Revolution Race - Turklær alternativ

Revolution Race er et svensk friluftsmerke etablert i 2014 av turentusiaster. Med dette ble det skapt et merke med stort fokus på turklær som passer utmerket til en tur på fjellet, i skogen eller til andre destinasjoner. Til sammenligning med Revolution Race tilbyr vi turklær i toppkvalitet, samtidig for en god pris. Vi har turjakker, turbukser, turshorts og ulike topper og tights som kan brukes til tur. Finn de beste turklærne til dame her

Vi har samlet alle klærne vi anbefaler for deg som er glad i Revolution Race sine turklær og friluftsklær i denne kolleksjonen!  

 

Revolution Race jakke

Revolution Race turjakker til dame er flittig brukt av turglade nordmenn. Blant annet har de Cyclone Rescue Jacket 2.0 og Hiball Jacket Jetblack. Disse er gode friluftsjakker som har praktiske lommer og laget av stoff som tåler norske værforhold. Pace Rain Jacket er et godt alternativ til disse jakkene. Dette er en tolags regnjakke med god stretch, pusteevne og to praktiske vanntette glidelåslommer. Med disse gode kvalitetene er det en allsidig jakke å ha med på tur.

Svart regnjakke til dame, Revolution Race alternativ  Vanntett turjakke med hette til dame, Revolution Race alternativ

 

Et annet alternativ til turjakke fra Revolution Race er vår Celine Rain Jacket. Denne jakken fokuserer på både funksjon og komfort, og fungerer derfor utmerket som en skalljakke og beskytter derfor godt mot vær og vind. Regnjakken er pustende, med stretch og er DWR (Durable Water Resistant) for å avvise smuss og vann enkelt fra plagget.

Vanntett turjakke til dame som Revolution Race alternativ  Svart turjakke til dame, Revolution Race alternativ

 Les mer: Beste turjakker til dame

 

Revolution Race bukse

Revolution Race turbukser til dame er svært populære blant flere. Utvalget deres rommer blant annet Nordwand pro pants og RVRC GP Pro Pants. Disse er gode turbukser som tåler vær og vind, og som har praktiske lommer. Blant våre produkter finner du tilsvarende turbukser til dame, våre Field Slacks. Denne fjellbuksen er robust, vannavstøtende og elastisk, samtidig som den er lett og komfortabel å anvende på tur.

Tilsvarer Revolution Race turbukse til dame  Blå Revolution Race turbukse alternativ til dame

 

Revolution Race tilbyr også enklere turbukser i slim fit materiale, her har vi også flere tilsvarende alternativer. Everest thermal pants har et varmt og pustende stoff med stretch som gir full bevegelsesfrihet. Den er også slitesterk, vind- og vanntett, et perfekt alternativ både til fjellturer og søndagsturer. Fly DWR pants er en enda lettere og enklere variant, men som samtidig er vanntett, stretchy og har glidelåslommer. Dette er den perfekte turbuksen å ha med i baggen, da den er lett og tar liten plass.
Svart slim fit Revolution Race turbukse alternativ  Svart lett Revolution Race turbukse alternativ til dame
Les mer: Beste turbukser til dame

 

Revolution Race shorts

Vi har også turshorts til dame som gode alternativer til Revolution Race sin Daybreak shorts. Move shorts er en ultralett og vanntett turshorts med full bevegelsesfrihet i et slitesterkt stoff. Shortsen er også utstyrt med glidelåslommer. Field Shorts er en solid og stretchy turshorts som passer perfekt til tur på vår og sommeren. Dette er en av de mest robuste turshortsene man kan finne, med høyt liv og som frastøter vann. Stoffet i seg selv er veldig elastisk og er deilig å bevege seg i. 

Svart Revolution Race turshorts alternativ til dame  Rød Revolution Race turshorts alternativ til dame
Les mer: Beste turshorts til dame

 

Revolution Race tights

Revolution Race har tights til dame som egner seg bra til tur, Summit Tights. Denne treningstightsen kan sammenlignes med våre Active pants. Denne turtightsen egner seg perfekt til aktive damer som liker å være ute i naturen. Den har god kvalitet og komfort, samtidig som den er funksjonell med store lommer, snøring i midjen, glidelås og refleksdetaljer. Dette er den ultimate fritidsbuksen. Techna tights er også et godt alternativ for de som ønsker en treningstights. Denne sitter derfor tettere på kroppen, samtidig som den har praktiske kommer, har et høyt liv og sklir ikke ned i løpet av treningsøkten eller toppturen. 

Blå Revolution Race fritidsbukse alternativ til dame  Lilla Revolution Race tights alternativ til dame

Relaterte merker:

Revolution Race alternativ til dame
Tilbake til bloggen

FAQ

Rabattkode

Er du ny kunde hos oss? Vi ønsker alltid å tilby våre kunder gode priser og rabatter. Som ny kunde kan du bruke rabattkoden du finner her. Rabattkoden fungerer på allerede rabatterere produkter.

Salg & tilbud

I enkelte perioder har vi salg på deler av sortimentet - følg med! Følg oss på Instagram eller meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdatering om eventuelle salg og tilbud hos oss.

Frakt & levering

Vi tilbyr rask levering med:

  • Posten: Hjemlevering til postkassen
  • Helthjem: Levering til nærmeste hentested
  • Porterbuddy: Få pakken levert på døren

 

Gratis frakt

Frakt er for mange et hinder til å bestille hjem produktene man har sett på nett - og det skjønner vi godt! Hos oss får du fri frakt på bestillinger over 400 kr. Med et mangfoldig sortiment av gode klær, vil det gitte beløpet fort bli overkommelig!

Rask levering

Famme er en nettbutikk med rask levering. Dersom man bestiller før klokken 12 vil pakken bli levert samme dag med Porterbuddy! Standardlevering er 1-4 dager.

I kassen vil man få en oversikt over hvilken metode man ønsker å få pakken levert. Enten om man vil ha pakken i postkassen med Posten, på et utleveringssted med Helthjem eller på døren med Porterbuddy - har vi et alternativ som vil passe deg. Om du ønsker pakken levert på døren kan du selv bestemme hvilken dag pakken skal bli levert slik at du er sikker på når du kan forvente pakken på døren.

Få pakken levert i postkassen med Posten Få pakken levert på hentested med Helthjem Få pakken levert på døren med Porterbuddy

 

Betalingsmetoder

Betaling kan enkelt gjøres ved hjelp av den metoden som passer deg best. Du kan gjennomføre transaksjonen raskt med telefonen via Vipps, betale med bankkortet ditt eller vente med betalingen til varene har kommet ved hjelp av Klarna.

Betal med Vipps enkelt via telefonen Betal senere med Klarna, nedbetaling Betal med Visa kort Betal med Mastercard kort

 

Om du ønsker mer informasjon om retur og bytte se her!

Toll

Det er ingen toll eller ekstra kostnader når du bestiller fra oss og du får fri frakt når du bestiller varer for over 400 kroner. Ved kjøp under dette beløpet vil det påløpe en fraktkostnad avhengig av leveringsalternativet du ønsker å benytte deg av.