Run and relax i Norge - Treningsklær og rabattkoder

Run and relax er et norskt merke etablert i 2011 med en visjon om å inspirere kvinner til en mer sunn og aktiv hverdag. Konseptet er gjerne kjent for sine yogaklær og har flere likhetstrekk ved våre yoga klær. I tillegg har vi flere tightser tilsvarende Run and relax sine treningstights, spesielt seamless og ribbed tights. Se utvalget vi anbefaler for de som liker Run and Relax sitt sortiment, her!

Du kan finne info om rabattkode på treningstights fra Run and relax her.

Lurer du på hvordan vilkårene er ellers i nettbutikken hos Run and relax, les mer om Run and relax i Norge.

 

Run and relax Yoga

Som alternativ til Run and relax sineyoga klær anbefaler vi disse klærne

Yogaklær er gjerne laget sømløse i behagelig elastisk materiale. Klærne er laget for maksimal komfort og bevegelsesevne og er med det høyt verdsatt av de fleste. Å bruke disse klærne fungerer derfor like fint på trening som hjemme i sofaen. 

Yogaklær Run and relax alternativ   Yogaklær alternativ Run and relax

 

Run and relax Yoga Pants

Som alternativ til Run and relax sine Yoga Pants anbefaler vi disse tightsene.

Yoga bukser kjennetegnes ved sin løse og komfortable passform. Buksene er gjerne vide ved leggene som legger seg fint på alle slags kroppsfasonger.  

yogabukse til dameSvart ribbed yogapants Run and relax alternativ

Les mer om de beste yogabuksene her!

Run and relax Tights

Som alternativ til Run and relax sine Tights anbefaler vi disse tightsene.

I tillegg til de populære originale yoga buksene er det flere som foretrekker yoga tights. En enkel og behagelig tights fungerer også like fint dersom man ikke liker den flagrende detaljen nederst ved leggene. Yoga tightsen sitter litt strammere på kroppen slik at den ikke ruller opp eller glir ned i løpet av øvelsene som skal utføres.

Grå yoga tights Run and relax alternativ  Svart ribbed seamless yoga pants Run and relax alternativ  Blå yoga tights Run and relax alternativ i seamless med scrunch

 

Run and relax Genser

Som alternativ til Run and relax sine genser anbefaler vi disse overdelene

Til sammenligning med underdelene kjennetegnes også overdelen av sitt behagelige og løse materiale. Å kunne bevege seg fritt er første prioritet, og disse genserene er derfor svært komfortable å anvende. 

Svart yogatopp Run and relax alternativseamless t-shirt

 

Les mer om alternativer til andre merker her:

Run and relax treningsklær og rabattkode i Norge
Tilbake til bloggen

FAQ

Rabattkode

Er du ny kunde hos oss? Vi ønsker alltid å tilby våre kunder gode priser og rabatter. Som ny kunde kan du bruke rabattkoden du finner her. Rabattkoden fungerer på allerede rabatterere produkter.

Salg & tilbud

I enkelte perioder har vi salg på deler av sortimentet - følg med! Følg oss på Instagram eller meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdatering om eventuelle salg og tilbud hos oss.

Frakt & levering

Vi tilbyr rask levering med:

  • Posten: Hjemlevering til postkassen
  • Helthjem: Levering til nærmeste hentested
  • Porterbuddy: Få pakken levert på døren

 

Gratis frakt

Frakt er for mange et hinder til å bestille hjem produktene man har sett på nett - og det skjønner vi godt! Hos oss får du fri frakt på bestillinger over 400 kr. Med et mangfoldig sortiment av gode klær, vil det gitte beløpet fort bli overkommelig!

Rask levering

Famme er en nettbutikk med rask levering. Dersom man bestiller før klokken 12 vil pakken bli levert samme dag med Porterbuddy! Standardlevering er 1-4 dager.

I kassen vil man få en oversikt over hvilken metode man ønsker å få pakken levert. Enten om man vil ha pakken i postkassen med Posten, på et utleveringssted med Helthjem eller på døren med Porterbuddy - har vi et alternativ som vil passe deg. Om du ønsker pakken levert på døren kan du selv bestemme hvilken dag pakken skal bli levert slik at du er sikker på når du kan forvente pakken på døren.

Få pakken levert i postkassen med Posten Få pakken levert på hentested med Helthjem Få pakken levert på døren med Porterbuddy

 

Betalingsmetoder

Betaling kan enkelt gjøres ved hjelp av den metoden som passer deg best. Du kan gjennomføre transaksjonen raskt med telefonen via Vipps, betale med bankkortet ditt eller vente med betalingen til varene har kommet ved hjelp av Klarna.

Betal med Vipps enkelt via telefonen Betal senere med Klarna, nedbetaling Betal med Visa kort Betal med Mastercard kort

 

Om du ønsker mer informasjon om retur og bytte se her!

Toll

Det er ingen toll eller ekstra kostnader når du bestiller fra oss og du får fri frakt når du bestiller varer for over 400 kroner. Ved kjøp under dette beløpet vil det påløpe en fraktkostnad avhengig av leveringsalternativet du ønsker å benytte deg av.