Röhnisch - Dette må du vite!

Røhnisch er et svensk merke som produserer treningsklær for kvinner. Merket tilbyr klær til alle anledninger, og utvalget er alt fra tights, bukser, jakker og undertøy, til golfantrekk. Røhnisch fokuserer på at kvinner skal se bra ut mens de trener, og mener at nøkkelen til et sunt og godt liv er en kropp i bevegelse. Vi ser på Famme sine alternativer til treningsklær fra Røhnisch. 

Lurer du på hvordan vilkårene er ellers i nettbutikken hos Røhnisch, les mer om Røhnisch i Norge. For gode og rimelige alternativ til Röhnisch, sjekk ut denne kolleksjonen!

 

Röhnisch tights modeller

Röhnisch kompresjonstights 

Röhnisch tilbyr flere ulike tights til dame. Blant annet tilbyr de kompresjonstights, noe Famme også har et bredt utvalg av her. Som alternativ til Röhnisch sin "Shape High Waist Tights" i svart, anbefaler vi denne fra Famme, som kommer i både svart, mørk grå, lilla, mørkeblå og blå. 

Tilsvarende Røhnisch kompresjonstightsAlternativ til Røhnisch kompresjonstights

 

Röhnisch vintertights 

Som alternativ til Röhnisch sine vintertights anbefaler vi denne fra Famme. Denne treningstightsen er perfekt for høsten og vinteren, da den har en børstet innside som holder varmen under løpeturer ute. Famme sin vintertights kommer i svart og blå. 

vintertightsvintertights

Röhnisch Ribbed tights

Röhnisch tilbyr ribbestrikket tights i ulike farger. Som alternativ til Röhnisch rib tights, anbefaler vi disse fra Famme. Famme sine ribbestrikket tights finnes i ulike farger og design. Alle tightsene er seamless og dermed ikke gjennomsiktige. Tightsene egner seg til både hverdags og ulike typer treningsøkter. 

Tilsvarende Røhnisch rib tightsAlternativ til Røhnisch rib tights

Röhnisch Gravid tights

Som alternativ til Röhnisch sine gravid tights anbefaler vi disse tightsene fra Famme. De har høyt liv og er meget elastiske og komfortable på. 

Gravid tights til dameTilsvarer Røhnisch gravid tights

Röhnisch Sports Bra

Röhnisch tilbyr ulike typer trenings-BH til dame. Her sammenligner vi noen av modellene deres med tilsvarende trenings-BH modeller fra Famme. 

Röhnisch Kay Sports Bra

Som et alternativ til den populære Kay Sports Bra anbefaler vi Famme's Supports Sports BH. Denne sportsbhen har god støtte og et stilfullt design.

Röhnisch Kay Sports Bra  Röhnisch Kay Sports Bra

Röhnisch rib seamless sports bra

Som alternativ til Röhnisch sine ribbed sportsbras, anbefaler vi denne fra Famme. Den er seamless og har 4-veis stretch stoff som gir deg maksimal støtte under bevegelse. Match vår ribbed sports bra med ribbed tights for en komplett look! 

Tilsvarer Røhnisch rib sports braTilsvarer Røhnisch rib sports bra

 

Röhnisch svart sports bh

Som alterantiv til Röhnsich sin svarte Kira sports bra, anbefaler vi Famme sin adapt schrunchie sports bra. Famme sin trenings-BH kommer i svart og kaki. 

Tilsvarende svart sports bra fra RøhnischTilsvarer Røhnisch sports bra

 

Röhnisch sports bra med logo

Som alternativ til Röhnisch sin trenings-BH med logo, anbefaler vi high impact sports bra og Tone sports bra fra Famme. 

Tilsvarer Røhnisch sports bra med logoRøhnisch alternativ sports bra

 

Röhnisch jakker

Som alternativ til Röhnisch sine regnjakker, anbefaler vi denne fra Famme, med en vannsøyle på 10,000 mm. Jakken er lett og teknisk, og puster godt. 

alternativ til røhnisch regnjakkeTilsvarer Røhnisch regnjakke

Röhnisch skalljakke

Som alternativ til Röhnisch skalljakker, anbefaler vi denne fra Famme. Jakken er allsidig og beskytter mot vær og vind, enten om du skal på butikken eller ta deg en løpetur i høstværet. 

Tilsvarer Røhnisch skalljakkeTilsvarer Røhnisch skalljakke

 

Röhnisch løpejakke

Som alterantiv til løpejakker fra Röhnisch, anbefaler vi denne fra Famme. Jakken er lett og pustende, har to lommer og en avtagbar hette. Pace Running Jacket har også refleksdetaljer for sene løpeturer ute. 

løpejakke til dame

Röhnisch teddyjakke

Som alternativ til svart fleecejakke fra Röhnsich, anbefaler vi denne teddyjakken fra Famme. 

Alternativ til Røhnisch fleecejakkeTilsvarer Røhnisch fleecejakke

Les mer om alternativer til andre merker her:

Røhnisch treningsklær og rabattkode i Norge
Tilbake til bloggen

FAQ

Rabattkode

Er du ny kunde hos oss? Vi ønsker alltid å tilby våre kunder gode priser og rabatter. Som ny kunde kan du bruke rabattkoden du finner her. Rabattkoden fungerer på allerede rabatterere produkter.

Salg & tilbud

I enkelte perioder har vi salg på deler av sortimentet - følg med! Følg oss på Instagram eller meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdatering om eventuelle salg og tilbud hos oss.

Frakt & levering

Vi tilbyr rask levering med:

  • Posten: Hjemlevering til postkassen
  • Helthjem: Levering til nærmeste hentested
  • Porterbuddy: Få pakken levert på døren

 

Gratis frakt

Frakt er for mange et hinder til å bestille hjem produktene man har sett på nett - og det skjønner vi godt! Hos oss får du fri frakt på bestillinger over 400 kr. Med et mangfoldig sortiment av gode klær, vil det gitte beløpet fort bli overkommelig!

Rask levering

Famme er en nettbutikk med rask levering. Dersom man bestiller før klokken 12 vil pakken bli levert samme dag med Porterbuddy! Standardlevering er 1-4 dager.

I kassen vil man få en oversikt over hvilken metode man ønsker å få pakken levert. Enten om man vil ha pakken i postkassen med Posten, på et utleveringssted med Helthjem eller på døren med Porterbuddy - har vi et alternativ som vil passe deg. Om du ønsker pakken levert på døren kan du selv bestemme hvilken dag pakken skal bli levert slik at du er sikker på når du kan forvente pakken på døren.

Få pakken levert i postkassen med Posten Få pakken levert på hentested med Helthjem Få pakken levert på døren med Porterbuddy

 

Betalingsmetoder

Betaling kan enkelt gjøres ved hjelp av den metoden som passer deg best. Du kan gjennomføre transaksjonen raskt med telefonen via Vipps, betale med bankkortet ditt eller vente med betalingen til varene har kommet ved hjelp av Klarna.

Betal med Vipps enkelt via telefonen Betal senere med Klarna, nedbetaling Betal med Visa kort Betal med Mastercard kort

 

Om du ønsker mer informasjon om retur og bytte se her!

Toll

Det er ingen toll eller ekstra kostnader når du bestiller fra oss og du får fri frakt når du bestiller varer for over 400 kroner. Ved kjøp under dette beløpet vil det påløpe en fraktkostnad avhengig av leveringsalternativet du ønsker å benytte deg av.