagelige og løse materiale. Å kunne bevege seg fritt er første prioritet, og disse genserene er derfor svært komfortable å anvende.

 Svart yogatopp Run and relax alternativ  Svart yogatopp Run and Relax alternativ  Svart yogagenser Run and relax alternativ 

 

Rabattkode på Run and relax

Rabatt på Run and relax kan du få gjennom flere kanaler. Det vanligste er gjennom tilbud på nettsiden, på outlet varer eller kampanjer. Men det er også mulig å finne rabattkoder som kan brukes på salgsvarer for ytterligere redusert pris.

studentrabatt Run and relax

Du kan se på hjemmesiden til Run and relax om de har studentrabatt eller ikke. Mange nettbutikker er også en del av et affiliate program hvor student-sider får lov til å dele en 10-20% rabatt, som regel på alle varer.

rabatt på instagram Run and relax

Til tider deles du ut rabattkoder via influencere via instagram. Rabattkodene er ofte i instagram-brukeren sitt navn. Rabattkoden er da eksempelvis: instagramnavn-20 for 20% rabatt, instagramnavn-10 for 10% rabatt.

Den enkleste måten å finne influencer rabattkode er ved å se over tag feeden til Run and relax. Da ser du fort på de siste postene om noen deler en rabattkode. Nyere poster har ofte gyldige rabattkoder.

rabattkode på Run and relax via blogg

Mange bloggere deler ut rabattkoder for å få provisjon på salg. Det er ingen garanti for at Run and relax har rabattkoder som fungerer via en blogg. Men et triks her er å søke på Google: "rabattkode" "Run and relax" "blog". Og så filtrere på dato i søket slik at du finner nyere rabattkoder.

Run and relax i Norge

Run and relax salg og outlet

Run and relax har salg til tider, som annonseres på nettsiden, nyhetsbrev og noen ganger SMS.

Run and relax toll

Det er ikke toll på varene man bestiller fra Run and relax.

Run and relax treningsklær og rabattkode i Norge